E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Πως πέρασαν τις γιορτές

Δημοσίευση 27/12/2016 | 13:46

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Τα πρώτα Χριστούγεννα πέρασαν χώρια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από τηη πολύκροτη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της βρέθηκαν στο πατρικό της στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με φίλου στον Παρνασσό.

Ο παρουσιαστής του «Lucky Room» και «Rising Star» του ΑΝΤ1 δε συνόδευσε την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς, αλλά πήγε μαζί με τους φίλους του στον Παρνασσό, όπου και θέλησαν να κάνουν off road διαδρομές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από την οποία ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους «Περνάμε ή κολλάμε;».

Αλλά τελικά, όπως φάνηκε στην επόμενη ανάρτηση του παρουσιαστή, δεν περάσαν... Στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής φαίνεται ότι τελικά τα αυτοκίνητά τους κόλλησαν στα χιόνια και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις βόλτες και το παιχνίδι τους.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω.

Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα«Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα

Ο πρώτος AI Έλληνας τραγουδιστής, Αχιλλέας Δελφός, μιλά για το τραγούδι του

Media Χτες
Λίγες ημέρες πριν κυκλόφορήσει το τραγούδι του πρώτου ολοκληρωμένου AI Έλληνα τραγουδιστή, που φέρει το όνομα Αχιλλέας Δελφός, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»

Βουρκωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σας το λέω και συγκινούμαι! Ανατρίχιασα»

Tabloid Χτες
Το συγκινητικό περιστατικό που έζησε το Σάββατο 29/11

Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν επιλογή ζωής ο Αλμπέρτο Μποτία, πρώτη φορά μίλησα με κάποιον ερωτικά»

Tabloid Χτες
Για την πορεία της και τις επιλογές της μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα και τη μητρότητα

The Roadshow: Ο Αρναούτογλου εισβάλλει στο πατρικό της Μπεκατώρου και συναντά τη… μητέρα της!

Tabloid Χτες
Μια από τις πιο απρόβλεπτες στάσεις έκανε το «The Roadshow» στην Κεφαλονιά