E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λεβέντης: Την πληροφορία για τις 180 ψήφους την έχω πάνω από ενάμιση μήνα

«Εγώ να πάω να ψηφίσω με τον Τσίπρα, δεν είμαι τόσο βλάκας»

Δημοσίευση 22/3/2017 | 12:14

Λεβέντης: Την πληροφορία για τις 180 ψήφους την έχω πάνω από ενάμιση μήνα

Για την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης στο θέμα του Βατοπεδίου καθώς και για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Όταν ένας κληρικός πάει και κάνει οικοδομικές επιχειρήσεις και χρησιμοποιεί υπουργούς, τις γυναίκες τους, τους πεθερούς, μπαινοβγαίνει σε γραφεία Πρωθυπουργού, αυτές είναι πράξεις; Έτσι πρέπει να λειτουργούμε; Όταν λέμε ότι μια κυβέρνηση δικαιώνεται, δηλαδή να τα ξανακάνουμε; Δηλαδή να αρχίσουμε τα ίδια, δεν νομίζω ότι υπήρξε τέτοια δικαίωση».

Όσον αφοράς στις απαιτήσεις των δανειστών τόνισε: «Εγώ την πληροφορία για 180 την έχω πάνω από ενάμιση μήνα από την Γερμανία. Εγώ είμαι υπέρ της Ευρώπης και υπέρ του ευρώ. Το μόνο κόμμα που δεν ταλαντεύτηκε στο θέμα ευρώ και Ευρώπης είναι η Ένωση Κεντρώων».

Στην συνέχεια επισήμανε: «Έχουμε μετά το 2009 πρωθυπουργούς που στην προσπάθειά τους να κερδίσουν ψήφους την Ευρώπη την έκαναν κουρελού.

Με το 153 αυτοί τα ψηφίζουν όλα σαν δικτατορία, είτε υπάρχω, είτε δεν υπάρχω, υποβάλλω τροπολογίες χαμένες πάνε.

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν μας πτώχευσαν τα τελευταία χρόνια αυτοί πρέπει να ψηφίσουν. Να σηκώσω εγώ πάνω τον σταυρό κι αυτοί να βγαίνουν απ’ έξω και να λένε είναι αντιμνημονιακοί. Δηλαδή θα το παίξει ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά αντιμνημονιακοί και ο Λεβέντης να πάει να ψηφίσει, ενώ ξέρω ότι όποιος ακουμπάει μνημόνιο εξαφανίζεται. Δηλαδή άλλοι εγκλημάτησαν εγώ θα πάω να σώσω την Ελλάδα; Εγώ να πάω να ψηφίσω με τον Τσίπρα, δεν είμαι τόσο βλάκας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η έκρηξη στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν οφείλεται σε διαρροή αερίου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική

Κόσμος Χτες
Από την έκρηξη σκοτώθηκε τουλάχιστον ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν 14

Η τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα η κορυφαία στον κόσμο για το 2025

Πολιτισμός Χτες
Τελικά τα καταφέραμε, δώσαμε φωνή σε έναν τοίχο και ακούστηκε παντού, αναφέρει ο εικαστικός Κλεομένης Κωστόπουλος

«Κόκκινος συναγερμός» σε 4 Περιφέρειες για την κακοκαιρία που θα πλήξει αύριο τη χώρα

Καιρός Χτες
Σε κατάσταση κινητοποίησης (red code) η μιση χώρα

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο οίκους ανοχής

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες, οι οποίες λειτουργούσαν παράνομα τους οίκους ανοχής, παραβιάζοντας αποφάσεις σφράγισης

Τούρκοι γεμίζουν λεωφορεία και έρχονται στην Ελλάδα για να αγοράσουν βασικά είδη διατροφής

Κόσμος Χτες
Ο πληθωρισμός και η υποτίμηση της λίρας έχουν εκτοξεύσει της τιμές στην Τουρκία

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε 33χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

Ελλάδα Χτες
Μία τραγωδία χτύπησε τον ελληνικό αθλητισμό τις πρώτες ημέρες του 2026

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα Χτες
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός Χτες
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα Χτες
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία