E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο: Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τη Δευτέρα

Δείτε σε χάρτες πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Δημοσίευση 20/2/2017 | 00:12

Έκτακτο δελτίο: Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τη Δευτέρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την πρόγνωση για τη Δευτέρα, αρχικά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, που στο Ιόνιο (πλην της Κέρκυρας), τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια), το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και θα σταματήσουν.
Άνεμοι στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί έως 5 και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και στη Θράκη σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Γρήγορη βελτίωση του καιρού από τα δυτικά.
Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θράκη από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην Ήπειρο και την Κέρκυρα λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, που στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα βόρεια.
Άνεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια το πρωί σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία. Γρήγορη βελτίωση του καιρού από τα βόρεια.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ, που από το βράδυ θα εξασθνήσουν.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, όπου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και από τα βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 μποφόρ που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ. Από το απόγευμα, βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα 20.12.2025
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από το απόγευμα – Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες στη νότια Ελλάδα και τα νησιά

Καιρός 20.12.2025
Σε νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη και το βράδυ στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τα πιο έντονα φιανόμενα

Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα ‑ «Μπέμπα μου ξύπνα»

Ελλάδα 20.12.2025
«Ξυπνήσαμε και βρήκαμε τη μικρή παγωμένη» είπε η μητέρα του βρέφους

Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες λειτουργούν τα καταστήματα ‑ Ανοιχτά και την Κυριακή

Ελλάδα 20.12.2025
Σε ισχύ βρίσκεται το εορταστικό ωράριο καθώς τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν

Πανάκριβο το φετινό εορταστικό τραπέζι: Πόσα παραπάνω θα πληρώσουμε στο ρεβεγιόν ‑ Οι μεγαλύτερες αυξήσεις

Οικονομία 20.12.2025
Από 15% έως 30% περισσότερα χρήματα θα κληθούν να καταβάλλουν οι καταναλωτές για το σπιτικό εορταστικό τραπέζι

Πανελλαδικές εξετάσεις 2026: Τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να πάρουν μέρος ‑ Πότε λήγει η προθεσμία

Ελλάδα 20.12.2025
Πότε λήγει η προθεσμία - Οι μαθητές πρέπει να γνωρίζουν ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και εάν δεν καταθέσουν την αίτηση θα χάσουν τις εξετάσεις

Αγρότες: Ενισχύονται οι κινητοποιήσεις εν όψει Χριστουγέννων – Μπλόκα σε όλη τη χώρα

Ελλάδα 20.12.2025
Οι αγρότες συνεχίζουν αμετακίνητοι στα μπλόκα, ενισχύουν τις κινητοποιήσεις και τα σημεία με περισσότερα τρακτέρ

Έλληνες με πατίνια προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Όσλο

Κόσμος Χτες
Απίστευτο περιστατικό στο Όσλο: δύο Έλληνες τουρίστες κινήθηκαν με πατίνια μέσα σε τούνελ, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Γαλλία: Μέτρα επαλήθευσης της ηλικίας των πελατών της θα πρέπει να εφαρμόσει η Shein

Κόσμος Χτες
Η Shein βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου αφού στο διαδικτυακό κατάστημά της διαπιστώθηκε ότι πωλούνταν απαγορευμένα όπλα και ερωτικές κούκλες που έμοιαζαν με παιδιά

Θεσσαλονίκη: Αφησαν τα ανήλικα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή ‑ Συνελήφθησαν οι γονείς

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για ένα παιδί 11 χρονών και ένα βρέφος λίγων μηνών