E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

11 λόγοι που το μεγάλο μπούστο...είναι μεγάλο πρόβλημα

Γιατί είναι δίκοπο μαχαίρι να έχεις μεγάλο στή8ος

Δημοσίευση 1/6/2017 | 01:00

11 λόγοι που το μεγάλο μπούστο...είναι μεγάλο πρόβλημα

Το μεγάλο στήθος είναι δίκοπο μαχαίρι για τις γυναίκες, αφού μπορεί από τη μια να είναι εξαιρετικό προσόν, από την άλλη όμως προκαλεί θέματα, όπως πόνο στην πλάτη και τη μέση, δυσκολία στην εύρεση ρούχων και φυσικά συγκεντρώνει τα αδιάκριτα βλέμματα των αντρών. Τι και αν όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να φοράν ένα νούμερο σουτιέν μεγαλύτερο, η πραγματικότητα έρχεται για να συνθλίψει τα όνειρα τους και να τους αποδείξει πως είναι μια χαρά με το μέγεθος του στήθους τους. Διαβάστε παρακάτω τις δυσκολιές που έχουν τα ζουμερά κορίτσια στην καθημερινή τους ζωή και ίσως αναθεωρήσετε στις επιθυμίες για το σώμα σας.

1. Τα ωραία σουτιέν βγαίνουν μόνο για κανονικά ή μικρά στήθη: Δαντέλες, διαφάνειες και bralettes δυστυχώς δε βγαίνουν σε διπλό D (και αν βγαίνουν, δε βολεύουν).

2. Μια γυναίκα με μεγάλο στήθος ακούει συνεχώς τις ίδιες ατάκες: Ερωτήσεις του τύπου "Είναι φυσικό;", "Έχεις σκεφτεί να τα μειώσεις;", "Μα καλά τι νούμερο σουτιέν φοράς;" και ατάκες όπως "Ω Θεέ μου τι στήθος" και "Σε ζηλεύω πολύ", είναι τα πιο ενοχλητικά λόγια που πλαισιώνουν τη ζωή της, από την εμφάνιση του "ταλέντου" της.

3. Ότι ρούχο και να φορέσει δείχνει προκλητικό: Δεν το θέλει, δεν το προσπαθεί, όμως το στήθος της πρωταγωνιστεί. Και σίγουρα αυτό δεν είναι και πολύ ωραίο όταν συμβαίνει συνεχώς και στις πιο ακατάλληλες περιστάσεις.

4. Κάθε φορά που τρώει το σουτιέν της γεμίζει ένα σωρό ψίχουλα: Και κλασικά, αναρωτιέται αν την είδε κανείς και γρήγορα τα τσιμπάει.

5. Όλη την ώρα κάποιος τα ζουλάει: Οι φίλες της που τα λατρεύουν και τα φθονούν, το αγόρι της που τα έχει για προσκύνημα και εκείνη απορεί με τι εμμονές τους.

6. Τα μακριά κολιέ είναι απαγορευμένα: Ο λόγος; Το ρουφάει η άβυσσος!

7. Τα απαίσια σημάδια στους ώμους από το σουτιέν φονιά: Πάντα οι τιράντες είναι σφικτές για να κρατούν το στήθος σωστά και πάντα αφήνουν κόκκινα σημάδια στους ώμους.

8. Ο υδρώτας κάτω από το στήθος: Ναι, αν υπήρχε αποσμητικό για τη συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν σωτήριο.

9. Μεγάλο στήθος-Μεγάλοι πόνοι: Η πλάτη και η μέση απλώς υποφέρουν.

10. Το τρέξιμο ανήκει στο παρελθόν: Είναι μια από τις πιο άβολες και επίπονες δραστηριότητες.

11. Το αιώνιο πρόβλημα με τα πουκάμισα: Τα καταραμένα κουμπιά που πάντα είναι τέρμα τραβηγμένα και όλοι νομίζουν ότι ανά πάσα στιγμή θα σπάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της