E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έχουν κάνει τον Σπαλιάρα σάκο του μποξ, τον βαράνε όλοι»

«Φέρεται εξαιρετικά ψύχραιμα και πολιτισμένα γιαυτό ο κόσμος τον υποστηρίζει».

Δημοσίευση 17/5/2017 | 18:18

«Έχουν κάνει τον Σπαλιάρα σάκο του μποξ, τον βαράνε όλοι»

Η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές μετά την νίκη των δεύτερων είχε ως αποτέλεσμα ο Γιάννης Σπαλιάρας να κάνει αποκαλύψεις στο Συμβούλιο και ο Κώστας Κοκκινάκης έγινε έξαλλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τόνισε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει γίνει σάκος του μποξ και εξήγησε για ποιον λόγο το λέει.

«Το θέμα του Σπαλιάρα εξελίσσεται στο μεγαλύτερο μυστήριο του φετινού Survivor. Eμείς ως τηλεθεατές εισπράττουμε έναν άνθρωπο ο οποίος γενικά φέρεται καλά σε όλους, είναι κουλ, και του επιτίθενται οι πάντες. Τον βγάζουν συνεχώς υποψήφιο και οι δύο ομάδες.

Αναρωτιώμαστε λοιπόν οι τηλεθεατές, τι τους έχει κάνει; Εχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ, τον βαράνε όλοι, δεν αντιδρά, φέρεται εξαιρετικά ψύχραιμα και πολιτισμένα κατά την άποψή μου, και νομίζω ότι γιαυτό ο κόσμος τον υποστηρίζει, και βλέπουμε ότι του επιτίθενται και είναι σε μια κατάσταση παραλογισμού οι συμπαίκτες του».

«Του φέρονται πολύ άσχημα, και ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο άσχημα θα νιώθει η οικογένειά του βλέποντάς το όλο αυτό» πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.