E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγγελόπουλος: Δεν θα γίνω κολλητός με κάποιον επειδή δέχτηκα μία αγκαλιά

«Δεν θα καθίσω να κάνω το χαζό»

Δημοσίευση 10/7/2017 | 18:29

Αγγελόπουλος: Δεν θα γίνω κολλητός με κάποιον επειδή δέχτηκα μία αγκαλιά

Γιώργος Χρανιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ανέπτυξαν μία δυνατή φιλική σχέση στον Άγιο Δομίνικο, ειδικότερα όσο το παιχνίδι του Survivor έφτανε προς το τέλος του. Σήμερα βρέθηκαν καλεσμένοι και οι δύο στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησαν για τα σχόλια που άκουσαν από τους συμπαίκτες τους καθώς και για το πώς ένιωσαν όταν «κατηγορήθηκαν» ότι έκαναν «κλίκα» με τον Σπαλιάρα.

Πολλοί ήταν οι συμπαίκτες του Ντάνου, οι οποίοι βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, κατηγορώντας τον για πολλά. Ο νικητής του Survivor έμαθε όλα όσα είχαν πει οι πρώην συμπαίκτες του για εκείνον όταν έγινε η πρώτη μάζωξη και το πάρτι που βρέθηκαν όλοι μαζί: «Είδα αλλαγμένες συμπεριφορές που με εξέπληξαν. Θετικές αλλαγές, όχι από όλους στον ίδιο βαθμό. Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα για ό,τι είχε ειπωθεί για μένα και μετά είδα αλλαγμένες συμπεριφορές. Λυπήθηκα πολύ. Δεν θα γίνω κολλητός με τον άλλο επειδή δέχτηκα μία αγκαλιά. Σίγουρα θα δώσω κάποιες ευκαιρίες σε ανθρώπους που θα μου το ζητήσουν με τη συμπεριφορά τους αλλά δεν θα κάνουμε και ακρότητες».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης, μιλώντας για τη σχέση του με τον Ντάνο και πόσο είχαν δεθεί μέσα στο παιχνίδι, αποκάλυψε πως είχε νιώσει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος από τους άλλους επειδή έκανε παρέα με τον Ντάνο. «Είχα νιώσει πως μαζί με τον Ντάνο δεν ήμουν ευπρόσδεκτος. Μόνος μου ήμουν ευπρόσδεκτος. Δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό καθόλου», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Από την εκκλησία στη… θάλασσα: Η Δανάη Μπάρκα πήγε για βουτιές με το νυφικό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην παραλία ακόμα ντυμένη νύφη!

Γιώργος Κοψιδάς ‑ Μου είπαν: `Αν φύγεις τώρα, μπορεί σε μισή ώρα να έχεις πεθάνει`

E-Daily 3.Left Χτες
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Tyra Banks: Μηνύει το Netflix για συκοφαντική δυσφήμηση για ντοκιμαντέρ του America’s Next Top Model

E-Daily 3.Left Χτες
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η πλατφόρμα χρησιμοποίησε επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δοθεί η εντύπωση πως η Banks επέτρεψε εν γνώσει της τον βιασμό διαγωνιζόμενης

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον θρίαμβο των Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

E-Daily 3.Left Χτες
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA μετά από 53 χρόνια

Η Αννα Δρούζα συγκλονίζει: «Μεγάλωσα χωρίς μητέρα ‑ Οι γονείς μου χώρισαν, έφυγε και με κράτησε ο πατέρας μου»

E-Daily 3.Left Χτες
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι η Αριάδνη να είχε μητέρα», ανέφερε ακόμα η παρουσιάστρια για την κόρη της

Φαίη Σκορδά: Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Τα τρυφερά λόγια της Βίκυ Σταυροπούλου στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της

E-Daily 3.Left Χτες
«Το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του!»