E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο μισθός των κοριτσιών στα πάρτι του Μπερλουσκόνι και οι απαιτήσεις τους

Νέες δικαστικές περιπέτειες για τον πρώην πρωθυπουργό

Δημοσίευση 28/1/2017 | 20:10

Ο μισθός των κοριτσιών στα πάρτι του Μπερλουσκόνι και οι απαιτήσεις τους

Με μισθό 3.000 ευρώ αποζημίωνε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα κορίτσια των περιβόητων πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα που διοργάνωνε στις πολυτελείς βίλες των οργίων.

Ο εισαγγελέας του Μιλάνου κάλεσε σε νέα απολογία τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας για τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν σχετικά με τον χρηματισμό των κοριτσιών.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica τα κορίτσια των μπούνγκα-μπούνγκα έπαιρναν μισθό ύψους μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου, ο επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς μαζί με τέσσερις γυναίκες, τις Ελίζα Τότι, Αρις Εσπινόζα, Μίριαμ Λόντο και Τζοβάνα Ριγκάτο.

Απτόητος από τις μέχρι τώρα δικαστικές του περιπέτειες, ο Μπερλουσκόνι συνέχισε να πληρώνει τις γυναίκες που φρόντιζαν να τον διασκεδάζουν τις νύχτες στη βίλα Άρκορε. Συνολικά φαίνεται να πλήρωνε για τα περιβόητα πάρτι 13 γυναίκες. Μάλιστα αυτές έπαιρναν χρήματα μέχρι και πριν 2 μήνες.

Σύμφωνα με τον λογιστή του Μπερλουσκόνι, Τζουζέπε Σπινέλι, ο πρώην πρωθυπουργός παρείχε οικονομική υποστήριξη στις 13 νεαρές μέχρι πριν δύο μήνες, καθώς δεχόταν πιέσεις από τις πρωταγωνίστριες των πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα».

Μία από αυτές, η Μανουέλα Φεράρα, λέγεται πως του διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Οι άλλες ψωνίζουν από το Dolce e Gabbana και εμείς, τίποτα;».

Τα παράπονα… έπιασαν τόπο καθώς ο Σπινέλι λίγο καιρό αργότερα εξασφάλισε στην Φεράρα μετρητά για να ικανοποιήσει την αγοραστική όρεξη.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως οι γυναίκες δέχονταν μηνιαίο «μισθό» ύψους μεταξύ 2.000 και 3.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι, ενώ στην περίπτωση της Φεράρα τους περασμένους μήνες συνολικά κατέθεσε ποσό μεταξύ των 35.000 και 40.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Επίθεση και ξύλο σε νεαρούς οπαδούς του Ολυμπιακού

Ελλάδα 04.05.2024
Ο ένας από τους δυο οπαδούς του Ολυμπιακού που δέχθηκαν τα χτυπήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κλείνουν τα πάντα για τρεις ημέρες ‑ Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα

Ελλάδα 04.05.2024
Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Κρατούσαν φυλακισμένη αλλοδαπή για να την παντρέψουν

Ελλάδα 04.05.2024
Η νεαρή γυναίκα κατάφερε να τηλεφωνήσει στο 112

Διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια: Αστυνομικός πυροβόλησε στη διάρκεια της εφόδου στο Columbia ‑ Πάνω από 2.000 οι συλλήψεις

Κόσμος 04.05.2024
Από τη Νέα Υόρκη έως και το Λος Αντζελες, οι ΗΠΑ βρίσκονται αντιμέτωπες με σκηνές βίας και αναταραχής στις πανεπιστημιουπόλεις

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος Χτες
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία Χτες
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας