E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Survivor: Που θα «κρυφτούν» οι 6 παίκτες πριν τον τελικό;

Ο Acun Ilicali θέλει να προστατέψει τους survivors και κυρίως, να προστατέψει το προϊόν από τις διαρροές

Δημοσίευση 24/6/2017 | 16:59

Survivor: Που θα «κρυφτούν» οι 6 παίκτες πριν τον τελικό;

Ένα φλέγον ερώτημα έχει απασχολήσει τα Μέσα και τους τηλεθεατές του Survivor τις τελευταίες μέρες, που δεν είναι άλλο από το που θα «κρυφτούν» οι παίκτες μέχρι τον τελικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Μουσούρη στην εφημερίδα Spirto, o Acun Ilicali θέλει να προστατέψει τους survivors και κυρίως, να προστατέψει το προϊόν από τις διαρροές. Έτσι, οι τέσσερις του ημιτελικού και οι δύο που θα αποχωρήσουν θα φιλοξενηθούν για μία εβδομάδα στη βίλα του Τούρκου παραγωγού στα Αλάτσατα, απέναντι από τη Χίο.

Οι παίκτες που πέρασαν στην τελική τετράδα θα μείνουν λίγο παραπάνω στην έπαυλη του Acun Ilicali. Όταν θα προβληθούν τα επεισόδια με τις επόμενες αποχωρήσεις, οι δύο παίκτες που δεν πέρασαν στον ημιτελικό θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι τέσσερις θα γυρίσουν στη χώρα μας μία μέρα πριν τον ημιτελικό, ώστε να μείνουν μακριά από κάμερες και μικρόφωνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διαρροές που λένε ότι οι παίκτες θα βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ή σε ξενώνα έξω από την πρωτεύουσα, γίνονται για να αποπροσανατολιστεί το κοινό και να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέσι: Το συγκινητικό μήνυμά του μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ 2026

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής μίλησε για τον πόνο της ήττας, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και συνεχάρη την Ισπανία για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αντίδραση του Πικέ που έγινε viral όταν άκουσε να τραγουδάει τη Σακίρα στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Ζεράρ Πικέ παρέμεινε αμετακίνητος και σοβαρός ενώ οι γιοι του χόρευαν με το τραγούδι της Σακίρα στον τελικό Ισπανίας-Αργεντινής.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξύρισε τα μούσια του και έγινε αγνώριστος

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του Αργυρού, παίρνοντας τη θέση που άφησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε beach bar και αυτοσαρκάζεται

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Πλήθος προβολών, likes και σχολίων μάζεψε γρήγορα το βίντεο

Η Στεφανία Γουλιώτη στην παραλία με μπικίνι ‑ δείτε τι έκανε στην άμμο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε τέσσερα στιγμιότυπα από τις ακροβατικές ασκήσεις της στην παραλία, με χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

Media 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

TV Buzz 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

TV Buzz 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.