E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Φορά μόνο τα γάντια της

Δημοσίευση 7/2/2017 | 16:42

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Πραγματικά ξεχωριστές και πονηpές υπηρεσίες από μια 25χρονη κοπέλα που δεν έχει πρόβλημα να ξεντuθεί για να καθαρίσει το σπίτι σας.

Η 25χρονη Emily Nikols από το Λίβερπουλ χρεώνει λίγο παραπάνω από 50 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει. Η τιμή ίσως είναι υψηλότερη από τις συνηθισμένες αλλά και η Emily δεν παρέχει τις συνηθισμένες υπηρεσίες, αφού καθαρίζει ολόyυμνή.

Φορώντας μόνο γάντια, για να προστατεύσει τα χέρια της, η 25χρονη καθαρίζει μπάνια, ξεσκονίζει ράφια, σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα και σιδερώνει τα ρούχα των πελατών της.

Η ίδια τονίζει, όπως γράφει η Daily Mail, πως οι πελάτες των οποίων τα σπίτια καθαρίζει μένουν στην ενδεικνυόμενη απόσταση, είναι κύριοι και ποτέ δεν την κάνουν να νιώθει σαν αντικείμενο του σεξ, ακόμα και όταν την παρακολουθούν να καθαρίζει ολόyυμνή το σπίτι τους.

«Το να καθαρίζω yυμνή δεν είναι για μένα κάτι σημαντικό, είναι απολύτως φυσιολογικό» λέει. Η Emily έγινε μητέρα πριν από εννέα μήνες και τότε ανέλαβε αυτή τη δουλειά για να έχει λίγα παραπάνω έσοδα κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας.

«Είμαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα με τη γύμνια μου, δεν με επηρεάζει καθόλου» λέει «δεν το είχα ξανακάνει, να καθαρίζω yυμνή, αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικό. Με βολεύει πολύ και σε σχέση με την κόρη μου και είναι μια πολύ καλοπληρωμένη δουλειά. Τα λεφτά είναι καλά για αυτά που κάνω».

Η ιδέα γεννήθηκε στην Emily όταν μια φίλη της της είπε για τις γυναίκες που πληρώνονται για να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους να καθαρίζουν τα σπίτια τους γυμνές.

Η αναζήτηση στο ίντερνετ οδήγησε την 25χρονη στην εταιρεία Naturist Cleaners που απασχολεί περίπου 80 άτομα- και των δύο φύλων- σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πελάτες χρεώνονται 75 ευρώ για την πρώτη ώρα και 65 για τη δεύτερη και οι καθαριστές εισπράττουν περίπου 52 ευρώ την ώρα, έχοντας υπογράψει με τους πελάτες αυστηρό συμβόλαιο που αποτρέπει τυχόν φορτισμένες σεξουαλικά κινήσεις.

Λόγω της γύμνιας τους οι καθαριστές δεν μπορούν να κάνουν πολύ σκληρές δουλειές ούτε να χρησιμοποιούν ισχυρά χημικά, ενώ φορούν μόνο γάντια και ενίοτε παντόφλες.

«Πριν την πρώτη μου δουλειά ήμουν λίγο νευρική αλλά ήταν όλα καλά. Οι πελάτες είναι επίσης άνθρωποι που αγαπούν τη φυσικότητα του γυμνού σώματος κι έτσι νιώθεις κι εσύ φυσιολογικά και άνετα» λέει η Emily. «Οι αδελφές μου και οι φίλοι μου ξέρουν για τη δουλειά μου. Ο άνδρας μου ήταν αρχικά διστακτικός κι ανησυχούσε για την ασφάλειά μου αλλά με εμπιστεύεται, είμαι ενήλικη. Έχω ένα μωρό εννέα μηνών και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ‘θεέ μου’ βλέποντας το σώμα μου. Αλλά δεν είμαι αντικείμενο του σεξ και δεν έχει σημασία αν έχω πλαδαρή κοιλιά ή ραγάδες στους γλουτούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για το Buongiorno της Φαίης Σκορδά στο Mega

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε από τη διοίκηση του μεγάλου καναλιού πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο Τζέιμς Χίρντεγκεν κατέθεσε αίτημα για επείγουσα ακρόαση σχετικά με τη ρύθμιση της επιμέλειας

Έρρικα Πρεζεράκου για τον Τάκη Γκώνια: «Ο Θεός σε ήθελε κοντά του ψυχή μου»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
H Έρρικα Πρεζεράκου, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media τον Τάκη Γκώνια

Μουντιάλ 2026: Μετά τη Βοστώνη οι Σκωτσέζοι βάζουν φωτιά και στο Μαϊάμι, βίντεο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Από τους οπαδούς που έχουν κλέψει την παράσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αυτοί της Σκωτίας

Αννα Βίσση: Ποια είναι η εκπληκτική νέα εμφάνισή της ενόψει της μεγάλης συναυλίας στο ΟΑΚΑ;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ αποκάλυψε πρώτες εικόνες από τα παρασκήνια των προβών για το μεγαλεπήβολο show της 26ης Σεπτεμβρίου.

Στο ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα της GBL με 25 εκατομμύρια ευρώ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η συμφωνία είναι οριστική και οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα μεταδίδονται από το ΣΚΑΪ μέχρι το 2029

Ο εμβληματικός φίλαθλος «άγαλμα» του Κονγκό έφτασε στο Μουντιάλ ‑ Ποιος είναι ο «Λουμούμπα»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο Μισέλ Κούκα Μπολαντίνγκα έγινε viral στα social media κατά τη διάρκεια του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, καθώς πόζαρε ως άγαλμα του δολοφονημένου ηγέτη της ανεξαρτησίας του Κονγκό, Πατρίς Λουμούμπα πάνω σε ένα βάθρο, έχοντας το δεξί του χέρι υψωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων

Ποιος φίλησε τη Σακίρα στις κερκίδες του Μουντιάλ, το βίντεο που έγινε viral

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στάδιο του Ντάλας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αργεντινής ενάντια στην Αυστρία και ένα στιγμιότυπο που προβλήθηκε στις κάμερες σχολιάστηκε έντονα στα social media

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ στη Μύκονο – Οι στιγμές της Βανέσα στο Nammos με τις κόρες της

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Το Mykonos Live TV κατέγραψε τη Βανέσα Μπράιαντ στην Ψαρρού με τις τρεις κόρες της, 12 χρόνια μετά τις οικογενειακές διακοπές με τον αείμνηστο σταρ του ΝΒΑ

Νέα κοινή εμφάνιση για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

Tabloid 24.06.2026
Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με έναν σκύλο