E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχουν κάνει τον Σπαλιάρα σάκο του μποξ, τον βαράνε όλοι»

«Φέρεται εξαιρετικά ψύχραιμα και πολιτισμένα γιαυτό ο κόσμος τον υποστηρίζει».

Δημοσίευση 17/5/2017 | 18:18

«Έχουν κάνει τον Σπαλιάρα σάκο του μποξ, τον βαράνε όλοι»

Η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές μετά την νίκη των δεύτερων είχε ως αποτέλεσμα ο Γιάννης Σπαλιάρας να κάνει αποκαλύψεις στο Συμβούλιο και ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε έξαλλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τόνισε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει γίνει σάκος του μποξ και εξήγησε για ποιον λόγο το λέει.

«Το θέμα του Σπαλιάρα εξελίσσεται στο μεγαλύτερο μυστήριο του φετινού Survivor. Eμείς ως τηλεθεατές εισπράττουμε έναν άνθρωπο ο οποίος γενικά φέρεται καλά σε όλους, είναι κουλ, και του επιτίθενται οι πάντες. Τον βγάζουν συνεχώς υποψήφιο και οι δύο ομάδες.

Αναρωτιώμαστε λοιπόν οι τηλεθεατές, τι τους έχει κάνει; Εχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ, τον βαράνε όλοι, δεν αντιδρά, φέρεται εξαιρετικά ψύχραιμα και πολιτισμένα κατά την άποψή μου, και νομίζω ότι γιαυτό ο κόσμος τον υποστηρίζει, και βλέπουμε ότι του επιτίθενται και είναι σε μια κατάσταση παραλογισμού οι συμπαίκτες του».

«Του φέρονται πολύ άσχημα, και ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο άσχημα θα νιώθει η οικογένειά του βλέποντάς το όλο αυτό» πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mente Fuerte: «Η μαμά μου έχει πάει πιο πολλές φορές αυτόφωρο από εμένα»

Tabloid 11.05.2025
Ο Mente Fuerte παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» και τον στιχουργό Νίκο Γρίτση

Ενα από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα στην ιστορία του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 11.05.2025
Μια τρελή ιστορία έρωτα και χωρισμών

Παντρεύεται ο Εμμανουήλ Καραλής

Tabloid Χτες
Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο τους

Νίκος Ορφανός: Η μάχη με τον όγκο στον εγκέφαλο 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του

Tabloid Χτες
«Ρώτησα τον γιατρό μου “έχω 4-5 μήνες;” και μου απάντησε “οριακά έχουμε ένα 6μηνο”»

Τάσος Ξιαρχό για Klavdia και Eurovision: «Είστε ηλίθι@ι; Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια»

Tabloid Χτες
«Βλέπουμε τα σκατ@ και κοιτάμε τη διάρροια και λέμε ότι είναι λίγο καλύτερη;»

Χρηστίδου & Συρίγος για τις σεξεργάτριες: «Απορώ με τη Φωτεινή που κρατήθηκε» – «Νιώθω βαθιά προσβεβλημένος ...»

TV Buzz Χτες
Το ξέσπασμά τους για τα λόγια που ακούστηκαν για τις γυναίκες μετά τη γέννα και τη σχέση με τους συντρόφους τους

Τζένη Διαγούπη: «Δεν έχω συμβιώσει ποτέ με κανέναν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σκέψεις της σχετικά με την υιοθεσία ενός παιδιού

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν μου έχει δώσει την άδεια να το πω αλλά η Δανάη, μόλις είπε το τελευταίο αντίο ...»

Tabloid Χτες
«Πολλές φορές την είδα να βγαίνει έξω στα break για να πάρει τις ανάσες της, προσπαθούσε να είναι δυνατή...»

Αννα Μαρία Βέλλη: «Ακουσα πως είπαν μ@λ@κίες στο Πρωινό. Πρώτη φορά ξαναγίνεται!»

Tabloid Χτες
«Καρφώνει» τον Λιάγκα και τους συνεργάτες του

Τίτλοι τέλους για διάσημο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Tabloid Χτες
Χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης