LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύλληψη του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη

Πήγε με όπλο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Δημοσίευση 21/6/2017 | 18:01

Σύλληψη του τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη

Για παράνομη οπλοφορία, έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην Ρόδο, έξω από το σπίτι όπου διαμένει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο 42χρονος τραγουδιστής φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων που έχουν ανακύψει εδώ και περίπου ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να επιληφθεί λιμενικός, ο οποίος τον ακινητοποίησε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν στην κατοχή του ένα περίστροφο με 15 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος εξεταζόμενος δήλωσε ότι επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν κατείχε παράνομα το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!», ανέφερε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τατιάνα Live και διέψευσε αναφορές ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του και προέβη σε βανδαλισμούς και απόπειρα δολοφονίας. «Πέρασα το αυτόφωρό μου και θα δικαστώ, δεν ντρέπομαι να το πω», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι το όπλο το είχε για ασφάλεια, καθώς διατηρεί μαγαζί στην παραλία και φεύγει νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Στελιος Κιουρτζής, τόνισε πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι οικογενειακό κειμήλιο (ανήκε στον πατέρα του), ενώ για το επίμαχο περιστατικό ανέφερε πως «υπήρξε μία διαφορά στα πλαίσια της προσπάθειας του εντολέα μου να δει τα τέκνα του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του. Ο λόγος για τον οποίο υπήρχε το όπλο δεν ήταν φυσικά για να το χρησιμοποιήσει για να βλάψει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και δη της συζύγου του»

Με εντολή εισαγγελέα, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τον Ιανουάριο του 2018.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο τραγουδιστής και ο δικηγόρος του:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

All Star Game: Team Γουόκαπ εναντίον Team Σλούκα στην Καρδίτσα, οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα 11.12.2023
Θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου

Τι έψαξαν οι Έλληνες στη Google το 2023: Από τον Sin Boy, στον Κασσελάκη και τον Mathew Perry

Ελλάδα 11.12.2023
Aκόμη και απρόσμενες απορίες, όπως «γιατί είναι μαύρα τα βουνά» βρέθηκαν ανάμεσα στις κορυφαίες αναζητήσεις

Ομοσπονδία αστυνομικών: «Χάδια» τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας

Ελλάδα 11.12.2023
«Αν δεν φανείτε τώρα δίκαιοι, δεν θα το κάνετε ποτέ»

Επεισόδια στον Ρέντη: Τα νεότερα για την υγεία του 31χρονου αστυνομικού

Ελλάδα 11.12.2023
Εντός της ημέρας αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν

Σχεδόν 1.000 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από γρίπη των πτηνών στη Βραζιλία

Περιβάλλον 11.12.2023
Οι επιστήμονες βρήκαν κάποια θαλάσσια θηλαστικά που είχαν σπασμούς κατά μήκος των τοπικών παραλιών

Χωρίς φιλάθλους και τα Ολυμπιακός‑ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ‑ Αρης για το Κύπελλο

Ελλάδα 11.12.2023
Διευκρινίσεις για το Κύπελλο Ελλάδας και τους φιλικούς αγώνες έδωσε η Κυβέρνηση