E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Παλαιτσάκη: Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω

Η υποτροπή του προβλήματος υγείας της και τα λάθη που έκανε

Δημοσίευση 30/12/2016 | 18:49

Νανά Παλαιτσάκη: Εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω

Δέκα ολόκληρα χρόνια δίνει τη μάχη με την ασθένεια της αθόρυβα και με αξιοπρέπεια. Η Νανά Παλαιτσάκη, λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία της στο Ερρίκος Ντυνάν, μιλάει στην εφημερίδα Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη για τη νέα της περιπέτεια. Συγκλονίζει η δήλωσή της: «Ήθελα να αυτοκτονήσω! Είμαι σε κατάσταση σοκ».

«Είχα μια υποτροπή πριν από μερικές μέρες. Είχε πήξει το αίμα μου. Μου έκαναν μαγνητική τομογραφία και εντόπισαν ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Με έβαλαν στα επείγοντα με ανεύρυσμα εγκεφάλου και στη συνέχεια στην προ-εντατική μονάδα. Έπειτα από τα δύο πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα δεν έσπασε ο θρόμβος, αλλά τα αγγεία έχουν ξεχειλώσει πέντε φορές περισσότερο από το κανονικό. Ήδη μου έχει σπάσει ένας θρόμβος στην κοιλιά και ένας στο χέρι, γιατί αυτή η μετάλλαξη κρυσταλλοποιεί το αίμα μου.

Επειδή εδώ και δέκα χρόνια βρίσκομαι σε μια μετάλλαξη νωτιαίου μυελού, μια ασθένεια σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς, πηγαίνω κάθε μήνα στο νοσοκομείο, όπου μου κάνουν συνεχώς αφαιμάξεις και μου βάζουν αντιπηκτική και θρομβολυτική θεραπεία. Καταλαβαίνεις ότι εγώ, μάλλον μη θέλοντας να δω την αλήθεια, θεωρούσα ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Κάποια εποχή -δεν ήμουν σε κανάλι τότε- είχε σπάσει ο θρόμβος στην κοιλιά και είχα πάθει σηψαιμία.

Αντιλήφθηκα ότι για έναν λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, εγώ αποφάσισα να αυτοκτονήσω. Ήθελα να αυτοκτονήσω και δεν είχα δώσει καμία σημασία στον εαυτό μου. Όλο το καλοκαίρι που έμεινα και έκανα εκπομπές καθημερινά τρεισήμισι ώρες και πήγαινα την Παρασκευή και μου άδειαζαν αίμα από τη φλέβα του ποδιού με τη σύριγγα, όταν οι φλέβες μου δεν μπορούν πια να βγάλουν αίμα, αυτό είναι αυτοκτονία. Πραγματικά αυτή τη φορά έχω κατατρομάξει. Καταλαβαίνεις πόσο αυτοκτονικό ήταν αυτό που έκανα; Είχα μικρή πίεση 14 και πήγα στην εκπομπή αντί να πάω στο νοσοκομείο!

Αν με ρωτήσεις τώρα «γιατί το έκανες αυτό;», δεν μπορώ να σου πω, αλλά σίγουρα δεν υπήρχε λογική. Υπάρχουν πιο γρήγοροι τρόποι να αυτοκτονήσει κάποιος από αυτόν που διάλεξα εγώ. Το συνειδητοποίησα και τέλος. Έπαθα τέτοιο σοκ που δεν θέλω άλλο. Πρέπει να ασχοληθώ και να δω πώς θα ξανασταθώ στα πόδια μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία για την εμφάνιση της Ολίβια Γουάιλντ: Πρώτα η Τζολί και μετά αυτή, τι συμβαίνει;

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Το βίντεο με την εικόνα που παρουσίασε η 42χρονη ηθοποιός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο έχει σημειώσει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές

Η Tyla τράβηξε τα βλέμματα με φόρεμα από φτερά με όλη την πλάτη έξω στο κόκκινο χαλί

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Λος Αντζελες, στο Billboard Women in Music 2026

Διάσημη τραγουδίστρια ακυρώνει συναυλίες της λόγω σοβαρής ασθένειας

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Είμαι πραγματικά συντετριμμένη, δήλωσε

Το Σόι σου: Η απόφαση του καναλιού για τη σειρά

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Τι συμβαίνει με το «Σόι σου» και τον ALPHA;

Νικόλ Κίντμαν σε ASAP Rocky: Αν ανταλλάζαμε ζωές για μία μέρα θα φιλούσα τη γυναίκα σου

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανε εάν ζούσε ως σύζυγος της Ριάνα

Σωτήρης Καλυβάτσης: Μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τους ΑΜΑΝ

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Καλεσμένος στην παρέα του Buongiorno, το πρωί της Πέμπτης 29 Απριλίου, ήταν ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Βάσια Κωσταρά: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η Βάσια Κωσταρά έδωσε το παρών, χθες Τετάρτη 29 Απριλίου σε ένα ξεχωριστό fashion event με την υπογραφή του οίκου Jimmy Choo, σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας

Josephine – Κόνι Μεταξά: Από κολλητές, ξένες! Γιατί τελικά σταμάτησαν να μιλάνε;

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η τραγουδίστρια Josephine μίλησε στις κάμερες του «Happy Day» και σε απόσπασμα που προβλήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου, η ίδια μίλησε για μία φιλία που δεν υπάρχει πια στην ζωή της

Σοκάρει ο Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε την παρεvoχληση που δέχτηκε στα 16 του – «Μου έπιασε το μπούτι και…»

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι δέχτηκε παρεvόχληση όταν πήγαινε ακόμα Λύκειο, λίγο πριν τις εξετάσεις

Έγκυος η Δανάη Μπάρκα; Η ατάκα της Τσιμτσιλή που «άναψε» φωτιές

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Σύντομα είναι και ο γάμος της

Eurovision 2026: «Πετάει» στα στοιχήματα ο Akylas

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Η ελληνική συμμετοχή εμφανίζει ισχυρή απήχηση στο κοινό

Της έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ: Πώς η Cher έγινε θρύλος κόντρα σε όλους

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Από τη φτώχεια, τη δυσλεξία και την απόρριψη μέχρι τα Όσκαρ και την παγκόσμια κορυφή – Η απίστευτη ζωή της γυναίκας που δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στον εαυτό της