E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύλληψη του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη

Πήγε με όπλο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Δημοσίευση 21/6/2017 | 18:01

Σύλληψη του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη

Για παράνομη οπλοφορία, έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην Ρόδο, έξω από το σπίτι όπου διαμένει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο 42χρονος τραγουδιστής φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων που έχουν ανακύψει εδώ και περίπου ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να επιληφθεί λιμενικός, ο οποίος τον ακινητοποίησε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν στην κατοχή του ένα περίστροφο με 15 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος εξεταζόμενος δήλωσε ότι επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν κατείχε παράνομα το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!», ανέφερε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τατιάνα Live και διέψευσε αναφορές ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του και προέβη σε βανδαλισμούς και απόπειρα δολοφονίας. «Πέρασα το αυτόφωρό μου και θα δικαστώ, δεν ντρέπομαι να το πω», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι το όπλο το είχε για ασφάλεια, καθώς διατηρεί μαγαζί στην παραλία και φεύγει νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Στελιος Κιουρτζής, τόνισε πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι οικογενειακό κειμήλιο (ανήκε στον πατέρα του), ενώ για το επίμαχο περιστατικό ανέφερε πως «υπήρξε μία διαφορά στα πλαίσια της προσπάθειας του εντολέα μου να δει τα τέκνα του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του. Ο λόγος για τον οποίο υπήρχε το όπλο δεν ήταν φυσικά για να το χρησιμοποιήσει για να βλάψει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και δη της συζύγου του»

Με εντολή εισαγγελέα, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τον Ιανουάριο του 2018.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για αιτήσεις – Ο αστερίσκος για να λάβετε την έκπτωση

Οικονομία 09.02.2026
Ποιοι κερδίζουν την έκπτωση του ΕΝΦΙΑ (και) εφέτος;

Θεσσαλονίκη: Εκπνέει η προθεσμία του υπουργείου Παιδείας προς το ΑΠΘ για τα σοβαρά επεισόδια

Ελλάδα 09.02.2026
`Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ πρέπει εντός 48 ωρών να αποτυπώσουν τις ενέργειες που έγιναν από την πλευρά τους, αλλά και τις ενέργειες που έπονται σύμφωνα με το νόμο 5224/25`

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2 ετών κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι

Ελλάδα 09.02.2026
Έμεινε επί ώρα χωρίς τις αισθήσεις του, όμως οι γιατροί κατόρθωσαν να το επαναφέρουν

Η γυναίκα – «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο κατάσκοπο των Κινέζων ‑ Το δεύτερο κινητό με το κρυπτογραφημένο λογισμικό

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι εκείνη είναι η στρατολόγος του Έλληνα σμήναρχου κατασκόπου, που συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης την Τρίτη

Ιράν: Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η Νομπελίστρια Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος Χτες
Η απόφαση εκδόθηκε λίγες ημέρες αφού η Μοχαμαντί ξεκίνησε απεργία πείνας

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Στο ΚΑΤ μετά από ατύχημα – Χειρουργήθηκε στα χέρια

Ελλάδα Χτες
Είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει στο νοσοκομείο έχοντας δίπλα της τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κάναμε σοβαρό λάθος»: Η σύζυγος του Νόαμ Τσόμσκι απολογείται για τις επαφές με τον Έπσταϊν

Κόσμος Χτες
Η Βαλέρια Τσόμσκι εξηγεί πώς ο Έπσταϊν απέκτησε πρόσβαση στο περιβάλλον του φιλοσόφου

Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα ‑ Τι θα ισχύει με νέα ρύθμιση

Ελλάδα Χτες
Πόσο είναι τα πρόστιμα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ονομάζεται «Ενεργή Μάχη» και δίνει έμφαση στην αναδιαμόρφωση

Η ατζέντα του ραντεβού Μητσοτάκη ‑ Ερντογάν στην Αγκυρα – Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, Ιράν και Ουκρανία

Ελλάδα Χτες
Με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγκυρα