E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα βρήκε το χαμένο της γιο μετά από 18 χρόνια γράφοντας... λάθος το όνομα του!

Ο αναγραμματισμός που τους ένωσε ξανά

Δημοσίευση 22/3/2017 | 00:20

Μητέρα βρήκε το χαμένο της γιο μετά από 18 χρόνια γράφοντας... λάθος το όνομα του!

Η Amanda Borland έψαχνε το 19χρονο γιο της Jibril Hardy, μέχρι και τα 18α γενέθλια του, πέρυσι. Όπως η ίδια λέει, οι προηγούμενες απόπειρες της είχαν αποτύχει επειδή χωρίς να το γνωρίζει έγραφε λανθασμένα το όνομα του.

Η γυναίκα, τον είχε γεννήσει στα 17 της και η ίδια τον είχε δώσει για υιοθεσία στην οικογένεια Hardy, οι οποίοι συμφώνησαν στην ανοιχτή υιοθεσία και έτσι εκείνη κάθε χρόνο στα γενέθλια του του έστελνε ευχετήριες κάρτες.

Επιπλέον, οι θετοί γονείς του, της έστελναν πάντα φωτογραφίες του από το σπίτι τους στο Τέξας, ενώ δημιουργούσαν ένα αρχείο με τις κάρτες της, ώστε να μιλήσουν για αυτήν στο παιδί την κατάλληλη στιγμή.

Δυστυχώς όμως μετά από μερικά χρόνια η οικογένεια έχασε την επαφή με τη Borland λόγω μιας μετακόμισης που έκανε και έτσι σταμάτησε να λαμβάνει νέα της, εκείνη όμως ποτέ δε ξέχασε το παιδί της και φέτος ξεκίνησε να τον αναζητεί γράφοντας διαφορετικά το όνομα του.

Σύμφωνα με όσα η ίδια αναφέρει αυτήν τη χρονιά άρχισε να γράφει στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης το όνομα του Jibril και όχι Jabrel όπως ήταν αρχικά, ενώ επιπλέον το συνόδευε με τη λέξη baseball καθώς στην τελευταία φωτογραφία που είχε λάβει, το παιδί φορούσε μια τέτοια στολή. Για καλή της τύχη, βρήκε μια εικόνα που ταίριαζε στην περιγραφή και συνδεόταν με ένα λογαριασμό στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΔιαπίστωσε μέσω Facebook πως η ανιψιά της ήθελε να τη σκοτώσει 27/11/2015

Η μικρότερη της κόρη ήρθε σε επικοινωνία με τον εν λόγω χρήστη. Ο Jibril δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι σοκαρίστηκε από το μήνυμα που έλαβε την 4η Μαρτίου, αφού μια εβδομάδα πριν επικοινωνήσει η αδερφή του, εκείνος έλεγε στους θετούς γονείς του ότι ήθελε να βρει τη βιολογική του μητέρα.

Ο νεαρός έμαθε ότι είναι υιοθετημένος στα 17 του και το μόνο που γνώριζε για τους πραγματικούς του γονείς ήταν τα ονόματα τους. Η οικογένεια επανενώθηκε στις 14 Μαρτίου και ο Jibril αποκάλυψε ότι ένιωθε αρκετό άγχος και ότι οι στιγμές εκείνες ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες, ενώ ο μικρός του αδερφός ήταν εκείνος που είχε τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Ακόμα δε μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα που ένιωσε όταν αγκαλιάστηκε με τους βιολογικούς του γονείς για πρώτη φορά.

Η Borland από τη πλευρά της είπε ότι η όλη εμπειρία ήταν κάτι εκπληκτικό, ενώ ομολόγησε ότι το γεγονός της υιοθεσίας δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνει και ότι χαίρεται απίστευτα που είχε μια δεύτερη ευκαιρία. Τέλος, ανέφερε ότι οι θετοί του γονείς είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και ότι όλοι μαζί αποτελούν μια μεγάλη και χαρούμενη οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Μαμντάνι αποθέωνε τους Έλληνες και τον Αγγελο Χαριστέα για τον τελικό του 2004

Social 07.11.2025
Η ανάρτηση με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τζώρτζογλου: «Η Μουτίδου το είπε με αγάπη – Ο Απόστολος είναι ένα αιώνιο παιδί»

Tabloid 07.11.2025
Ο ηθοποιός απαντά στις αντιδράσεις μετά τον τηλεοπτικό καβγά Μουτίδου – Γκλέτσου και αποκαλύπτει τι εννοούσε πραγματικά!

Σταμάτης Κραουνάκης: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Tabloid 07.11.2025
«Ο πιο δικός μας άγγελος φτεροκοπάει» έγραψε

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη

Tabloid 07.11.2025
«Από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει», είπε ο τραγουδιστής

Η Μαίρη Χατζηπαύλου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe

Tabloid 07.11.2025
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου

Xέιλι Μπίμπερ: To καυτό μπικίνι της τρέλανε τον σύζυγό της ‑ Ω, Θεέ μου, έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ

Tabloid 07.11.2025
Δείτε το άλμπουμ από τις διακοπές της με αφορμή το πάρτι γενεθλίων της Κένταλ Τζένερ

Ο πιο ανατρεπτικός Sexiest Man Alive του People είναι σίγουρα ο φετινός κάτοχος του τίτλου

Celebrity Stories 07.11.2025
Ένας τίτλος που ξεπερνάει το σεξαπίλ: Η νέα εποχή των ανδρών στο σινεμά και την τηλεόραση

Λοταρία στο Παρίσι κληρώνει… τάφους «δίπλα» στον Τζιμ Μόρισον και τον Όσκαρ Ουάιλντ

Παράξενα Χτες
Οι αιτήσεις για τη λαχειοφόρο αγορά άνοιξαν τη Δευτέρα και θα κλείσουν στις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Δημαρχείο, με κάθε συμμετέχοντα να υπόκειται σε τέλος εγγραφής 125 ευρώ

Γυναίκα δουλεύει ως μοντέλο χεριών για μεγάλες εταιρείες και βγάζει 2.271 ευρώ την ημέρα

Παράξενα Χτες
Το μοναδικό προαπαιτούμενο είναι να διατηρεί τα χέρια της σε καλή κατάσταση - «Η φωτογράφηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες», δηλώνει

Δανάη Μπάρκα: Όταν δεν είχες χρήματα ούτε για τσιγάρα, μου έβαζες μουσική στο σπίτι για να μην ακούω τα κλάματά σου

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ευχήθηκε δημόσια στη μητέρα της για τα γενέθλιά της