E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ δυο γυναικών σε λεωφορείο

Οι υπόλοιποι επιβάτες έτρεχαν για να αποφύγουν τις... ξώφαλτσες

Δημοσίευση 30/12/2016 | 11:41

Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ δυο γυναικών σε λεωφορείο

Σκηνές από αγώνα πάλης αλλά με πρωταγωνίστριες δύο έφηβες, έζησαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως κατέγραψε με το τηλέφωνό του ένας από αυτούς, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία οι νεαρές γυναίκες λογομάχησαν, στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια και κυριολεκτικά ξεμαλλιάστηκαν, χτυπώντας ταυτόχρονα η μια την άλλη με μπουνιές και κλωτσιές.

Έντρομοι οι επιβάτες άρχισαν να κατεβαίνουν στον κάτω όροφο του λεωφορείου, καθώς οι δύο μαχήτριες έπεφταν επάνω τους και ταυτόχρονα τους έριχναν και μερικές ξώφαλτσες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη λύση στο δράμα έδωσε ένας νεαρός, που στην προσπάθειά του να χωρίσει τις γυναίκες, απειλήθηκε από τη μια με τη φράση «αν με αγγίξεις, θα σε σπάσω στο ξύλο».

Τέτοια ήταν η σφοδρότητα της σύρραξης, που η μια κοπέλα κατέληξε αιμόφυρτη. Το video που διέρρευσε στα κοινωνικά δίκτυα ήταν αυτό που αποτέλεσε την αφορμή για την έρευνα της υπόθεσης, καθώς κανείς από τους επιβάτες δεν κάλεσε την αστυνομία ούτε έκανε κάποια εκ των υστέρων αναφορά. Όπου φύγει – φύγει δηλαδή και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος Χτες
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία Χτες
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα Χτες
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία Χτες
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα Χτες
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα