E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πεθαίνει από καρκίνο και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της

Ώστε εκείνος να μη μείνει μόνος όταν εκείνη φύγει

Δημοσίευση 6/3/2017 | 18:47

Πεθαίνει από καρκίνο και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι πλησιάζει το «τέλος» δημιουργούν μια λίστα με όλα όσα θέλουν να κάνουν πριν φύγουν.

Η πρωταγωνίστρια της παρακάτω ιστορίας έκανε κάτι πολύ πιο σπάνιο. Δημιούργησε ένα προφίλ για τον σύζυγό της, ώστε αυτός να το χρησιμοποιήσει όταν εκείνη φύγει από τη ζωή για να βρει μία συντροφιά.

Η Amy Krouse Rosenthal βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου των ωοθηκών.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας πήρε τη γενναία απόφαση να βρει στον σύζυγό της νέα σύντροφο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή! Μάλιστα έγραψε ένα εκτενέστατο κείμενο στους New York Times με τίτλο «You May Want to Marry My Husband», μέσω του οποίου περιγράφει την ιστορία της, από τη γνωριμία της με τον επί 26 χρόνια αγαπημένο της μέχρι τη διάγνωση, τα σχέδια που ματαιώθηκαν ενώ ενδιάμεσα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον μιας και ζητούμενο είναι το «σωστό πρόσωπο» να βρει τον Jason και ακόμα μία ιστορία αγάπης να ξεκινήσει.

«Είμαι παντρεμένη με αυτόν τον εκπληκτικό άντρα για 26 χρόνια. Υπολόγιζα ότι θα ζούσαμε μαζί άλλα 26...», γράφει η γενναία γυναίκα η οποία παλεύει με τον καρκίνο από το 2015 οπότε και διαγνώσθηκε.

«Ποτέ δεν είχα προφίλ σε app γνωριμιών, έτσι θα δημιουργήσω εδώ ένα γενικό προφίλ για τον Jason, με βάση τη δική μου εμπειρία και από τη συγκατοίκησή μου κάτω από την ίδια στέγη για 9.400 ημέρες».

Μεταξύ των όσων γράφει, παραθέτει και μια λίστα με όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον λατρεμένο της σύζυγο να ξεχωρίζει και γιατί πιστεύει πως με αυτά τα προσόντα θα γίνει καλός σύντροφος.

«Αρχικά, τα βασικά: Είναι 1.77, 73 κιλά με αμυγδαλωτά μάτια και γκριζωπά μαλλιά. Ντύνεται κομψά ενώ συχνά δανείζεται τα ρούχα των δυο ενήλικων γιων μας. Είναι γυμνασμένος και του αρέσει να είναι πάντα σε φόρμα (...). Του αρέσει η μουσική... Περιττό να σας πω ότι η 19χρονη κόρη μας, Paris, λατρεύει να πηγαίνει μαζί του σε συναυλίες.(...). Είναι υπέροχος πατέρας, ρωτήστε τους πάντες... Ο Jason ζωγραφίζει, λατρεύω τα έργα του... Μια στιγμή. Σας ανέφερα ότι είναι απίστευτα κούκλος; Θα μου λείψει να βλέπω το πρόσωπό του...».

Η Rosenthal, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δε παραλείπει να γράψει ότι ήξερε από την πρώτη ημέρα που γνώρισε τον Jason ότι θα τον παντρευτεί. «Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του και με τα παιδιά μου. Πιθανότατα έχω μερικές ημέρες ζωής. Οπότε γιατί το κάνω αυτό;… Ελπίζω πως το κατάλληλο πρόσωπο θα το διαβάσει αυτό, θα βρει τον Jason και θα ξεκινήσει μια νέα ιστορία αγάπης...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου: «Πήγα στον ψυχίατρο και πήρα φάρμακα για το πώς θα σταματήσουν να με επηρεάζουν οι γονείς μου»

Tabloid 23.10.2025
«Δε μένουμε μαζί με τον γιο μου, επειδή είμαστε χωρισμένοι, τον παίρνω κάθε Σαββατοκύριακο»

«Πέτρα του σκανδάλου» για μία ακόμα φορά η Γουάντα Νάρα

Tabloid 23.10.2025
Φέρεται να έστειλε μήνυμα στον Έντσο Φερνάντεζ της Τσέλσι

Αρουραίος κατέστρεψε το ρομαντικό δείπνο στην «Αιώνια Πόλη» ‑ Βίντεο

Παράξενα 23.10.2025
Μία άλλη πλερά της φωτεινής «Αιώνιας Πόλης»

Κρις Τζένερ: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα μετά το λίφτινγκ που έκανε

Tabloid 23.10.2025
Η 69χρονη μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν είχε αποκαλύψει ότι προχώρησε σε λίφτινγκ αξίας 100.000 δολαρίων

Καινούργιου: Ξέσπασε για τα σενάρια αντικατάστασής της – «Η χυδαιότητα είναι σε άλλο επίπεδο! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Celebrity Stories 23.10.2025
«Όταν ακόμα υπάρχει μια φημολογία για μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της για κάτι που θα ανακοινώσω όποτε θα το ανακοινώσω εγώ»

Καίτη Γκρέυ: Δημοσιεύτηκε η διαθήκη της ‑ Ποιοι έμειναν εκτός

Tabloid 23.10.2025
Ανοιξε η διαθήκη της αξέχαστης Καίτης Γκρέυ

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης: Ο διπλός ρόλος που αναλαμβάνει

Media 23.10.2025
Λίγους μήνες μετά το φινάλε της 34χρονης πορείας του στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Μαρία Σολωμού: «Έχω αγχώδη διαταραχή, το παλεύω πάρα πολύ»

Tabloid 23.10.2025
Δεν διαχειρίζομαι καθόλου το άγχος μου και φροντίζω γι’ αυτό, συμπλήρωσε

Με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο διαγνώστηκε η Κιμ Καρντάσιαν

Tabloid 23.10.2025
Το αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια

Ρουβάς για Θεοδωρίδου: «Δεν πηγαίνουμε για φαγητό, δεν τρώω τίποτα μετά τις 5»

Tabloid 23.10.2025
Όσα δήλωσαν με αφορμή τη συνεργασία τους στα μπουζούκια

Τζόυς Ευείδη: Σκέφτομαι να γράψω την περιουσία στα σκυλιά μου

Tabloid 23.10.2025
Σαν το σκυλί στ‘ αμπέλι θα πάω, δεν έχω απορίες, πρόσθεσε χιουμοριστικά η ηθοποιόςτ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γuμνή για περιοδικό

Tabloid 23.10.2025
Σε μια από τις φωτογραφίες το μοντέλο φόρεσε μια ζώνη αξίας 2.100 ευρώ