Παρουσιάση από την Samsung της νέα σειράς κινητών Galaxy A
Καλύτερες κάμερες και αντοχή σε νερό και σκόνη
Δημοσίευση 3/1/2017 | 18:14

Τη νέα σειρά smartphones Galaxy A παρουσίασε η Samsung στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στο νεανικό κοινό που αναζητά σύγχρονες συσκευές οι οποίες όμως δεν κοστίζουν μια περιουσία.
Η σειρά αποτελείται όπως και προηγουμένως από τα A3, A5 και A7. Το A7 είναι και η μεγαλύτερη συσκευή καθώς διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών, το A5 οθόνη 5,2 ιντσών, ενώ τέλος το «μικρό» A3 οθόνη 4,7 ιντσών.


Οι εκδόσεις του 2017 έρχονται με σημαντικές αναβαθμίσεις όπως η αντοχή σε νερό και σκόνη και βελτιωμένες κάμερες.
Οι δύο μεγαλύτερες συσκευές A5 και A7 διαθέτουν επεξεργαστή 1.9GHz, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32GB, μνήμη RAM 3GB, ενώ από την άλλη το A3 έρχεται με επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6GHz ο οποίος συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 16GB.
Από την άλλη, και οι 3 συσκευές διαθέτουν τη νέου τύπου θύρα USB Type-C καθώς και εμπρόσθια, αλλά και οπίσθια κάμερα 16 megapixel.
Η Samsung επέλεξε ωστόσο να πριμοδοτήσει μόνο τις δύο μεγαλύτερες συσκευές με την τεχνολογία ταχυφόρτισης.
Οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες στην Ρωσία στις αρχές του Ιανουαρίου και σταδιακά θα κυκλοφορήσουν και στις υπόλοιπες χώρες. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

Από φτώχεια και πείνα στις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου: Το θαύμα της γυναίκας που τόλμησε στα 78
«Fat Prisons»: Όταν η απώλεια βάρους μοιάζει με στρατιωτική αποστολή
Το πιο πολυτελές τρένο της Ευρώπης ξεκινά νέα ονειρική διαδρομή το 2026
King Kazu: Ο άνθρωπος που νίκησε τον χρόνο υπογράφει το 40ό του επαγγελματικό συμβόλαιο!
Διάστημα, πόλεμοι, Μουντιάλ και περιβάλλον – Τι μας περιμένει πραγματικά το 2026
Γιατί όλοι μιλάνε για το Soft Life; Το trend που φέρνει ηρεμία στην καθημερινότητα
Ο κανόνας ‑ παγίδα που κρίνει τη ζωή σου στη φυλακή ‑ όπως τον εξήγησε ο πιο σκληρός άντρας του Χόλιγουντ
Η ιστορία του πρώτου δισεκατομμυριούχου της Gen Z – πώς έστησε εταιρεία στο μπάνιο του
Πώς η Ιαπωνία ανέτρεψε όλους τους κανόνες της εκπαίδευσης και πέτυχε
Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Stories Χτες






