E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλλόκοτες μέθοδοι εταιρειών που τρομάζουν τους υπαλλήλους τους

Φιλιά στο αφεντικό, σουτιέν στους άντρες και κακοποίηση για καλύτερες επιδόσεις

Δημοσίευση 7/3/2017 | 10:51

Αλλόκοτες μέθοδοι εταιρειών που τρομάζουν τους υπαλλήλους τους

Απάνθρωπες συνθήκες, γελοίες καταστάσεις, φιλιά στο αφεντικό, σουτιέν στους άντρες και κακοποίηση για καλύτερες επιδόσεις! Όλα αυτά μπορούν να σου συμβούν αν είσαι εργαζόμενος στις παρακάτω εταιρείες.

O διευθυντής εταιρείας παραγωγής σουτιέν, της PrimaDonna, θέλησε να δώσει μια γεύση στους υπαλλήλους του, από το πως είναι να είσαι γυναίκα. Όπως δήλωσε ο Ignace Van Doorselaere, διευθυντής της PrimaDonna, μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να καταλάβουν οι άντρες πως είναι να έχει μια γυναίκα ένα στήθος μεγέθους Ε, το οποίο ζυγίζει 1 με 1,5 κιλό το καθένα.

Έτσι λοιπόν, έφτιαξε για τους υπαλλήλους του ειδικούς στηθόδεσμους, στους οποίος έβαλαν βαράκια με αντίστοιχα κιλά. Εκείνοι τα φόρεσαν κανονικά και ένιωσαν τον πόνο από το βάρος στην πλάτη και τον αυχένα τους και κάπως έτσι αντιλήφθηκαν πόσο σημαντική είναι μια καλή "στήριξη". Σύμφωνα με τον Doorselaere "Η καλή στήριξη είναι σημαντική. Κάθε PrimaDonna το ξέρει". Και μπορεί να χαμογελούν στη φωτογραφία όμως πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την ανορθόδοξη... μέθοδο κατανόησης της γυναικείας φύσης.

Σύμφωνα με βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η on line έκδοση της εφημερίδας People's Daily, οκτώ υπάλληλοι τράπεζας βρίσκονται στην σειρά σε βάθρο ενώ 200 συνάδελφοί τους κάθονται στην αίθουσα. Ένας άντρας καλεί τους εργαζόμενους να γυρίσουν τα οπίσθια για να τους χτυπήσει με ένα μεγάλο ξύλινο ραβδί. Oι λόγοι; «Δεν εργάζονται αρκετά σκληρά» ο ένας λόγος, και επειδή «είχαν κακές επιδόσεις σε σεμινάριο».

Από την άλλη, ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, όπου καταγράφει την καθημερινή συνήθεια ενός αφεντικού εταιρείας που υποχρεώνει τις γυναίκες υπαλλήλους του να στέκονται σε σειρά και να τον φιλούν στα χείλη κάθε πρωί! Η εταιρεία είναι μια ζυθοποιία με έδρα στο Πεκίνο και το αφεντικό παίρνει πολύ σοβαρά όσα ο ίδιος αποκαλεί «ομαδικές ασκήσεις»!

Εταιρεία στο Αρκάνσας, βρίσκεται σε διαμάχη με τους εργάτες της, επειδή θέλει μεγαλύτερη παραγωγή από αυτή που ήδη υπάρχει. Οι συγκλονιστικές εκθέσεις που διέρρευσαν, αποδείκνυαν πως οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία πουλερικών είναι αναγκασμένοι να φορούν πάνες, επειδή δεν υπάρχει καν διάλειμμα για να πάνε στην τουαλέτα.