E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Αγγελόπουλο

Μιλά για κλίκες και κανόνες

Δημοσίευση 27/3/2017 | 17:49

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Αγγελόπουλο

Για τις συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τον λόγο για τον οποίο «πυροβόλησε» στο συμβούλιο του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού, μίλησε η Σόφη Πασχάλη.

«Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που έχει ενοχλήσει», είπε η παίκτρια των Διάσημων που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και ανέφερε πως «ο,τι αντιμαχίες υπήρχαν με όλους, υπήρχαν και με τον Γιώργο».

Τονίζοντας πως κανείς από τους παίκτες δεν γνωρίζει τι γίνεται έξω, ώστε να είναι εις γνώση τους ότι ο Γιώργος έχει μεγάλο fan club, η Σόφη άφησε να εννοηθεί πως -το περίφημο πια, ψάρι που έπιασε- δεν ήταν το μόνο θέμα. «Όσα είπα για το ψάρι ήταν ένα παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Ήμασταν διάσπαρτοι. Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε βάλει έναν κανόνα: να φέρνουμε ό,τι υπάρχει από θέμα τροφής στο τραπέζι» εξήγησε η ίδια και συνέχισε: «θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν τέλειο κόσμο όλοι, ότι είμαστε ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν ότι κάποιοι δεν ήταν».

Παράλληλα, δεν δίστασε να «καρφώσει» πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιάννης Σπαλιάρας έχουν δημιουργήσει μία υποομάδα μέσα στους Διάσημους, αλλά και να πει ότι «τα κορίτσια βγάλαμε τελικά φωνή γιατί μπουχτήσαμε να βλέπουμε τα αγόρια να τσακώνονται».

«Με βρίζουν ως επί το πλείστον κορίτσια», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σόφη και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες των Διάσημων έβαλαν στο στόχαστρο τον Ντάνο επειδή τις απέρριψε ερωτικά.

Τέλος, κοιτώντας την κάμερα, έστειλε το μήνυμά της σε όσους την επικρίνουν: «παιδιά, ένα παιχνίδι είναι! Σας αγαπώ. Μην συνεχίσετε να το κάνετε στα παιδιά που θα βγουν μετά και ειδικά όχι στην Λάουρα, δεν θα το αντέξει. Ας τελειώσει εδώ!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.