E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η σύζυγος φορτώνει το έγκλημα στον εραστή της

Εμφανίζει τον δολοφονημένο σύζυγό της ως μέθυσο και βίαιο

Δημοσίευση 31/12/2016 | 17:47

Η σύζυγος φορτώνει το έγκλημα στον εραστή της

Να φορτώσει το έγκλημα στον εραστή της επιχειρώντας ταυτόχρονα να εμφανίσει τον δολοφονημένο σύζυγό της ως μέθυσο και βίαιο προσπάθησε η 40χρονη Φρανσουάζ στην κατάθεσή της. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης η Φρανσουάζ αρνήθηκε τον ρόλο του «εγκεφάλου» της δολοφονίας όπως την υπέδειξε ο συνεργός του εραστή της.

Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι γνώρισε τον Σέρτζιο πριν 6 μήνες μέσα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα καθώς ήταν υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού.

Σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό και μάλιστα επειδή εκείνος μπαινοέβγαινε με ευκολία στην οικία, λόγω επαγγέλματος, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σeξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο Αμοιρίδης! Οπως είπε η γυναίκα, ο Σέρτζιο ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του.

Η Φρανσουάζ στην κατάθεσή της απαξίωσε και τον νεκρό σύζυγό της λέγοντας πως ήταν μέθυσος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά. Τους ισχυρισμούς της πάντως καταρρίπτουν συγγενικά της πρόσωπα όπως η μητέρα και η αδελφή της που ανέφεραν πως ο πρέσβης ήταν ένας υπέροχος και δοτικός άνθρωπος σε εκείνη και στο παιδί τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία ‑ Ο όρος που έθεσε


ΕΚΤΑΚΤΟ E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Ρώσος πρόεδρος επανέφερε στο τραπέζι τις συμφωνίες που είχαν συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας ότι το Κίεβο τις είχε αποδεχθεί.

Ποιος ήταν ο «προσωπικός εχθρός» του Πούτιν που βρέθηκε νεκρός από μανιτάρια στη Ρίγα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Γκριγκόρι Νεχορόσεφ, που είχε αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα, πέθανε σε ηλικία 69 ετών στη Λετονία όπου ζούσε εξόριστος.

Ποιοι απαγορεύεται να μπουν σε γνωστή παραλία λίμνης στη Γερμανία ‑ η απόφαση που σκανδαλίζει

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Οι διαχειριστές οργανωμένης παραλίας στο Χάλε της Σαξονίας-Ανχαλτ αποφάσισαν να απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν μιλούν γερμανικά, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας.

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Στο εσωτερικό του κτιρίου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πυροσβέστες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

ΕΛΑΣ: Η «σκιώδης» κυβέρνηση του Τσίπρα – Τα ονόματα

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης – Ποιοι αναλαμβάνουν τομεάρχες

Σάλος στη Γαστούνη με τη σκυλίτσα που πάτησε 60χρονη: Δείτε τι είπε για το τραγικό περιστατικό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η 60χρονη οδηγός υποστηρίζει μέσω των δικηγόρων της πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το ζώο, δηλώνοντας συγκλονισμένη.

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fête de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες

Τουρκία: Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Κιρίκαλε ‑ Δύο νεκροί

Κόσμος 23.06.2026
Ισχυρή έκρηξη σε εγκατάσταση έρευνας και ανάπτυξης πυρομαχικών, διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Λευκάδα: Αγριος ξυλοδαρμός θαμώνα μπαρ ‑ Στο νοσοκομείο το θύμα, για μία γυναίκα έγινε η παρεξήγηση

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι Αρχές αναζητούν τρεις ακόμη εμπλεκόμενους για να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη

CNN: «Με απείλησε σμήνος από drones σε σχηματισμό μέδουσας» ‑ Τι είδε ο πιλότος του μαχητικού F‑15

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Τον Απρίλιο, η Τεχεράνη κατέρριψε ένα αμερικανικό μαχητικό F-15, το οποίο μετέφερε δύο άτομα - έναν πιλότο και έναν αξιωματικό οπλικών συστημάτων