E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ζωή του «μισθοφόρου» Κώστα από το Survivor στην Σομαλία και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε

Δημοσίευση 14/3/2017 | 11:58

Η ζωή του «μισθοφόρου» Κώστα από το Survivor στην Σομαλία και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Από την πρώτη στιγμή ξερχώρισε μέσα στο Survivor. Είναι γνωστός και ως «μισθοφόρος», λόγω της θητείας του σε ένοπλες δυνάμεις που δίνονται σε προστασία εμπορικών πλοίων από Σομαλούς πειρατές. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του με την ζωή του να μην είναι από τις πιο ήρεμες.

Διάφορα δημοσιεύματα άγνωστες πτυχές της ζωής του «μισθοφόρου» καθώς και σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα. Μεγαλωμένος στην Αγία Παρασκευή, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι σήμερα μέτοχος σε γνωστό μπάρ του Χολαργού, το bookAli. Πρόκειται για το πλέον in στέκι που βρίσκεται στον παράδρομο της Μεσογείων, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό Χολαργού και φημίζεται για τις θεματικές βραδιές του και τα κοκτέιλ του. Επιπλέον είναι μέτοχος και σε καφετέρια της Αγίας Παρασκευής.

Πριν ασχοληθεί με το επιχειρείν, όμως, ο Κώστας έζησε άγριες ημέρες και νύχτες ως μισθοφόρος στην Σομαλία. Από την ηλικία των 25 ετών μέχρι και τα 30 ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπάρκαρε σε πλοία τα οποία έκαναν δρομολόγια στην επικίνδυνη, από τους Πειρατές, ζώνη τα οποία και φύλαγε. Ήταν ένας ριψοκίνδυνος τρόπος για να βγάλει χρήματα, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, και να ασχοληθεί με το επιχειρείν. Ούτως ή άλλως, συμπληρώνουν, του άρεσε η περιπέτεια καθώς μεταξύ άλλων στο παρελθόν είχε υπάρξει και αλεξιπτωτιστής.

Πρόσωπα που τον γνωρίζουν τον χαρακτηρίζουν ως «έξω καρδιά», «φιλότιμο» αλλά συνάμα και πολύ «πεισματάρη». Και όπως λένε έχει στοιχεία που μπορεί να τον οδηγήσουν μέχρι και την τελική επικράτηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Ζαρίφη για το πρόβλημα υγείας της: Έφτασα σε σημείο να έχω 17 ημέρες αιμορραγία

Tabloid 17.05.2025
«Στην αρχή έκανα το πολύ έξυπνο να μπω στο ίντερνετ, όπως κάνουμε όλοι. Αρχισα να διαβάζω και πανικοβλήθηκα»

OGE: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κλαυδίας

Tabloid 17.05.2025
Το πραγματικό όνομα του OGE είναι Γιώργος Σώπασης

Η νέα μόδα στις επιχειρηματικές κινήσεις των διασήμων

Celebrity Stories 17.05.2025
H... ταυτόχρονη νέα επιχειρηματική κίνηση πολλών celebrities είναι ιδιαιτέρως ασυνήθιστη

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει στη Μύκονο μαζί με την παρέα σου!

Media Χτες
Τι θα έλεγες να πάμε στο νησί, ο ΡΥΘΜΟΣ, οι κολλητοί κι εσύ;

Ήβη Αδάμου: Η εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Ο Ρυθμός 94.9 γιορτάζει τα 25 του χρόνια!

Media Χτες
25 χρόνια Ρυθμός94.9, μόνο επιτυχίες!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο Φεστιβάλ των Καννών

Tabloid Χτες
Η Κλέλια Ανδριολάτου περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών