E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5 ιστορίες ανθρώπων που έφτασαν στα άκρα για έναν έρωτα

Ρομαντικές, απίστευτες και κωμικοτραγικές καταστάσεις

Δημοσίευση 14/3/2017 | 11:06

5 ιστορίες ανθρώπων που έφτασαν στα άκρα για έναν έρωτα

Ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα. Δεν είναι πάντα ρόδινος, δεν είναι πάντα ρομαντικός. Άλλοτε πετυχαίνει, άλλοτε όχι. Στις παρακάτω περιπτώσεις θα δείτε πώς οι άνθρωποι αντιμετώπισαν τον φτερωτό θεό, και πώς εκείνος...τους αντάμειψε για την πίστη τους σε εκείνον. 

Καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις ακριβώς πότε πρέπει να σταματήσεις, και πότε κάτι έχει τελειώσει. Καμιά φορά, θέλει να το φτάσεις ως το τέλος, ξανά και ξανά. 

Ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, και η σύζυγός του, βρετανίδα ηθοποιός, Ταλούλα Ρίλεϊ ανακοίνωσαν επίσημα τον δεύτερο χωρισμό τους. Το πρώην πλέον ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010 και πήρε διαζύγιο μετά από δύο χρονια, το 2012. Ενάμιση χρόνο αργότερα το πρώην ζευγάρι έγινε ξανά νυν και παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Ιούλιο του 2013. Το ειδύλλιο κράτησε μόνο 18 μήνες. Ο Ελον Μασκ που πήρε διαζύγιο δυο φορές από την ίδια γυναίκα αποζημιώνοντας την πλουσιοπάροχα....

Καμιά φορά φυσικά κανείς δεν χρειάζεται να φτάσει στον γάμο και κατόπιν στο διαζύγιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα είχαν τελειώσει από το πρώτο ραντεβού. Ο ήρωας της επόμενης ιστορίας όμως δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί και ο πληγωμένος του εγωισμός τον οδήγησε...στο να ζητήσει τα λεφτά του πίσω δίνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό! Η Lucy Βrown διηγήθηκε την ιστορία της στις εφημερίδες λέγοντας πως καταλάβαινε πως τον πλήγωσε αλλά δεν θα μπορούσε να συνεχίσει μαζί του.

Υ.Γ Του έβαλε στο λογαριασμό τα χρήματα!

Έπρεπε να διαβάσει καλύτερα πίσω από τις γραμμές; Έπρεπε να καταλάβει πως η σχέση αυτή δεν είχε μέλλον; Πάντως ο νεαρός Ινδός που θα δείτε στο βίντεο αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του, στη μέση ενός Mall στο Ντουμπάι με ορχήστρες και κοινό.

Παίρνοντας το μικρόφωνο στα χέρια, είπε στην αγαπημένη του: «Έχω ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Εδώ συναντηθήκαμε πριν από τρις μήνες», είπε. «Είσαι η αγάπη μου, τα πάντα για μένα και μόνο εσύ μπορείς να με κάνεις χαρούμενο». Και τότε, η νύφη άρπαξε ένα γιουκαλίλι από την ορχήστρα και χτύπησε τον νεαρό στο κεφάλι!

Ποιος ορίζει πόσο γρήγορα θα ερωτευτείς και πόσο γρήγορα θα κάνεις το επόμενο βήμα; Ο χρόνος είναι άλλωστε σχετική έννοια... Ακόμη όμως και στην περίπτωση να γνωρίσεις κάποιον τη Δευτέρα και μια εβδομάδα μετά να συζείτε; H Mariela, φωτογράφος, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2011 από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Tiago έχει εργαστεί ως ξυλουργός από τότε που ήταν παιδί. Με το που κοιτάχτηκαν, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο. Λίγες μέρες μετά, μετακόμισαν μαζί. Μετά από τέσσερις μήνες, αρραβωνιάστηκαν!

Μια ιστορία που σας έχουμε ξανα αναφέρει, όμως πραγματικά δείχνει πως η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει όταν ένας ερωτευμένος χάνει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, είναι η ιστορία του 41χρονου Peter Cirk από την Ολλανδία, που νοσηλεύτηκε μετά από 10 μέρες αναμονής σε ένα αεροδρόμιο στην Κίνα περιμένοντας να έρθει να τον βρει η κοπέλα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο! Όταν όμως έφτασε εκεί, δεν την βρήκε πουθενά. Θεωρώντας ότι κάτι κράτησε την κοπέλα πίσω, ο 41χρονος αποφάσισε να την περιμένει στο αεροδρόμιο!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του»

TV Buzz 30.04.2024
«Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης, υπάρχει κανένας λόγος;»

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Tabloid 30.04.2024
Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου

Δημήτρης Κόκοτας: Η κατάσταση της υγείας του

Tabloid 30.04.2024
Τα τελευταία ευχάριστα νέα

«Μικρό Ταρανδάκι»: Στο φως η ταυτότητα της εμμονικής πρωταγωνίστριας‑ Απειλεί με μηνύσεις το Netflix

Tabloid 30.04.2024
Έξαλλη με την απεικόνισή της στη μικρή οθόνη είναι η γυναίκα στην οποία βασίζεται η δημοφιλής σειρά του Netflix και περιγράφει τον εαυτό της ως το «θύμα»

Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα

Tabloid 30.04.2024
Η Φαίη Σκορδά που πριν από λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της, ξέσπασε σε κλάματα

Νάσος Γουμενίδης: Συγκλονίζει για τον θάνατο του αδερφού του

Tabloid 30.04.2024
«Από έναν μπάφο ξεκίνησε και πήγαμε στα σκληρά»

Oι κούκλες κόρες της Nicole Kidman

Tabloid 30.04.2024
Η Nicole Kidman μόλις έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τις «απίστευτα αγαπημένες» έφηβες κόρες της

Πόσο ακραία διαφορετικοί είναι οι παιδικοί σταθμοί στην Κίνα

Παράξενα 30.04.2024
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε