E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει η μαρτυρία της 22χρονης φοιτήτριας για το σπίτι ‑ κολαστήριο στην Δάφνη

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης

Δημοσίευση 6/5/2017 | 10:43

Σοκάρει η μαρτυρία της 22χρονης φοιτήτριας για το σπίτι ‑ κολαστήριο στην Δάφνη

Συγκλονίζει η 22χρονη φοιτήτρια στην κατάθεση για όσα έζησε στο σπίτι - κολαστήριο στην Δάφνη, όπου έπεσε θύμα ενός 52χρονου.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε με τρόμο στις Αρχές τα όσα πέρασε στα χέρια του 52χρονου, ο οποίος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι ΑΜΕΑ και κατά 95% τυφλός παρότι δεν έχει προσκομίσει μέχρι σήμερα τα απαραίτητα έγγραφα που να το πιστοποιούν.

Η 22χρονη φοιτήτρια «μαρτύρησε» στα χέρια του 52χρονου στο διαμέρισμά του στη Δάφνη και μετά απελευθέρωση της κατέθεσε στην Αστυνομία το πώς την βίασε.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ η άτυχη φοιτήτρια κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Τετάρτης την αιφνιδίασε και της έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν η ίδια στην κουζίνα.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...» περιέγραψε με τρόμο.

Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: «Είδαμε το βίντεο, ήταν φρίκη!»

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο από την κάρτα μνήμης στα γυαλιά-κάμερα με τα οποία βιντεοσκοπούσε τις ανομολόγητες πράξεις του στη νεαρή κοπέλα, έχουν συγκλονιστεί.

«Φρίκη!» λένε και εξηγούν «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

Σύμφωνα με αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση και ο ίδιος ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βασανιστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή και να προβαίνει στις αρρωστημένες πράξεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για τέταρτη φορά. Μάλιστα ήταν η ημέρα που θα πληρώνονταν με 100 ευρώ καθώς είχαν συμφωνήσει 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Ο 52χρονος μάλιστα της παραπονούνταν ότι δεν είχε μπει στα κοινωνικά προγράμματα του δήμου της περιοχής του.

Τι έσωσε την φοιτήτρια

Αυτό που φαίνεται ότι έσωσε την ζωή της 22χρονης κοπέλας ήταν η συχνή επαφή που είχε με τους γονείς της οι οποίοι ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική.

Η μητέρα της την αναζήτησε τηλεφωνικά μετά από δύο περίπου ώρες. Οταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν απαντά, ήρθε με τον σύζυγό της στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ. Απευθύνθηκαν σε Α.Τ. όπου εξήγησαν τι συμβαίνει στον αξιωματικό υπηρεσίας. Γνώριζαν τα στοιχεία του 52χρονου αλλά όχι και την διεύθυνσή του. Με την βοήθεια του αστυνομικού βρήκαν τα στοιχεία του και την επομένη ημέρα, Πέμπτη, πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο ίδιος προσποιήθηκε ότι δεν έχει ιδέα για την κοπέλα, όμως οι άνδρες της ΕΛΑΣ άκουσαν μια πνιχτή φωνή να φωνάζει «βοήθεια». Αμέσως έσπασαν την πόρτα και αποκαλύφθηκε το δράμα που βίωσε η 22χρονη.

Κυνικός ο 52χρονος: «Είχαμε σχέση, ήταν το φετίχ της»

Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα» ήταν τα λόγια του 52χρονου που κατηγορείται ότι βίασε την 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» δήλωσε ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από την εισαγγελία, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη.

Οπως είπε, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του. Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί»."

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
  • Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)
  • Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)
  • Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Ο Φουρνιέ φόρεσε μπλούζα με το πρόσωπο του Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Γάλλος σταρ στήριξε τον προπονητή του με αυτήν την κίνηση

Ο Τραμπ διέγραψε από τον λογαριασμό του το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους: «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»

Κόσμος Χτες
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, έκανε λόγο για «ψευτοαγανάκτηση» έπειτα από κατηγορίες για ρατσισμό που προκάλεσε βίντεο

Η απόφαση που θα μπορούσε να φέρει τον Μέσι εκτός εθνικής Αργεντινής

Αθλητικά Νέα Χτες
Η απόφαση συνδέεται άμεσα με το νομικό πλαίσιο της λεγόμενης «patria potestad», που ισχύει στην Αργεντινή έως τα 18 έτη

Ανήλικος έβαλε φωτιά στον κολλητό του, ενώ οι φίλοι του γελούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν

Κόσμος Χτες
Το θύμα έκρυψε αρχικά την αλήθεια από τους γονείς του, αλλά το βίντεο αποκάλυψε την αλήθεια

Κορωπί: Αστυνομικός έσωσε ηλικιωμένους φτιάχνοντας σκοινί από σεντόνια ‑ «Δεν σε αφήνω»

Ελλάδα Χτες
Η περιγραφή του άνδρα που γλύτωσε από τα ορμητικά νερά

Καλαμάτα: Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καρναβάλι ‑ «Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο»

Ελλάδα Χτες
«Δεν υπάρχει λόγος να το κατεβάσουμε» απαντά ο πρόεδρος της καρναβαλικής επιτροπής Καλαμάτας

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της

Ελλάδα Χτες
Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος

Ελλάδα Χτες
Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Τσικνοπέμπτη: Πότε δεν θα γίνεται ντελίβερι ‑ Απεργούν διανομείς

Ελλάδα Χτες
24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι διανομείς στην efood για την Τσικνοπέμπτη - Ποιοι θα συμμετάσχουν