E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Παλαιτσάκη: Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω

Η υποτροπή του προβλήματος υγείας της και τα λάθη που έκανε

Δημοσίευση 30/12/2016 | 18:49

Νανά Παλαιτσάκη: Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω

Δέκα ολόκληρα χρόνια δίνει τη μάχη με την ασθένεια της αθόρυβα και με αξιοπρέπεια. Η Νανά Παλαιτσάκη, λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία της στο Ερρίκος Ντυνάν, μιλάει στην εφημερίδα Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη για τη νέα της περιπέτεια. Συγκλονίζει η δήλωσή της: «Ήθελα να αυτοκτονήσω! Είμαι σε κατάσταση σοκ».

«Είχα μια υποτροπή πριν από μερικές μέρες. Είχε πήξει το αίμα μου. Μου έκαναν μαγνητική τομογραφία και εντόπισαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Με έβαλαν στα επείγοντα με ανεύρυσμα εγκεφάλου και στη συνέχεια στην προ-εντατική μονάδα. Έπειτα από τα δύο πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα δεν έσπασε ο θρόμβος, αλλά τα αγγεία έχουν ξεχειλώσει πέντε φορές περισσότερο από το κανονικό. Ήδη μου έχει σπάσει ένας θρόμβος στην κοιλιά και ένας στο χέρι, γιατί αυτή η μετάλλαξη κρυσταλλοποιεί το αίμα μου.

Επειδή εδώ και δέκα χρόνια βρίσκομαι σε μια μετάλλαξη νωτιαίου μυελού, μια ασθένεια σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς, πηγαίνω κάθε μήνα στο νοσοκομείο, όπου μου κάνουν συνεχώς αφαιμάξεις και μου βάζουν αντιπηκτική και θρομβολυτική θεραπεία. Καταλαβαίνεις ότι εγώ, μάλλον μη θέλοντας να δω την αλήθεια, θεωρούσα ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Κάποια εποχή -δεν ήμουν σε κανάλι τότε- είχε σπάσει ο θρόμβος στην κοιλιά και είχα πάθει σηψαιμία.

Αντιλήφθηκα ότι για έναν λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω. Ήθελα να αυτοκτονήσω και δεν είχα δώσει καμία σημασία στον εαυτό μου. Όλο το καλοκαίρι που έμεινα και έκανα εκπομπές καθημερινά τρεισήμισι ώρες και πήγαινα την Παρασκευή και μου άδειαζαν αίμα από τη φλέβα του ποδιού με τη σύριγγα, όταν οι φλέβες μου δεν μπορούν πια να βγάλουν αίμα, αυτό είναι αυτοκτονία. Πραγματικά αυτή τη φορά έχω κατατρομάξει. Καταλαβαίνεις πόσο αυτοκτονικό ήταν αυτό που έκανα; Είχα μικρή πίεση 14 και πήγα στην εκπομπή αντί να πάω στο νοσοκομείο!

Αν με ρωτήσεις τώρα «γιατί το έκανες αυτό;», δεν μπορώ να σου πω, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε λογική. Υπάρχουν πιο γρήγοροι τρόποι να αυτοκτονήσει κάποιος από αυτόν που διάλεξα εγώ. Το συνειδητοποίησα και τέλος. Έπαθα τέτοιο σοκ που δεν θέλω άλλο. Πρέπει να ασχοληθώ και να δω πώς θα ξανασταθώ στα πόδια μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια ενώνονται ξανά, για καλό σκοπό

Tabloid 15.12.2025
Η ομάδα των Friends ξανασυναντιέται για να τιμήσει τον Matthew Perry δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Tabloid Χτες
Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Tabloid Χτες
Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Tabloid Χτες
Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα! Δείτε το παραμυθένιο σπίτι τους!

Tabloid Χτες
Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση μπήκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ζώντας μια από τις πιο ζεστές στιγμές της χρονιάς στο σπίτι τους!

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Tabloid Χτες
Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid Χτες
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Προχτές
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Προχτές
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Προχτές
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media