E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Η Χίλαρι έπιασε τον Μπιλ Κλίντον να γλυκοκοιτάζει την Ιβάνκα Τραμπ!

Το βλέμμα της τα λέει όλα...

Δημοσίευση 21/1/2017 | 00:50

Βίντεο: Η Χίλαρι έπιασε τον Μπιλ Κλίντον να γλυκοκοιτάζει την Ιβάνκα Τραμπ!

Σάλο προκαλεί στις ΗΠΑ ένα βίντεο από την ορκωμοσία του νέου προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Και αυτό, καθώς δείχνει τον Μπιλ Κλίντον να «καρφώνει» με το βλέμμα του μια... αιθέρια ύπαρξη, που, αν πιστέψουμε στον... χαμό που γίνεται στο Twitter, δεν είναι άλλη από την Ιβάνκα Τραμπ!

Το... δολοφονικό βλέμμα, μάλιστα, που φαίνεται να του ρίχνει η σύζυγός του, Χίλαρι, η οποία στέκεται ακριβώς δίπλα του, είναι... όλα τα λεφτά και έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη... τροφή για σχόλια στα social media.

Η αλήθεια είναι πως, όπως πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνουν, από το βίντεο ουδόλως προκύπτει ότι ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος «γλυκοκοιτάζει» την κόρη του νέου πλανητάρχη.

Το... ένοχο παρελθόν, ωστόσο, του Μπιλ Κλίντον (βλ. σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι), το δεδομένο ενδιαφέρον του για το ωραίο φύλο και το βλέμμα της συζύγου του, η οποία τον «καρφώνει» επί πολλά δευτερόλεπτα, προκειμένου εκείνος να καταλάβει ότι «συνελήφθη επ' αυτοφώρω», είναι στοιχεία που συγκλίνουν στην εκδοχή ότι εκείνος... χάζευε την -ομολογουμένως εντυπωσιακή- κόρη του Τραμπ.

Όπως θα δείτε, μάλιστα, στις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καταγράφεται από τον φακό να... δαγκώνει με νόημα τα χείλη του, επιδοκιμάζοντας προφανώς το θέαμα της ξανθιάς καλλονής που βρέθηκε στο οπτικό του πεδίο, καθώς εκείνος δεν κοιτάζει στο σημείο που διεξάγεται η ορκωμοσία του Τραμπ, αλλά εκεί που βρισκόταν η ξανθιά καλλονή και τα υπόλοιπα παιδιά του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Δείτε τις επίμαχες φωτό και το βίντεο, καθώς και ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά «τιτιβίσματα» για τον... γυναικά Μπιλ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 26.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid Χτες
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid Χτες
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid Χτες
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social Χτες
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid Χτες
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid Χτες
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid Χτες
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου