E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλά για το Survivor, το bullying και την αποχώρησή της

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας μετά τον Άγιο Δομίνικο

Δημοσίευση 27/4/2017 | 09:58

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλά για το Survivor, το bullying και την αποχώρησή της

«Ήθελα να φύγω για να δώσω χαρά και στους μέσα», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ήταν καλεσμένη σήμερα στο Survivor Πανόραμα και για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι μίλησε για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Ήταν πολλοί οι λόγοι τους οποίους έπρεπε να ζυγίσω και να δω που τείνει η ζυγαριά. Το σκέφτηκα σφαιρικά. Δεν ταίριαζα με το περιβάλλον αλλά το ισορρόπησα μέσα μου. Ήθελα να φύγω για να δώσω χαρά και στους μέσα», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η τραγουδίστρια στη συνέχεια των δηλώσεων της, είπε πως έχει δει μερικά αποσπάσματα από το παιχνίδι και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το bullying και την ψυχολογική πίεση που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της. Μάλιστα, αποκάλυψε για ποιον λόγο ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη, στο περιβόητο Συμβούλιο του Νησιού, που είχε κερδίσει την προσωπική ασυλία.

Η Ειρήνη εξήγησε ότι είχε στο μυαλό της, δύο παίχτες τους οποίους θα ψήφιζε καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, αλλά άλλαξε γνώμη όταν είδε ότι οι υπόλοιποι παίχτες δεν ψήφιζαν με το ίδιο σκεπτικό. Τέλος, απάντησε και στο ερώτημα για το εάν έχει μετανιώσει που αποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί