E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στρατιωτική παρέλαση αλα... Βόρεια Κορέα ήθελε ο Τραμπ για την ορκωμοσία του

Πλησιάζει η ώρα της ανάληψης της προεδρίας από τον Ντόναλντ Τραμπ

Δημοσίευση 20/1/2017 | 11:30

Στρατιωτική παρέλαση αλα... Βόρεια Κορέα ήθελε ο Τραμπ για την ορκωμοσία του

Την επιθυμία για εντυπωσιακές στρατιωτικές παρελάσεις και επιδείξεις φέρεται να είχε εκφράσει η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ που ασχολείται με τη μεταβίβαση των προεδρικών εξουσιών.

Σύμφωνα με αναφορές στον αμερικανικό Τύπο, η ομάδα του Τραμπ ήθελε ο στρατός να έχει κυρίαρχο ρόλο στις σημερινές εκδηλώσεις μετά την τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Σκεφτόντουσαν -όπως είχαν το δικαίωμα- παρέλαση σε στυλ Κόκκινης Πλατείας και Βόρειας Κορέας», δήλωσε στην Huffington Post πηγή που εμπλέκεται με τις προετοιμασίες, με το site να προσθέτει ότι ο νέος πρόεδρος επιθυμούσε μια μάλλον ασυνήθιστη επίδειξη βαρέως στρατιωτικού οπλισμού.

«Ο στρατός μπορεί να πετάει πάνω από τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, λόγω παρέλασης. Εννοώ, θα δείξουμε τον στρατό μας», είχε δηλώσει ο Τραμπ. Σύμφωνα μάλιστα με μέλος της ομάδας που ασχολούνταν με τη σημερινή διοργάνωση, υπήρχε η σκέψη να βγουν στους δρόμους τανκς και εκτοξευτές πυραύλων!

Οι ένοπλες δυνάμεις δίνουν συνήθως το παρών στις τελετές ορκωμοσίας για να βοηθήσουν στο συντονισμό, να παρέχουν τη μουσική και να συμμετέχουν στη ρίψη άσφαιρων πυρών.

Αν και τελικά η τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ δεν θα περιλαμβάνει τανκ, θα πραγματοποιηθούν αεροπορικές επιδείξεις με 20 αεροπλάνα. Ο λόγος που οι σχετικές ιδέες απερρίφθησαν ήταν εν μέρει η εντύπωση που μια τέτοια παρέλαση θα δημιουργούσε αλλά και το γεγονός ότι τα στρατιωτικά οχήματα με το βάρος τους θα προκαλούσαν ζημιές στους δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Μαλέσκου για Αντζελα Δημητρίου: «Είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

TV Buzz 09.07.2025
Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

Φωτιά στη Μύκονο η Ιωάννα Τούνη – Το μαγιό που «αναστάτωσε» την παραλία!

Tabloid 09.07.2025
Όταν η Τούνη πάει παραλία, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα!

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Το ότι χωρίσαμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δε σημαίνει ότι έχω σταματήσει να την αγαπάω»

Tabloid 09.07.2025
Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα και η Μαρία Αντωνά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αισθάνθηκα αποτυχημένη που δεν μπόρεσα να κρατήσω τον γάμο μου με τον Κρατερό Κατσούλη»

Tabloid 09.07.2025
Με αφορμή την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη

Αντέδρασε η ρεπόρτερ του Action 24 με τον νεαρό ταξιδιώτη – «Ήρεμα εσύ, ήρεμα»

TV Buzz 09.07.2025
Με μεγάλες προσδοκίες ταξιδεύουν αρκετοί νεαροί για την Πάρο.

Παρουσιάστρια του ΒΒC μιμήθηκε τους ήχους παγωνιού κατά τη διάρκεια ειδήσεων

Παράξενα 09.07.2025
Η παρουσιάστρια σήκωσε τα χέρια της και έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο, προκαλώντας γέλια στο πλατό αλλά και σε πολλούς τηλεθεατές

Σοφία Βεργκάρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό στην Ίμπιζα ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 09.07.2025
Η Σοφιά Βεργκάρα δεν ξεχνάει την εμπειρία της ως μοντέλο

Νεαροί σταρ των `90s και `00s που έγιναν αφίσες στα δωμάτιά μας ‑ και μετά απλώς... χάθηκαν

Celebrity Stories 09.07.2025
Εφηβικοί σταρ που έλαμψαν... και μετά εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ