E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σενάριο για «κόντρες» με Audi R8 της Porsche

Ο τραγικός πατέρας μιλά για ένα άλλο αυτοκίνητο που σταμάτησε να τον ρωτήσει

Δημοσίευση 28/2/2017 | 17:44

Σενάριο για «κόντρες» με Audi R8 της Porsche

Μια καινούργια εκδοχή για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής, έρχεται να δώσει με δηλώσεις του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται σε πάρκινγκ, στο 83χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.

Έχοντας βρει το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ο άτυχος πατέρας και σύζυγος, περιγράφοντας τις στιγμές εκείνες που του άλλαξαν τη ζωή, αναφέρει πως πίσω από τη μοιραία Porsche ερχόταν ένα σπορ αυτοκίνητο μάρκας Audi τύπου R8.

«Ήταν ένα R8 πίσω και πρέπει να πατιόντουσαν. Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ δεν είμαι σίγουρος, είχαν σχέσεις ή φιλίες, δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…».

Επίσης, ο 41χρονος άφησε να εννοηθεί πως ο οδηγός του Audi γνώριζε τα παιδιά μέσα στην Porsche, αφού όπως είπε, μετά το τραγικό τροχαίο ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου και ενώ είχε προσπεράσει το πάρκινγκ έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια. «Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε. Mάλλον ήταν φίλοι».

Το ενδεχόμενο ο οδηγός της Porsche να έκανε «κόντρες ταχύτητας» με τον οδηγό του Audi, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι πιθανόν, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από το υλικό που θα πάρει η Τροχαία από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κατά μήκος της Εθνικής Οδού.

Και φυσικά εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα αναζητηθεί ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου να καταθέσει για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή έτσι ξαφνικά σε τέσσερις νέους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και σε ένα παιδάκι μόλις 3 ετών.

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα

Με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει ο Υπάτιος Πατμάνογλου τη στιγμή που είδε το αυτοκίνητό του να έχει πάρει φωτιά και την οικογένειά του να έχει σκοτωθεί. Μιλώντας σήμερα στο protothema.gr περιέγραψε τα πιο φριχτά λεπτά της ζωής του και εξήγησε τι έγινε όταν εκείνος ήταν στην τουαλέτα και η Αποστολία με τον 3χρονο Παύλο τον περίμεναν στο αυτοκίνητο.

«Περνάω πολύ δύσκολα. Σταμάτησα στο πάρκινγκ για να πάω να κάνω την ανάγκη μου και μόλις μπήκα στην τουαλέτα, ξαφνικά πήρε φωτιά όλο το κτίριο. Δεν είχε φως και έβλεπα μόνο φλόγες και καπνούς» λέει χαρακτηριστικά για τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε; «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σωθώ, να πέσω κάτω, να βάλω την μπλούζα μου στο πρόσωπό μου μπροστά για να μην εισπνέω καπνό και να βγω έξω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σωθώ, νομίζοντας ότι έξω είναι μια χαρά τα πράγματα».

Και συνεχίζει τη συγκλονιστική περιγραφή: «Πίστευα ότι μόνο στο κτίριο έγινε αυτό και όχι στους ανθρώπους έξω. Και μόλις βγήκα έξω βλέπω το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δυο και προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και δεν μπορώ. Δεν φαινόταν ότι άλλο αυτοκίνητο είχε τρακάρει το δικό μου. Βλέπω την οικογένειά μου να καίγεται. Δεν το πίστευα. Έλεγα θα τρελαθώ, δεν ήξερα πώς έγινε η ανατίναξη. Όπως κάνω το γύρο βλέπω την Πόρσε και ενα νεκρό οδηγό. Δεν είχα καταλάβει ότι αυτός είχε πέσει πάνω στο δικό μου αυτοκίνητο. Έβλεπα νεκρούς παντού. Παίρνω τηλέφωνο τον αδερφό μου και του είπα να έρθει να με πάρει. Ήρθε το ΕΚΑΒ και μου είπαν οι άνθρωποι "ψυχραιμία". Πού να τη βρω την ψυχραιμία, ούτε στο χειρότερο εχθρό αυτό να βλέπεις τη γυναίκα σου και το παιδί σου καμένο. Έγιναν όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το παιδί μου δεν κοιμόταν, η Αποστολία ήταν μέσα στο αμάξι με το παιδί, δεν κατέβηκαν γιατί το παιδί ήταν ανήσυχο».

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος είχε υπηρετήσει στα ΟΥΚ και εργαζόταν στην ΕΥΔΑΠ, δείχνει μεγαλείο ψυχής καθώς δείχνει στο μυαλό του να έχει και την οικογένεια των θυμάτων της Πόρσε: «Σίγουρα η γυναίκα μου θα τα είδε όλα, θα είδε το αμάξι της να έρχεται πάνω της αλλά για να μην προλάβει να κάνει τίποτα θα έφυγαν ακαριαία. Τους φίλησα και τους αποχαιρέτησα. Είδα τα πάντα. Δεν έζησε κανείς. Μόνο τα κλειδιά μου και το κινητό μου έχω, τίποτα άλλο. Μόνο το κινητό μου πετάχτηκε από μέσα. Θέλω να δώσω συλλυπητήρια και στις άλλες οικογένειες. Τα παιδιά αυτά δεν ήθελαν ούτε να σκοτωθούν, ούτε να σκοτώσουν την οικογένειά μου. Συλλυπητήρια και σε αυτή τη μάνα που κάηκε το παιδί της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έμπολα στο Κονγκό: Αναβαθμίζεται σε «πολύ υψηλός» ο κίνδυνος έξαρσης από τον ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ποια αντιική θεραπεία εξετάζει η επιστημονική κοινότητα

Ποινή 10 μηνών με αναστολή στους δύο Έλληνες για τη σημαία με το «Ορθοδοξία ή Θάνατος» μέσα στην Αγια‑Σοφιά

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Παρά την καταδίκη, οι δύο Έλληνες δεν παραμένουν υπό κράτηση και είναι πλέον ελεύθεροι να αποχωρήσουν από την Τουρκία

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γκουαρδιόλα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Τίποτα δεν είναι για πάντα», λέει ο Πεπ Γκουαρδιόλα που αποχωρεί από τη Σίτι μετά από 10 χρόνια

Final Four 2026: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ‑ Ποιοι δρόμοι κλείνουν

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε - Οι πρώτοι φίλαθλοί του μπήκαν στο ΟΑΚΑ

Πορτογαλία: Βίντεο δείχνει τη μητέρα και τον πατριό πριν εγκαταλείψουν τα παιδιά τους σε δάσος

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ψυχολόγοι αναφέρουν ότι το ψυχικό τραύμα της εγκατάλειψης θα συνοδεύει τα παιδιά σε ολόκληρη τη ζωή τους

ΕΙΝΑΠ: Προκηρύχθηκαν 1.131 θέσεις γιατρών, ενώ τα κενά στα νοσοκομεία είναι πάνω από 6.000

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Περικόπηκαν ακόμα και αιτήματα διοικήσεων νοσοκομείων που αφορούσαν επιτακτικές ανάγκες, υποστηρίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί

Απορρίφθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές με 155 «όχι»

Ελλάδα 22.05.2026
Η αντιπολίτευση, πλην της Πλεύσης Ελευθερίας, είχε αποχωρήσει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας - Συνολικά συμμετείχαν 161 βουλευτές, από τους οποίους οι 155 βουλευτές ψήφισαν κατά της πρότασης και έξι υπέρ

Ηλικιωμένη έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο Φάληρο ενώ έκανε δουλειές

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Νίκος Πλακιάς: Κανένας συγγενής θύματος των Τεμπών δεν πήγε στην εκδήλωση για το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ο Νίκος Πλακιάς είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή του στην επιλογή της Μαρίας Καρυστιανού να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος

Αδιαθεσία αισθάνθηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη στη Βουλή

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και από εκεί στον Ευαγγελισμό

Κανέλλη για Κωνσταντοπούλου: «Μου προκαλεί οίκτο, λυπάμαι βαθιά»

Ελλάδα 22.05.2026
Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε με λιτό τρόπο την στάση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή