E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύλληψη του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη

Πήγε με όπλο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Δημοσίευση 21/6/2017 | 18:01

Σύλληψη του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη

Για παράνομη οπλοφορία, έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην Ρόδο, έξω από το σπίτι όπου διαμένει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο 42χρονος τραγουδιστής φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων που έχουν ανακύψει εδώ και περίπου ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να επιληφθεί λιμενικός, ο οποίος τον ακινητοποίησε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν στην κατοχή του ένα περίστροφο με 15 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος εξεταζόμενος δήλωσε ότι επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν κατείχε παράνομα το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!», ανέφερε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τατιάνα Live και διέψευσε αναφορές ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του και προέβη σε βανδαλισμούς και απόπειρα δολοφονίας. «Πέρασα το αυτόφωρό μου και θα δικαστώ, δεν ντρέπομαι να το πω», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι το όπλο το είχε για ασφάλεια, καθώς διατηρεί μαγαζί στην παραλία και φεύγει νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Στελιος Κιουρτζής, τόνισε πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι οικογενειακό κειμήλιο (ανήκε στον πατέρα του), ενώ για το επίμαχο περιστατικό ανέφερε πως «υπήρξε μία διαφορά στα πλαίσια της προσπάθειας του εντολέα μου να δει τα τέκνα του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του. Ο λόγος για τον οποίο υπήρχε το όπλο δεν ήταν φυσικά για να το χρησιμοποιήσει για να βλάψει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και δη της συζύγου του»

Με εντολή εισαγγελέα, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τον Ιανουάριο του 2018.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Στημένη υπόθεση» χαρακτηρίζει ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ τις κατηγορίες της Αρχής για απόκρυψη 3,2 εκατομμυρίων ευρώ

Ελλάδα 16.03.2026
«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε», δηλώνει από το επίσημο site της ΓΣΕΕ και προαναγγέλλει ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα τα σχετικά στοιχεία

Λαριτζανί προς μουσουλμανικά έθνη: «Σε ποια πλευρά είστε;»

Κόσμος 16.03.2026
Ο Λαριτζανί εξέφρασε την απογοήτευσή του για την «έλλειψη υποστήριξης», όπως είπε, από χώρες με μουσουλμανική πλειοψηφία

Στενά του Ορμούζ: Σε ποιες χώρες επιτρέπει το Ιράν τη διέλευση των πλοίων τους

Κόσμος 16.03.2026
Οι ΗΠΑ και σύμμαχοί τους σύμφωνα με το Ιράν απαγορεύεται να διέλθουν από τον θαλάσσιο διάδρομο, από όπου περνάει το ένα πέμπτο των παγκόσμιων αποστολών πετρελαίου

Η ΕΕ προσφέρει 450 εκατ. ευρώ σε ανθρωπιστική βοήθεια για τη Μέση Ανατολή

Κόσμος 16.03.2026
Στήριξη σε Παλαιστίνη, Συρία, Λίβανο, Ιορδανία και Αίγυπτο καθώς οι ανθρωπιστικές ανάγκες αυξάνονται και η πρόσβαση βοήθειας γίνεται ολοένα δυσκολότερη. Ποιο το ποσό ανά περίπτωση.

Μόσχα: 20χρονος ποδοσφαιριστής έσφαξε μητέρα μπροστά στην κόρη της

Κόσμος 16.03.2026
Ποδοσφαιριστής δολοφόνησε μητέρα μπροστά στην κόρη της και πετούσε τα κλοπιμαία από το παράθυρο. Το χρονικό της φρίκης

«Αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος, δεν τον ξεκινήσαμε εμείς»: Και η Γερμανία λέει όχι στον Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 16.03.2026
Και η γερμανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση απέρριψετο αίτημα των ΗΠΑ για στρατιωτική υποστήριξη

Χωρισμένη στα δύο η εβδομάδα: Ανοιξη μέχρι αύριο, χειμώνας από Τετάρτη

Καιρός 16.03.2026
Έρχονται έντονες βροχές, κρύο και χιόνια στα ορεινά

Στάρμερ: Δεν θα συρθούμε στον πόλεμο με το Ιράν

Κόσμος 16.03.2026
«Δεν θα γίνει ο πόλεμος δώρο για τον Πούτιν»