E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βουλευτίνα του Μακρόν δάγκωσε ταξιτζή

Για μια κούρσα 12 ευρώ

Δημοσίευση 5/7/2017 | 19:54

Βουλευτίνα του Μακρόν δάγκωσε ταξιτζή

Μια νεαρή βουλευτής της κυβέρνησης του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να δάγκωσε οδηγό ταξί μετά από διαμάχη που είχε μαζί του για την καταβολή του κομίστρου!

Σύμφωνα με το περιοδικό Le Canard Enchaîné, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, η 31χρονη Λετίσια Άβια είχε πάρει ένα ταξί το βράδυ της 23ης Ιουνίου σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού.

Όταν έφτασε στον προορισμό της και έπρεπε να πληρώσει το κόμιστρο των 12 ευρώ, έδωσε στον οδηγό την κάρτα της, ωστόσο εκείνος την ενημέρωσε ότι δεν είχε POS. Ο ταξιτζής πρότεινε στη νεαρή βουλευτή, ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Μακρόν, να την πάει σε ένα ATM ώστε να σηκώσει χρήματα, ωστόσο η ίδια -ούσα εκνευρισμένη - αρνήθηκε.

Ακολούθησε λογομαχία κατά την οποία, σύμφωνα πάντα με τον ταξιτζή, η Λετίσια Άβια του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον για να τον αναγκάσει να σταματήσει το αμάξι.

Σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού, όταν κατέφθασε η αστυνομία στο σημείο, η Άβια μίλησε στους αστυνομικούς και συγκαταβατικό ύφος, δηλώνοντάς τους από την πρώτη στιγμή την ιδιότητά της και απαιτώντας να συλλάβουν τον οδηγό.

Μετά από... 45 λεπτά διαπραγματεύσεων, η κα Άβια συμφώνησε να πληρώσει το κόμιστρο. Στη συνέχεια, υπέβαλε καταγγελία κατά του οδηγού για απόπειρα κλοπής και απαγωγής.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Άβια έσπευσε να παρουσιάσει την δική της εκδοχή των γεγονότων μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook. Σύμφωνα με την ίδια τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά, αφού ο ταξιτζής είχε επιθετική και ξενοφοβική συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή απέναντι στη βουλευτή από το Τόγκο. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο οδηγός της άρπαξε την κάρτα και αρνιόταν να της την επιστρέψει, ενώ έβαλε μπρος το ταξί χωρίς τη συγκατάθεσή της, με αποτέλεσμα η ίδια να πανικοβληθεί.

Όπως η ίδια τονίζει πάντως, δεν δάγκωσε τον ταξιτζή αλλά απλώς τον άρπαξε από τον ώμο, για να τον αναγκάσει να σταματήσει το αμάξι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις