E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μελάνια Τραμπ: Αποζημίωση εκατομμυρίων και συγγνώμη από τη Daily Mail

Για άρθρο που υπονοούσε ότι παρείχε και άλλες υπηρεσίες πέρα ​​από το μόντελινγκ

Δημοσίευση 12/4/2017 | 18:38

Μελάνια Τραμπ: Αποζημίωση εκατομμυρίων και συγγνώμη από τη Daily Mail

Η βρετανική Daily Mail συμφώνησε να πληρώσει τεράστια αποζημίωση στη Μελάνια Τραμπ. Σύμφωνα με το Reuters, η εφημερίδα, εκτός από το ποσό που θα καταβάλει στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, εξέδωσε σήμερα και δημόσια συγγνώμη για ένα άρθρο που δημοσίευσε σχετικά με τη σταδιοδρομία της Μελάνια ως μοντέλο.

Η Μελάνια είχε καταθέσει μήνυση ζητώντας 150 εκατομμύρια δολάρια εναντίον του ιδιοκτήτη της Daily Mail, υποστηρίζοντας το άρθρο της είχε κοστίσει εκατομμύρια δολάρια.

Σήμερα, η Daily Mail ζήτησε συγγνώμη για το άρθρο και είπε ότι θα εκδώσει ανάκληση.

«Μελάνια Τραμπ, μία συγγνώμη» ήταν ο τίτλος του άρθρου, αναφέροντας:

«Η ιστοσελίδα Mail Online και η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το θέμα της 20ής Αυγούστου του 2016 για τη Μελάνια Τραμπ όπου αμφισβητούσε τη φύση της δουλειάς της ως επαγγελματίας μοντέλο,αφήνοντας ισχυρισμούς ότι παρείχε άλλες υπηρεσίες πέρα ​​από το μόντελινγκ. Το άρθρο έγραφε ότι η κ. Τραμπ αλλά και ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου της αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ το άρθρο αναφέρει ότι δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς. Το άρθρο ισχυρίστηκε επίσης ότι ο κύριος και η κυρία Τραμπ ενδέχεται να είχαν συναντηθεί τρία χρόνια πριν συναντηθούν στην πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας την πραγματική τους συνάντηση ως «τέχνασμα».

Δεχόμαστε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί σχετικά με την κ. Τραμπ δεν είναι αληθείς και θα αποσύρουμε τα δημοσιεύματα. Ζητούμε συγγνώμη από την κ. Τραμπ για οποιαδήποτε ταλαιπωρία που προκάλεσε αυτή η δημοσίευση.

Για να τακτοποιήσουμε τις δύο αγωγές της κ. Τραμπ εναντίον μας, συμφωνήσαμε να καταβάλουμε αποζημίωση και τα δικαστικά της έξοδα».

Ατομο που γνωρίζει την κατάσταση, δήλωσε ότι ο συμβιβασμός ανάμεσα στα δύο μέρη κατέληξε σε 3 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»