E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πεθαίνει από καρκίνο και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της

Ώστε εκείνος να μη μείνει μόνος όταν εκείνη φύγει

Δημοσίευση 6/3/2017 | 18:47

Πεθαίνει από καρκίνο και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι πλησιάζει το «τέλος» δημιουργούν μια λίστα με όλα όσα θέλουν να κάνουν πριν φύγουν.

Η πρωταγωνίστρια της παρακάτω ιστορίας έκανε κάτι πολύ πιο σπάνιο. Δημιούργησε ένα προφίλ για τον σύζυγό της, ώστε αυτός να το χρησιμοποιήσει όταν εκείνη φύγει από τη ζωή για να βρει μία συντροφιά.

Η Amy Krouse Rosenthal βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου των ωοθηκών.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας πήρε τη γενναία απόφαση να βρει στον σύζυγό της νέα σύντροφο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή! Μάλιστα έγραψε ένα εκτενέστατο κείμενο στους New York Times με τίτλο «You May Want to Marry My Husband», μέσω του οποίου περιγράφει την ιστορία της, από τη γνωριμία της με τον επί 26 χρόνια αγαπημένο της μέχρι τη διάγνωση, τα σχέδια που ματαιώθηκαν ενώ ενδιάμεσα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον μιας και ζητούμενο είναι το «σωστό πρόσωπο» να βρει τον Jason και ακόμα μία ιστορία αγάπης να ξεκινήσει.

«Είμαι παντρεμένη με αυτόν τον εκπληκτικό άντρα για 26 χρόνια. Υπολόγιζα ότι θα ζούσαμε μαζί άλλα 26...», γράφει η γενναία γυναίκα η οποία παλεύει με τον καρκίνο από το 2015 οπότε και διαγνώσθηκε.

«Ποτέ δεν είχα προφίλ σε app γνωριμιών, έτσι θα δημιουργήσω εδώ ένα γενικό προφίλ για τον Jason, με βάση τη δική μου εμπειρία και από τη συγκατοίκησή μου κάτω από την ίδια στέγη για 9.400 ημέρες».

Μεταξύ των όσων γράφει, παραθέτει και μια λίστα με όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον λατρεμένο της σύζυγο να ξεχωρίζει και γιατί πιστεύει πως με αυτά τα προσόντα θα γίνει καλός σύντροφος.

«Αρχικά, τα βασικά: Είναι 1.77, 73 κιλά με αμυγδαλωτά μάτια και γκριζωπά μαλλιά. Ντύνεται κομψά ενώ συχνά δανείζεται τα ρούχα των δυο ενήλικων γιων μας. Είναι γυμνασμένος και του αρέσει να είναι πάντα σε φόρμα (...). Του αρέσει η μουσική... Περιττό να σας πω ότι η 19χρονη κόρη μας, Paris, λατρεύει να πηγαίνει μαζί του σε συναυλίες.(...). Είναι υπέροχος πατέρας, ρωτήστε τους πάντες... Ο Jason ζωγραφίζει, λατρεύω τα έργα του... Μια στιγμή. Σας ανέφερα ότι είναι απίστευτα κούκλος; Θα μου λείψει να βλέπω το πρόσωπό του...».

Η Rosenthal, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δε παραλείπει να γράψει ότι ήξερε από την πρώτη ημέρα που γνώρισε τον Jason ότι θα τον παντρευτεί. «Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του και με τα παιδιά μου. Πιθανότατα έχω μερικές ημέρες ζωής. Οπότε γιατί το κάνω αυτό;… Ελπίζω πως το κατάλληλο πρόσωπο θα το διαβάσει αυτό, θα βρει τον Jason και θα ξεκινήσει μια νέα ιστορία αγάπης...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Προχτές
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.