E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Samsung: Οι προβλέψεις δείχνουν ρεκόρ πωλήσεων για το Galaxy S8

Οι προπαραγγελίες είναι υψηλότερες του Galaxy S7

Δημοσίευση 26/4/2017 | 12:49

Samsung: Οι προβλέψεις δείχνουν ρεκόρ πωλήσεων για το Galaxy S8

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Samsung γνωστοποίησε ότι οι προ-παραγγελίες των Galaxy S8 και S8+ στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν αυτές των Galaxy S7 και S7 edge, καταρρίπτοντας και το σχετικό «ρεκόρ».

«Είμαστε ευτυχείς με την ανταπόκριση του κοινού απέναντι στα Galaxy S8 και S8+» δήλωσε ο Tim Baxter, επικεφαλής της Samsung Electronics America, για να συμπληρώσει ότι οι προ-παραγγελίες των νέων συσκευών είναι κατά 30% υψηλότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες των περυσινών ναυαρχίδων.

Παράλληλα, η κορεατική εφημερίδα The Korea Herald φιλοξενεί έρευνα της Yuanta Securities Korea, στην οποία υποστηρίζεται ότι οι ετήσιες πωλήσεις του S8+ αναμένεται να ξεπεράσουν εκείνες του Galaxy S8. Επιπρόσθετα η αναφορά προβλέπει ότι η κορεατική εταιρεία θα πουλήσει συνολικά 50,4 εκατομμύρια συσκευές, με τις πωλήσεις του Galaxy S8+ να ανέρχονται στα 27,1 εκατομμύρια, αντιπροσωπεύοντας το 53,9% του συνόλου των πωλήσεων.

Επιπλέον, αναλυτές της αγοράς υποστηρίζουν ότι η άνοδος του mobile gaming και του streaming περιεχομένου οδηγεί στην αύξηση της ζήτησης για μεγαλύτερες οθόνες στα smartphones, ενώ η τάση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί.

Μάλιστα, η Yuanta Securities σημειώνει στην αναφορά της ότι το Galaxy S6 edge αντιπροσώπευε το 51,3% των πωλήσεων ενώ το Galaxy S7 edge αντιπροσώπευε το 51,9% των πωλήσεων ναυαρχίδων κάθε χρονιά για τη Samsung. Άρα οι προβλέψεις για την εμπορική πορεία του S8+ δεν θα πρέπει να αποτελούν έκπληξη μιας και το κοινό δείχνει διαχρονικά μια σαφή προτίμηση προς τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένες συσκευές.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος Χτες
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία Χτες
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα Χτες
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία Χτες
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα Χτες
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα