E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ταϊλάνδη: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη του και ανέβασε το βίντεο στο facebook

Στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/4/2017 | 21:14

Ταϊλάνδη: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη του και ανέβασε το βίντεο στο facebook

Tαϊλανδός μετέδωσε απευθείας στη σελίδα του στο Facebook τη δολοφονία της μικρής κόρης του, ηλικίας μόλις 11 μηνών, προτού βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τη μετάδοση φόνου στις ΗΠΑ, μέσω του ίδιου ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δύο βίντεο που έδειχναν τη δολοφονία του παιδιού ήταν προσβάσιμα επί περίπου 24 ώρες, μέχρι που κατέβηκαν γύρω στις 5 το πρωί της Τρίτης, ώρα Μπανγκόκ (13.00 ώρα Ελλάδας). «Πρόκειται για ένα φρικτό επεισόδιο και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια του θύματος», ανέφερε εκπρόσωπος του Facebook σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε στο πρακτορείο Reuters. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως θέση για τέτοιου είδους περιεχόμενο στο Facebook και πλέον έχει αποσυρθεί», πρόσθεσε.

Η αστυνομία του Πουκέ, στη νότια Ταϊλάνδη, ενημερώθηκε από φίλους του δράστη.

«Ήταν ήδη νεκροί όταν έφτασα εγώ στο σημείο», εξήγησε το απόγευμα της Δευτέρας ο αξιωματικός Τζουλάους Σουβάνιν, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας. Κοντά στα δύο πτώματα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης, που ονομάζεται Βουτίσαν Βονγκταλάι, είχε καυγαδίσει νωρίτερα με τη μητέρα του παιδιού. «Παραλογιζόταν, πίστευε ότι η γυναίκα του θα τον εγκατέλειπε και ότι δεν τον αγαπούσε πια», είπε ο Τζουλάους.

Στο βίντεο εικονίζεται ο Βονγκταλάι να δένει ένα σχοινί από τον λαιμό του παιδιού και να το πετάει από την ταράτσα ενός εγκαταλειμμένου κτιρίου, στο θέρετρο Πουκέτ. Η αυτοκτονία του δράστη δεν μεταδόθηκε, αλλά το άψυχο κορμί του βρέθηκε δίπλα σε εκείνο της κόρης του.

Το υπουργείο Ψηφιακής Οικονομίας της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με το Facebook για να κατεβάσει τα βίντεο, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Σόμσακ Καουσούβαν διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση της χώρας δεν θα στραφεί εναντίον της εταιρείας. «Δεν θα μπορέσουμε να ασκήσουμε δίωξη στο Facebook γιατί το Facebook είναι ο πάροχος της υπηρεσίας και ενήργησε με βάση το πρωτόκολλό του όταν στείλαμε το αίτημά μας. Συνεργάστηκαν πολύ καλά», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ