E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίνως Κυριακού: Το τελευταίο «αντίο» στον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1

Φόρος τιμής στον τελευταίο καναλάρχη

Δημοσίευση 5/7/2017 | 09:24

Μίνως Κυριακού: Το τελευταίο «αντίο» στον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1

Πλήθος κόσμου, μέλη της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και σύσσωμη η «τηλεοπτική οικογένεια» του «Αντέννα» αποχαιρέτησαν σήμερα τον επικεφαλής του ομίλου, Μίνωα Κυριακού, στον ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη.

Ο γιος του, Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Ομίλου, στον επικήδειο λόγο του μίλησε πρώτα για τον πατέρα και μετά για τον επιχειρηματία, τον πατριώτη, τον αγωνιστή της ζωής. Σε πολύ προσωπικό τόνο αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς της οικογένειας Κυριακού, αποχαιρετώντας συγκινημένος τον πατριάρχη της. Για τον επιχειρηματία και τον οραματιστή μίλησε ο νομικός σύμβουλος του ομίλου Κωνσταντίνος Ξυδιάς. Συλλυπητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν ξένες πρεσβείες, αθλητικά στελέχη και στελέχη επιχειρήσεων του εξωτερικού.

Η ταφή του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια Κυριακού έχει εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Ήταν 16:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν υπέστη ανακοπή ο Μίνως Κυριακού, στο εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό, και ο προσωπικός του γιατρός του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και μετά από μιάμιση ώρα, μπήκε στην Εντατική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Ωστόσο, δεν κατάφερε να επανέλθει…

Στην εκκλησία βρίσκονται οι γιοι του Μίνου Κυριακού, Ξενοφών και Θοδωρής με τις συζύγους τους Ελίνα και Δήμητρα και η κόρη του εκλιπόντος, Αθηνά με τον σύζυγό της Λευτέρη μαζί με τα εγγόνια του ιδρυτή του ομίλου Ant1.

Στο τελευταίο κατευόδιο του Μίνου Κυριακού, έδωσαν το παρών ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Παπαδάκης,η Ζήνα Κουτσελίνη, η Άλκηστις Μαραγκουδάκης, ο Γιάννης Λάτσιος, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου,ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Μιχάλης Σάλλας, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο Διονύσης Παναγιωτάκης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα