E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το μυστικό πρόβλημα της υγείας του George Michael

Δεν ήταν μόνο η εξάρτηση από τα ναρκωτικά που έπρεπε να παλέψει ο τραγουδιστής

Δημοσίευση 29/12/2016 | 10:53

Το μυστικό πρόβλημα της υγείας του George Michael

Ως γνωστόν, ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός. Και στην περίπτωση του Τζορτζ Μάικλ, η λαμπερή -φαινομενικά- εικόνα, έκρυβε πίσω έναν άνθρωπο με ιδιαίτερες ευαισθησίες και πολλά προβλήματα. Δεν ήταν μόνο η εξάρτηση από τα ναρκωτικά που είχε να παλέψει ο αγαπημένος τραγουδιστής. Ηταν και ένα πρόβλημα υγείας που δεν ήθελε να συζητάει, αλλά τον βασάνιζε επί χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν το 2011 όταν έπαθε πνευμονία και έφτασε στο κατώφλι του θανάτου. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που έδωσε επί τουλάχιστον 15 μέρες μάχη να κρατηθεί τη ζωή και οι γιατροί του έκαναν τραχειοστομία για να κρατήσουν ανοιχτούς τους αεραγωγούς. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό είναι ότι ο Μάικλ ποτέ δεν κατάφερε να επανέλθει μετά από εκείνη την περιπέτεια.

Όπως αποκάλυψε πολύ κοντινός του φίλος σε ξένα ΜΜΕ: «Οι πνεύμονες του υπολειτουργούσαν από τότε που έπαθε πνευμονία. Ηταν πολύ σοβαρή η κατάστασή του και δεν κατάφερε να επανέλθει. Όπως είπαν οι γιατροί αυτό μπορεί να συμβεί σε κάποιον που έχει νοσήσει από βαριά πνευμονία. Ουσιαστικά μας είπαν ότι η ασθένεια άφησε σαν τραυματισμένους τους πνεύμονες με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν όπως πριν. Για την ακρίβεια του είπαν ότι ήταν σαν κάποιο μέρος τους να μη λειτουργούσε».

Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή αυτό είχε επίπτωση στη ζωή του τραγουδιστή. Πολλές φορές σαν να έμενε χωρίς ανάσα, φαινόταν σαν να μη μπορεί να οξυγονωθεί και κουραζόταν εύκολα. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάπνιζε πολύ και συνέχιζε να καπνίζει μετά την πνευμονία, επιδείνωσε πολύ την κατάστασή του. Οι γιατροί του έλεγαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κόψει το κάπνισμα αλλά εκείνος δεν σταματούσε.

Ο Τζορτζ Μάικλ τελικά πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διάσημοι που έχουν τη φήμη στο Χόλυγουντ πως φιλούν καλύτερα από όλους

Tabloid 21.06.2025
Συνάδελφοι τους celebrity λένε τα καλύτερα λόγια!

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού στα 67 της

Tabloid Χτες
Η Χολιγουντιανή σταρ προχώρησε σε ακόμα μια τολμηρή φωτογράφιση

Βαρύ πένθος για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Tabloid Χτες
Η Βρισηίδα Ανδριώτου «έχασε» πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Η Εύη Βατίδου δάκρυσε για τον Αλέξη Κούγια: «Πλέον είμαι σίγουρη ότι δε με αγάπησε ποτέ»

Tabloid Χτες
Πολλά δεν ξέρετε για τον Κούγια και δεν θα τα μάθει και κανείς, πρόσθεσε μεταξύ άλλων

Πώς είναι η Δάφνη Σημίτη σήμερα; Η πρώτη δημόσια εμφάνιση 5 μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Tabloid Χτες
Η χήρα του πρώην πρωθυπουργού εμφανίστηκε στο Ηρώδειο

Τζούλια Νόβα: Κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Tabloid Χτες
Εκθαμβωτική σε μια ακόμη εμφάνισή της η Τζούλια Νόβα

Μάριος Αθανασίου: «Είχα ανάγκη να πάω για δουλειά στην οικοδομή, το χρειαζόμουν για να αδειάσει το μυαλό μου»

Celebrity Stories Χτες
Δούλεψα ως εργάτης στην οικοδομή. Είχα κουραστεί με το περιβάλλον μου, με το πώς ήμουν στην ζωή μου, στις συναναστροφές μου

Κόνι Μεταξά: «Δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με τον Μάριο αλλά φιλική, δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Celebrity Stories Χτες
Πρέπει να κάτσεις, να βράσεις στο ζουμί σου, να καταλάβεις τι έγινε και μετά να ξαναψάξεις τον έρωτα