Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου μετά την αποχώρησή της
Το μήνυμα προς τους νέους φίλους της
Δημοσίευση 20/5/2017 | 13:31

Λίγο πριν την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αποχώρησε από το παιχνίδι. Η πρώην παίκτρια πλέον του Survivor είχε βρεθεί πολλές φορές στην θέση της προτεινόμενης αλλά οι τηλεθεατές την είχαν κρατήσει. τώρα, όμως δεν κατάφερε να μείνει άλλο στο παιχνίδι.
Διακοπές στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως κάνει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, καθώς μετά την παραμονή της στο Survivor χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η ίδια ανέβασε τρεις φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό όπου βρίσκεται και στη λεζάντα έγραψε τα εξής:
«Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς να σας πω πρώτα ένα μεγάλο Ευχαριστώ! Σας Ευχαριστώ και τους 53 χιλιάδες νέους μου φίλους για την αγάπη και την στήριξη σας, όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι αλλά και μετά την αποχώρηση μου!
P.S: Τα μηνύματα σας είναι όλα υπέροχα 😃! Σας στέλνω την αγάπη μου στον καθένα ξεχωριστά ❤️».






