E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Survivor: Έφαγαν... ποντίκια σαγανάκι!

Το απίστευτο μενού στο Survivor

Δημοσίευση 22/2/2017 | 13:49

Ο Ηλίας Βαλάσης, 14 χρόνια μετά το Survivor, επισκέφθηκε τον Θέμο Αναστασιάδη και έκανε κάποιες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το φαγητό τους. Οι παίκτες του τότε Survivor έμαθαν χθες το βράδυ ότι έχουν φάει ποντίκια σαγανάκι, ενώ δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται!

«Κάποια στιγμή που δεν είχαμε τίποτα να φάμε -μόνο καρύδες τρώγαμε για βδομάδες, χάνεις πάρα πολλά κιλά- είχα ψαρέψει γλαράκια και τους έλεγα ότι είναι στρείδια. Μετά κάτι αβγουλάκια που βρήκαμε τυχαία από μία χελώνα, δεν μπορούσα να τα αφήσω εκεί να πάνε χαμένα. Πολλές φορές άκουγα ποντίκια κι έλεγα «ρε παιδί μου, τα ποντίκια εδώ δεν έχει σκουπίδια να φάνε, άρα είναι καθαρά». Τους στήνω μια παγίδα και τη μόνη φορά που πέσανε λέω «θα δοκιμάσω πρώτα εγώ να δω τι γίνεται και μετά θα δώσω στους άλλους». Δοκίμασα το πρωί και ήταν μια χαρά, σαν ψαχνό από σπουργίτι. Εκπληκτικό το φαγητό! Σαγανάκι αυτά ήταν εξαιρετικά! Έπιασα καμιά 15αρια μικρά και όλοι έφαγαν από λίγο. Δεν τους είπα ποτέ τι ήταν! Είχε ένα φίδι το οποίο το έφαγαν οι άλλοι, το πρόλαβαν οι άλλοι», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.