E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Φορά μόνο τα γάντια της

Δημοσίευση 7/2/2017 | 16:42

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Πραγματικά ξεχωριστές και πονηpές υπηρεσίες από μια 25χρονη κοπέλα που δεν έχει πρόβλημα να ξεντuθεί για να καθαρίσει το σπίτι σας.

Η 25χρονη Emily Nikols από το Λίβερπουλ χρεώνει λίγο παραπάνω από 50 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει. Η τιμή ίσως είναι υψηλότερη από τις συνηθισμένες αλλά και η Emily δεν παρέχει τις συνηθισμένες υπηρεσίες, αφού καθαρίζει ολόyυμνή.

Φορώντας μόνο γάντια, για να προστατεύσει τα χέρια της, η 25χρονη καθαρίζει μπάνια, ξεσκονίζει ράφια, σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα και σιδερώνει τα ρούχα των πελατών της.

Η ίδια τονίζει, όπως γράφει η Daily Mail, πως οι πελάτες των οποίων τα σπίτια καθαρίζει μένουν στην ενδεικνυόμενη απόσταση, είναι κύριοι και ποτέ δεν την κάνουν να νιώθει σαν αντικείμενο του σεξ, ακόμα και όταν την παρακολουθούν να καθαρίζει ολόyυμνή το σπίτι τους.

«Το να καθαρίζω yυμνή δεν είναι για μένα κάτι σημαντικό, είναι απολύτως φυσιολογικό» λέει. Η Emily έγινε μητέρα πριν από εννέα μήνες και τότε ανέλαβε αυτή τη δουλειά για να έχει λίγα παραπάνω έσοδα κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας.

«Είμαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα με τη γύμνια μου, δεν με επηρεάζει καθόλου» λέει «δεν το είχα ξανακάνει, να καθαρίζω yυμνή, αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικό. Με βολεύει πολύ και σε σχέση με την κόρη μου και είναι μια πολύ καλοπληρωμένη δουλειά. Τα λεφτά είναι καλά για αυτά που κάνω».

Η ιδέα γεννήθηκε στην Emily όταν μια φίλη της της είπε για τις γυναίκες που πληρώνονται για να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους να καθαρίζουν τα σπίτια τους γυμνές.

Η αναζήτηση στο ίντερνετ οδήγησε την 25χρονη στην εταιρεία Naturist Cleaners που απασχολεί περίπου 80 άτομα- και των δύο φύλων- σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πελάτες χρεώνονται 75 ευρώ για την πρώτη ώρα και 65 για τη δεύτερη και οι καθαριστές εισπράττουν περίπου 52 ευρώ την ώρα, έχοντας υπογράψει με τους πελάτες αυστηρό συμβόλαιο που αποτρέπει τυχόν φορτισμένες σεξουαλικά κινήσεις.

Λόγω της γύμνιας τους οι καθαριστές δεν μπορούν να κάνουν πολύ σκληρές δουλειές ούτε να χρησιμοποιούν ισχυρά χημικά, ενώ φορούν μόνο γάντια και ενίοτε παντόφλες.

«Πριν την πρώτη μου δουλειά ήμουν λίγο νευρική αλλά ήταν όλα καλά. Οι πελάτες είναι επίσης άνθρωποι που αγαπούν τη φυσικότητα του γυμνού σώματος κι έτσι νιώθεις κι εσύ φυσιολογικά και άνετα» λέει η Emily. «Οι αδελφές μου και οι φίλοι μου ξέρουν για τη δουλειά μου. Ο άνδρας μου ήταν αρχικά διστακτικός κι ανησυχούσε για την ασφάλειά μου αλλά με εμπιστεύεται, είμαι ενήλικη. Έχω ένα μωρό εννέα μηνών και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ‘θεέ μου’ βλέποντας το σώμα μου. Αλλά δεν είμαι αντικείμενο του σεξ και δεν έχει σημασία αν έχω πλαδαρή κοιλιά ή ραγάδες στους γλουτούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πωλίνα Νιάρχου: Ακυρώθηκε ξανά η πτήση της μετά από νέα επίθεση στο Ντουμπάι – «Δεν παλεύεται άλλο»

Tabloid 05.03.2026
Δέχτηκε ένα νέο μήνυμα από το 112 για νέα επίθεση του Ιράν

Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tabloid 05.03.2026
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ιωάννα Τούνη βουρκωμένη – «Ξεπλήρωσα το δάνειο της μαμάς μου για το σπίτι»

Tabloid 05.03.2026
Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή το 2022

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid 05.03.2026
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid 05.03.2026
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους