LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΣΚΑΪ θα κάνει εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές σε άλλο κανάλι λόγω Survivor

Πρωτοφανές!

Δημοσίευση 4/5/2017 | 20:26

Ο ΣΚΑΪ θα κάνει εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές σε άλλο κανάλι λόγω Survivor

Η φρενίτιδα του Survivor εκτοπίζει την ενημέρωση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το βράδυ των γαλλικών εκλογών. Ο Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» το μεσημέρι της Πέμπτης πως ο τηλεοπτικός σταθμός θα προβάλει το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής 7 Μαΐου και πως η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις εκλογές θα προβληθεί από άλλο τηλεοπτικό σταθμό! Αυτό είναι κάτι πρωτοφανές για τα τηλεοπτικά δεδομένα που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ΣΚΑΪ περνά ολοκληρωτικά σε μια νέα εποχή, όπου η ενημέρωση δεν χωρά στη συχνότητά του.

«Κι εδώ λοιπόν τώρα θέλω να σας πω και μια είδηση. Το βράδυ των εκλογών ενώ θα παίζει ο ΣΚΑΪ το Survivor. Ο ΣΚΑΪ θα κάνει μια μεγάλη εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές η οποία θα μεταδίδεται από το Skai.gr και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με τον οποίο θα συνεργαστούμε, που θα πάρει αυτό το προϊόν από το Skai.gr.

Που σημαίνει ότι ο τηλεθεατής του ΣΚΑΪ που θέλει να δει εκείνη την ημέρα γαλλικές εκλογές και δεν θέλει να δει Survivor, του δίνουμε την εναλλακτική λύση να πατήσει το κουμπί και να πάει στο Action24 ή στο Skai.gr και να δει γαλλικές εκλογές με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να σας τις παρουσιάζουν. Να λοιπόν άλλη μια καινοτομία και πρωτοπορία του ΣΚΑΪ» ανέφερε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Μαλέλης ως συνέχεια τοποθέτησης του στην οποία υποστήριζε ότι ο σταθμός παραμένει ενημερωτικός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

All Star Game: Team Γουόκαπ εναντίον Team Σλούκα στην Καρδίτσα, οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα 11.12.2023
Θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου

Τι έψαξαν οι Έλληνες στη Google το 2023: Από τον Sin Boy, στον Κασσελάκη και τον Mathew Perry

Ελλάδα 11.12.2023
Aκόμη και απρόσμενες απορίες, όπως «γιατί είναι μαύρα τα βουνά» βρέθηκαν ανάμεσα στις κορυφαίες αναζητήσεις

Ομοσπονδία αστυνομικών: «Χάδια» τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας

Ελλάδα 11.12.2023
«Αν δεν φανείτε τώρα δίκαιοι, δεν θα το κάνετε ποτέ»

Επεισόδια στον Ρέντη: Τα νεότερα για την υγεία του 31χρονου αστυνομικού

Ελλάδα 11.12.2023
Εντός της ημέρας αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν

Σχεδόν 1.000 φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες πέθαναν από γρίπη των πτηνών στη Βραζιλία

Περιβάλλον 11.12.2023
Οι επιστήμονες βρήκαν κάποια θαλάσσια θηλαστικά που είχαν σπασμούς κατά μήκος των τοπικών παραλιών

Χωρίς φιλάθλους και τα Ολυμπιακός‑ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ‑ Αρης για το Κύπελλο

Ελλάδα 11.12.2023
Διευκρινίσεις για το Κύπελλο Ελλάδας και τους φιλικούς αγώνες έδωσε η Κυβέρνηση