E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποίοι δοκιμάζονται για παρουσιαστές στο Survivor 2;

Οι υπεύθυνοι του καναλιού προετοιμάζονται γρήγορα για την επόμενη σεζόν

Δημοσίευση 2/7/2017 | 11:28

Ποίοι δοκιμάζονται για παρουσιαστές στο Survivor 2;

Οι παραγωγοί δε θέλουν να αφήσουν να ξεφουσκώσει η επιτυχία του πρώτου κύκλου του Survivor, έτσι προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο δεύτερο.

Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν όχι μόνο με την επιλογή των παικτών αλλά και με την επιλογή των παρουσιαστών. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αλλάζει, αυτό είναι το βέβαιο.

Όχι μόνο τα κατάφερε καλά αλλά και οι παίκτες δεν έχουν ούτε μια και κουβέντα να πουν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε θέματα και προβλήματα.

Crash-test περνά η Ελεονόρα Μελέτη καθώς η παραγωγή μελετά και ανάμεσα στους καλεσμένους ποιος θα μπορούσε να είναι ο πλέον κατάλληλος για να κρατήσει ισορροπίες στο Survivor πανόραμα, το οποίο θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ξεκινήσει να προβάλλεται και το δεύτερο παιχνίδι.

Καθώς μελετούν και το πως στέκονται τηλεοπτικά οι καλεσμένοι, όλα δείχνουν ότι θα δοκιμάσουν να προτείνουν και σε ένα παίκτη ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να καταλάβει και την ψυχολογία των παικτών και διαθέτει τη σχετική ηρεμία ώστε να μη γυρίζουν τους δέκτες βλέποντας έναν παρουσιαστή να μη κρατά ισορροπίες.

Αυτό που του έχει εντυπωσιάσει είναι η παρουσία του Γιώργου Χρανιώτη που και καλά ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας και είναι πρόσωπο λιγότερο αιχμηρό από άλλα και φρόντισε να μιλήσει σωστά και με καλοσύνη για αντιπάλους και συμμάχους του αλλά και ξέρει πολύ καλά να διαβάζει το παιχνίδι από μέσα. Μένει να δούμε αν θα αποδεχθεί την πρόταση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μενούνος δηλώνει υπερήφανα: «Η κόρη μου μιλάει ελληνικά καλύτερα από εμένα»

Tabloid 13.05.2025
«Ελπίζω την επόμενη φορά να πάω με την κόρη μου στο χωριό μου»

Τάσος Ιορδανίδης για Λιάγκα – Καλύβα: «Τόσο ασυγκράτητοι είναι οι άντρες; Το μυαλό τους συνέχεια στο κεχρί;»

Tabloid 13.05.2025
Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη παραχώρησαν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια κοινής εξόδου τους

Η Κιμ Καρντάσιαν περιέγραψε τη ληστεία σε βάρος της: «Ήμουν γuμνή και σίγουρη ότι θα με βίαζε»

Tabloid 13.05.2025
«Μου αρπάζει τα πόδια και με τραβάει… Πίστευα ότι θα με έβρισκε νεκρή η αδερφή μου»

Μαρία Ηλιάκη για Λιάγκα – Καλύβα: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενα του, ήταν απαράδεκτο»

Celebrity Stories 13.05.2025
Μαρία Ηλιάκη για Λιάγκα – Καλύβα: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενα του, ήταν απαράδεκτο»

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βγαίνει στην τηλεόραση

Celebrity Stories 13.05.2025
Ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια

Η 5χρονη Σοφία που σαρώνει με τις επιδόσεις της στο σκάκι

Social 13.05.2025
Παρέμεινε αήττητη στο πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα

Παυλίνα και Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκινούν για το θάνατο του παππού τους – «Δεν ήθελε να τον βλέπουν γιατί έχασε την ομιλία του»

Celebrity Stories 13.05.2025
«Μου αρέσει πάρα πολύ που δεν υπάρχουν εικόνες του παρά μόνο μία-δύο φωτογραφίες»

Απόψε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2025 – Τι ώρα ξεκινάει σήμερα στο κανάλι της ΕΡΤ

Eurovision 13.05.2025
Η Klavdia, που εκπροσωπεί την Ελλάδα, θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό της Πέμπτης

Μαρίνα Σάττι: Έντονο επεισόδιο με Ισραηλινό δημοσιογράφο

Media 13.05.2025
Ένα απρόσμενο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας