E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Φορά μόνο τα γάντια της

Δημοσίευση 7/2/2017 | 16:42

H yυμνή 25χρονη καθαρίστρια... κλείνει σπίτια!

Πραγματικά ξεχωριστές και πονηpές υπηρεσίες από μια 25χρονη κοπέλα που δεν έχει πρόβλημα να ξεντuθεί για να καθαρίσει το σπίτι σας.

Η 25χρονη Emily Nikols από το Λίβερπουλ χρεώνει λίγο παραπάνω από 50 ευρώ την ώρα για τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχει. Η τιμή ίσως είναι υψηλότερη από τις συνηθισμένες αλλά και η Emily δεν παρέχει τις συνηθισμένες υπηρεσίες, αφού καθαρίζει ολόyυμνή.

Φορώντας μόνο γάντια, για να προστατεύσει τα χέρια της, η 25χρονη καθαρίζει μπάνια, ξεσκονίζει ράφια, σκουπίζει με την ηλεκτρική σκούπα και σιδερώνει τα ρούχα των πελατών της.

Η ίδια τονίζει, όπως γράφει η Daily Mail, πως οι πελάτες των οποίων τα σπίτια καθαρίζει μένουν στην ενδεικνυόμενη απόσταση, είναι κύριοι και ποτέ δεν την κάνουν να νιώθει σαν αντικείμενο του σεξ, ακόμα και όταν την παρακολουθούν να καθαρίζει ολόyυμνή το σπίτι τους.

«Το να καθαρίζω yυμνή δεν είναι για μένα κάτι σημαντικό, είναι απολύτως φυσιολογικό» λέει. Η Emily έγινε μητέρα πριν από εννέα μήνες και τότε ανέλαβε αυτή τη δουλειά για να έχει λίγα παραπάνω έσοδα κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας.

«Είμαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα με τη γύμνια μου, δεν με επηρεάζει καθόλου» λέει «δεν το είχα ξανακάνει, να καθαρίζω yυμνή, αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικό. Με βολεύει πολύ και σε σχέση με την κόρη μου και είναι μια πολύ καλοπληρωμένη δουλειά. Τα λεφτά είναι καλά για αυτά που κάνω».

Η ιδέα γεννήθηκε στην Emily όταν μια φίλη της της είπε για τις γυναίκες που πληρώνονται για να βιντεοσκοπούν τους εαυτούς τους να καθαρίζουν τα σπίτια τους γυμνές.

Η αναζήτηση στο ίντερνετ οδήγησε την 25χρονη στην εταιρεία Naturist Cleaners που απασχολεί περίπου 80 άτομα- και των δύο φύλων- σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πελάτες χρεώνονται 75 ευρώ για την πρώτη ώρα και 65 για τη δεύτερη και οι καθαριστές εισπράττουν περίπου 52 ευρώ την ώρα, έχοντας υπογράψει με τους πελάτες αυστηρό συμβόλαιο που αποτρέπει τυχόν φορτισμένες σεξουαλικά κινήσεις.

Λόγω της γύμνιας τους οι καθαριστές δεν μπορούν να κάνουν πολύ σκληρές δουλειές ούτε να χρησιμοποιούν ισχυρά χημικά, ενώ φορούν μόνο γάντια και ενίοτε παντόφλες.

«Πριν την πρώτη μου δουλειά ήμουν λίγο νευρική αλλά ήταν όλα καλά. Οι πελάτες είναι επίσης άνθρωποι που αγαπούν τη φυσικότητα του γυμνού σώματος κι έτσι νιώθεις κι εσύ φυσιολογικά και άνετα» λέει η Emily. «Οι αδελφές μου και οι φίλοι μου ξέρουν για τη δουλειά μου. Ο άνδρας μου ήταν αρχικά διστακτικός κι ανησυχούσε για την ασφάλειά μου αλλά με εμπιστεύεται, είμαι ενήλικη. Έχω ένα μωρό εννέα μηνών και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν ‘θεέ μου’ βλέποντας το σώμα μου. Αλλά δεν είμαι αντικείμενο του σεξ και δεν έχει σημασία αν έχω πλαδαρή κοιλιά ή ραγάδες στους γλουτούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Έβαλα μαγιό μετά την εγκυμοσύνη – Η κυτταρίτιδα είναι μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές μέσα από την «Super Κατερίνα» την εμπειρία μιας πρόσφατης φωτογράφισης με μαγιό που έκανε μετά τη γέννα

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.