E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλάρωση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με βόλτα στο κέντρο των Βρυξελλών

2.500 Έλληνες οπαδοί ταξίδεψαν στο Βέλγιο για τον αγώνα της Εθνικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/3/2017 | 18:29

Χαλάρωση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με βόλτα στο κέντρο των Βρυξελλών

Στο ρυθμό του αυριανού αγώνα των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου του Βελγίου και της Ελλάδας, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει το 2018 στη Ρωσία, κινούνται οι Βρυξέλλες.

Η εθνική Ελλάδας θα έχει στο πλευρό της τουλάχιστον 2.500 Ελληνες φιλάθλους, που ήδη έχουν προμηθευτεί όλα τα εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στην ελληνική πλευρά, ενώ οι διεθνείς το πρωί βγήκαν περίπατο στην καλά φρουρούμενη πόλη!

Ο Βέλγικος τύπος αναφέρεται εκτενώς στον αυριανό αγώνα σημειώνοντας πως για την εθνική Βελγίου το μείζον ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο αμυντικός Τόμας Μενιέ, ή αν θα πάρει τη θέση του ένας από τους Τόμας Φόκετ και Νασέρ Σαντλί.

Ο προπονητής της εθνικής Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δήλωσε χθες ότι σε γενικές γραμμές έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει και την οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει. Ωστόσο ερωτηματικά υπάρχουν και για άλλους παίκτες. Μεταξύ αυτών και ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος είχε κληθεί για τελευταία φορά στην εθνική Βελγίου το 2014 σε ένα φιλικό με την Αυστραλία.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Ντερνιέρ Ερ αναφέρει ότι η σημερινή εθνική Ελλάδας είναι καλύτερη από αυτή που υπήρχε πριν από δύο χρόνια. Προβλέπει ότι η εθνική Ελλάδας θα παίξει αμυντικά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Τονίζει ακόμη ότι το σημαντικό για την εθνική Βελγίου είναι να επιτύχει ένα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά.

Σχολιάζοντας το ότι η εθνική Ελλάδας του 2004 κέρδισε το Εuro παίζοντας "ενοχλητικό ποδόσφαιρο" ο Μιραλάς δηλώνει ότι θα ήταν ευτυχής αν η εθνική Βελγίου κέρδιζε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κι' ας λέγαν πως παίζει ενοχλητικό ποδόσφαιρο. Αναφερόμενος στην παραμονή του στην Ελλάδα ο Μιραλάς δηλώνει ότι διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Αναφέρει ότι είναι δεμένος με την Ελλάδα, διότι ο γιος του γεννήθηκε εκεί (σ.σ την περασμένη Παρασκευή απέκτησε κόρη) και ότι κάθε καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύεται και συνέντευξη του Αλέξανδρου Κακλαμάνου ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε τέσσερις βελγικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο Κακλαμάνος που σήμερα ζει στην Ελλάδα εκτιμά ότι το βελγικό ποδόσφαιρο έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια η οποία οφείλεται σε σωστές επενδύσεις στα αθλητικά κέντρα. Θεωρεί ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Βελγίου είναι καλύτερη από την ελληνική, ευελπιστεί όμως ότι η εθνική Ελλάδος ίσως καταφέρει να πάρει ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ίδια εφημερίδα αναφερόμενη τέλος στα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την εθνική Βελγίου τονίζει ότι πολλοί παίκτες έχουν παραπονεθεί για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο Μποντουέν, όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας. Επισημαίνεται επίσης ότι υπάρχουν διαμάχες στο εσωτερικό της εθνικής Βελγίου σε σχέση με το ύψος του πριμ της πρόκρισης στην τελική φάση, το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική πτήση στο διάστημα: Γυναίκα ταξίδεψε με αναπηρικό αμαξίδιο σε πύραυλο του Τζεφ Μπέζος

Κόσμος Χτες
Η απογείωση έγινε από το δυτικό Τέξας, με τη Μικαέλα Μπέντχαους, Γερμανίδα μηχανικό αεροδιαστημικής που έμεινε παραπληγική έπειτα από ατύχημα, να επιβαίνει σε πύραυλο της Blue Origin, της διαστημικής εταιρείας του Τζεφ Μπέζος

Guardian για την υπόθεση Έπσταϊν: «Θάψιμο της υπόθεσης Έπσταϊν με δόσεις» – «Πώς θόλωσαν τις σχέσεις με τον Τραμπ»

Κόσμος Χτες
Επιλεκτικές αποκαλύψεις και νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης στις ΗΠΑ

Γιορτές στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια – Με δικογραφία απαντά η κυβέρνηση

Ελλάδα Χτες
Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις με ανοιχτά διόδια για τις γιορτές, ενώ η κυβέρνηση απαντά με εισαγγελικές παρεμβάσεις και δικογραφίες, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ρωσικό drone στην Τουρκία

Κόσμος Χτες
Ρωσικό drone συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ

Κραυγή αγωνίας από εμπόρους, ξενοδόχους και εστίαση για την τεράστια ζημιά από τα αγροτικά μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια για τις απανωτές ακυρώσεις και κάλεσμα προς τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο και να ανοίξουν τους δρόμους

Βασάνιζαν όσους δεν υπάκουαν εντολές, συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης σε σχολεία της Αττικής

Ελλάδα Χτες
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και έξι ανήλικοι

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σε σπίτι Τούρκων

Ελλάδα Χτες
Στο σπίτι των Τούρκων βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών - Συνολικά, προσήχθησαν τέσσερα άτομα

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κλαούντια Ντελμέρ, έδωσε για ένα χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ελλάδα Χτες
Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζούσε στη Μεσσηνία – Πώς περιέγραφε η ίδια τη μάχη της με την ασθένεια - Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα και η αγάπη της για την Ελλάδα

Ο Σπανούλης ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου της Μονακο: «Καλησπέρα στον κανέναν», δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Έλληνας τεχνικός το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μονακό – Μπάγερν

Σεισμός 2 Ρίχτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα Χτες
O σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές με ιδιαίτερα μεταδοτική υποπαραλλαγή της γρίπης Α

Ελλάδα Χτες
Ανοσοκατεσταλμένοι και ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο - Τα μέτρα προστασίας

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα Χτες
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού