E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: Με φουντώσατε!

«Αφήστε με στην κατάσταση που είμαι»

Δημοσίευση 25/5/2017 | 16:30

Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: Με φουντώσατε!

«Όποιος ψάχνει βρίσκει», λέει ο λαός και η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να συμφωνεί γι’ αυτό και… απέχει! Πρέπει να ψάχνουμε το κινητό και το Facebook του συντρόφου μας κι αν βρούμε κάτι περίεργο πώς πρέπει να αντιδράσουμε; Γυναικεία – κυρίως – ερωτήματα που απασχολούν όσες βρίσκονται σε σχέση.

«Όσες δεν ψάχνετε κινητά γιατί δεν ψάχνετε;», ρώτησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στην Ελένη. «Γιατί να μαυρίσω την ψυχή μου», απάντησε η παρουσιάστρια η οποία ορκίστηκε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ κινητό.

Ενώ στη συνέχεια η συζήτηση ήταν απολαυστική με τις τέσσερις γυναίκες της εκπομπής να λογομαχούν και να μοιράζονται με τους τηλεθεατές προσωπικές τους ιστορίες.

Η Ελένη Μενεγάκη επέμενε ότι την πάνε πολλά χρόνια πίσω αυτές οι συζητήσεις και δε θέλει να τα ακούει γιατί τώρα είναι πολύ καλά. Παρόλα αυτά αποκάλυψε το μήνυμα που μπορεί να την κάνει έξαλλη αν το δει στο κινητό του συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλο.

«Γιατί με φουντώνεται, αφού είμαι σε καλή κατάσταση, γιατί μου το κάνετε αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση όμως δε σταμάτησε εκεί….

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories Χτες
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid Χτες
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Προχτές
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Προχτές
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Προχτές
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους