Το απλό κόλπο για να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 10 λεπτά
Το ιδανικό κόλπο άμα βιάζεσαι
Δημοσίευση 25/2/2017 | 00:01
Με ένα μικρό κολπάκι μπορείτε να ξεπαγώσετε το κρέας σε μόλις 10-15 λεπτά. Πως;
Ζεστάνετε σε ένα σκεύος νερό μέχρι να "βγουν" οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κατόπιν πρέπει να κλείσετε το μάτι της κουζίνας και να βάλετε το κρέας σε σακουλάκια σε μερίδες και να το τοποθετήσετε στην κατσαρόλα.
Αφήστε το περίπου 10-15 λεπτά και είστε έτοιμοι για να μαγειρέψετε το κρέας, αφού πρώτα το πλύνετε.
Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος ώστε και να ξεπαγώσει, αλλά και να μην αναπτυχθούν βακτήρια. Για τα άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ
Body+Mind
28.04.2024
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι
Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Σπίτι
Χτες
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!
Το εκπληκτικό μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που κανείς δεν αναφέρει ποτέ
Family
Χτες
Ποιο είναι αυτό;
Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου
Body+Mind
Χτες
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου
Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση
Body+Mind
Χτες
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;
3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα
Style
Προχτές
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου