E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συμβαίνει με την υγεία του Γιάννη Πουλόπουλου

Μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται

Δημοσίευση 2/3/2017 | 14:10

Τι συμβαίνει με την υγεία του Γιάννη Πουλόπουλου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πέρασε αυτές τις μέρες μια περιπέτεια υγείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και στο χειρουργείο για επέμβαση αγγειοπλαστικής. Μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ελπίς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όμως, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η επέμβαση που έκανε μάλιστα είχε μεγάλη επιτυχία και τώρα περιμένει με την οικογένεια του, την σύζυγό του Μπέτυ και την κόρη τους Άντα το εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Ευτυχώς που τον προλάβαμε και έπεσε σε καλά χέρια γιατρών. Όλα πήγαν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλλον ο Γιάννης θα πάρει εξιτήριο αύριο ή ακόμη και σήμερα», αποκάλυψε η γυναίκα του και συμπλήρωσε: «Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης αισθανόταν δυσκολία στην αναπνοή του και αμέσως τον μεταφέραμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Λαϊκό. Εκεί διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ελπίς».

Τώρα αυτό που μένει είναι να ξεκουραστεί και να ανακάμψει, αλλά και να σταματήσει το κάπνισμα, όπως δήλωσε η σύζυγός του. «Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left Χτες
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left Χτες
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Προχτές
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.