E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιος αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ΣΚ στον ALPHA

Eίναι πλέον οριστικό

Δημοσίευση 29/6/2017 | 15:06

Ποιος αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ΣΚ στον ALPHA

Τι γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του

Έντονη κινητικότητα, συνεχείς συσκέψεις και σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι ιδιαίτερα θερμό καθώς τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών μελετούν προσεχτικά το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Έτσι και στον ALPHA, η σημερινή διοίκηση του σταθμού προσπαθεί να… διορθώσει λάθη του παρελθόντος κάνοντας αλλαγές και μάλιστα σε σημαντικές ζώνες. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μάνεσης αναλαμβάνει την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου στον ALPHA αλλά και την εκπομπή «60΄Ελλάδα», την επόμενη σεζόν θα λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί η ώρα μετάδοσης της καινούργιας ενημερωτικής εκπομπής καθώς στο κανάλι της Κάντζας σκοπεύουν να είναι τρίωρης διάρκειας και να μεταδίδεται μέσα στη ζώνη από τις 7 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Άλλωστε μετά το οριστικό «διαζύγιο» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και μέρος από τη μέχρι πρότινος «ψυχαγωγική ζώνη» θεωρώντας –δικαιολογημένα!- ότι έτσι θα μπαίνουν περισσότεροι τηλεθεατές στη συχνότητά τους από όσους… άντεχαν να παρακολουθήσουν το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χριστίνα Μπόμπα: «Είδα μεγάλη αναπαραγωγή σε απαρχαιωμένες απόψεις, εκτός της κοινής λογικής»

Tabloid 11.05.2025
Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στο νέο της podcast στο Youtube για την περίοδο της λοχείας και πώς η ίδια και πολλές γυναίκες χάνουν τη σeξoυαλική τους λίμπιντο μετά τη γέννα

Επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Τζένη Θεωνά

Tabloid 11.05.2025
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα»

Tabloid 11.05.2025
Ο Mente Fuerte παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και τον στιχουργό Νίκο Γρίτση

Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 11.05.2025
Μια τρελή ιστορία έρωτα και χωρισμών

Παντρεύεται ο Εμμανουήλ Καραλής

Tabloid Χτες
Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο τους

Νίκος Ορφανός: Η μάχη με τον όγκο στον εγκέφαλο 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του

Tabloid Χτες
«Ρώτησα τον γιατρό μου “έχω 4-5 μήνες;” και μου απάντησε “οριακά έχουμε ένα 6μηνο”»

Τάσος Ξιαρχό για Klavdia και Eurovision: «Είστε ηλίθι@ι; Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια»

Tabloid Χτες
«Βλέπουμε τα σκατ@ και κοιτάμε τη διάρροια και λέμε ότι είναι λίγο καλύτερη;»

Χρηστίδου & Συρίγος για τις σεξεργάτριες: «Απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε» – «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος ...»

TV Buzz Χτες
Το ξέσπασμά τους για τα λόγια που ακούστηκαν για τις γυναίκες μετά τη γέννα και τη σχέση με τους συντρόφους τους

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις της σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν μου έχει δώσει την άδεια να το πω αλλά η Δανάη, μόλις είπε το τελευταίο αντίο ...»

Tabloid Χτες
«Πολλές φορές την είδα να βγαίνει έξω στα break για να πάρει τις ανάσες της, προσπαθούσε να είναι δυνατή...»

Αννα Μαρία Βέλλη: «Ακουσα πως είπαν μ@λ@κίες στο Πρωινό. Πρώτη φορά ξαναγίνεται!»

Tabloid Χτες
«Καρφώνει» τον Λιάγκα και τους συνεργάτες του