E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έχασα τα λεφτά μου στο θέατρο και ησύχασα

Τι δήλωσε για την αλλαγή στην πορεία της καριέρας του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/3/2017 | 22:19

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έχασα τα λεφτά μου στο θέατρο και ησύχασα

Χωρίς περιστροφές μίλησε για την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση.

«Δεν χρειάστηκε να επινοήσω ξανά τον εαυτό μου για λόγους εξωτερικούς, ευτυχώς. Υπήρξα τυχερός. Εγώ που πάντα έκανα πολύ θέατρο και επιλεκτικά αλλά αρκετά συχνά τηλεόραση βρέθηκα σε μια άλλη φάση της ζωής μου την ώρα που η τηλεόραση άρχισε να περνά την πολύ μεγάλη της κρίση. Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2007. Είναι πολλά τα χρόνια. Αλλά αυτά τα δέκα χρόνια έκανα άλλα πράγματα».

«Έφτιαξα κάποια στιγμή ένα θέατρο δικό μου, έχασα τα λεφτά μου εκεί και ησύχασα. Μετά από μια κρίση που είχα σε σχέση με την παρουσία μου στο θέατρο άρχισα να σκηνοθετώ, ήθελα να πω τις ιστορίες που με ενδιαφέρουν με τον δικό μου τρόπο. Προχώρησα κάνοντας μια πιο βαθιά και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα πορεία σε σχέση με τα πράγματα που έκανα πριν. Αυτή είναι μια αλλαγή σελίδας, ειδικά από το 2013 και μετά που είπα στον εαυτό μου: “είσαι 43 ετών και πρέπει να πεις τις ιστορίες που θες να πεις”. Δεν άλλαξα βιβλίο, άλλαξα πίστα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mad Max: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για ένα από τα πιο εμβληματικά franchise όλων των εποχών

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Για να γνωρίζεις για το δυστοπικό σύμπαν του George Miller

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου & Μαντώ: Νέο ντουέτο «Τα Καλοκαίρια Που Θα Ζήσουμε» με music video

Μουσική Χτες
Το κλασικό τραγούδι του 1995 επιστρέφει σε νέα ερμηνεία, συνοδευόμενο από ένα ολοκαίνουργιο music video σε σκηνοθεσία Αλεξ Κωνσταντινίδη.

Οι Γιαγκίνηδες έκαναν sold out την Τεχνόπολη με το «Γλέντι των Ονείρων μας»

Μουσική Χτες
Χιλιάδες θεατές έζησαν μια αξέχαστη βραδιά λαϊκού γλεντιού στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7 Ιουλίου, με special guests τον Σπύρο Γραμμένο και τον Papazó.

Emmys 2026: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η 78η απονομή των βραβείων Emmy θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο Λος Αντζελες

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο μεγάλο φινάλε που κλείνει 5 χρόνια ιστορίας

TV Σειρές Προχτές
Απόψε στις 22:00 στο Mega κλείνει η πιο μακροβιότερη ελληνική σειρά της τελευταίας εικοσαετίας, με 969 επεισόδια και αμέτρητες αναμνήσεις.

Αννα Βίσση: Ακούστε το teaser του νέου τραγουδιού «Όλο Πιο Πάνω» ‑ Ο ARGY επιβεβαίωσε τη συνεργασία τους

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός επιβεβαίωσε επίσημα τη συνεργασία με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, μοιράζοντας ένα πρώτο teaser από το κοινό τους single.

Όλοι το χόρεψαν, λίγοι ήξεραν γιατί γράφτηκε: Η σκοτεινή ιστορία του hit Children

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το πιο μελαγχολικό club anthem των 90s είχε πίσω του μια τραγωδία

5 σειρές που θα σε κάνουν να λατρέψεις το Apple TV

E-Daily 3.Left 07.07.2026
To «ποιότητα πάνω από την ποσότητα» φαίνεται πως δουλεύει

Pantera: Πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα στο Release Athens 2026

Exodos 06.07.2026
Η θρυλική μπάντα του groove metal εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στην Πλατεία Νερού, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2026, μαζί με Trivium και Bodysnatcher.

Το σκάνδαλο της Disney με την ταινία « 101 σκυλιά της Δαλματίας» που έμεινε στην ιστορία

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Από την ευαισθητοποίηση στην εγκατάλειψη και την κακομεταχείριση