E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Πως πέρασαν τις γιορτές

Δημοσίευση 27/12/2016 | 13:46

Φαίη Σκορδά ‑ Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα χωριστά Χριστούγεννα

Τα πρώτα Χριστούγεννα πέρασαν χώρια η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από τηη πολύκροτη ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της βρέθηκαν στο πατρικό της στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με φίλου στον Παρνασσό.

Ο παρουσιαστής του «Lucky Room» και «Rising Star» του ΑΝΤ1 δε συνόδευσε την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς, αλλά πήγε μαζί με τους φίλους του στον Παρνασσό, όπου και θέλησαν να κάνουν off road διαδρομές.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από την οποία ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους «Περνάμε ή κολλάμε;».

Αλλά τελικά, όπως φάνηκε στην επόμενη ανάρτηση του παρουσιαστή, δεν περάσαν... Στο βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής φαίνεται ότι τελικά τα αυτοκίνητά τους κόλλησαν στα χιόνια και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις βόλτες και το παιχνίδι τους.

«Είπα τα κάλαντα!», ανέφερε την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια εξήγησε τον… ιδιαίτερο τρόπο που είπαν τα δυο της παιδιά τα κάλαντα, τα οποία συνόδευε η ίδια από σπίτι σε σπίτι.

«Πήρα τα μωρά, εγώ κρυβόμουν από πίσω και χτυπούσαν τις πόρτες, έλεγε ο μεγάλος, ο μικρός έλεγε μόνο το «έι» κι εγώ ήμουν από πίσω.

Μετά ντράπηκα γιατί με έβλεπαν κάτι γιαγιάδες και έδιναν πολλά λεφτά και λέω «Πάει! Πήραμε όλη τη σύνταξη! Ντροπή»! Και του είπα«Γιάννη δεν θα λες ότι η μαμά μου είναι εδώ και ποια είναι γιατί σου δίνουν πιο πολλά λεφτά και δεν είναι ωραίο». Και πήγαν σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό και τους λένε «με ποιον ήρθατε;» και λένε «μόνοι μας». Και λένε «Μόνοι σας με το μωρό; Η μαμά που είναι»; «Δεν είναι εδώ»! Ιστορίες για αγρίους…», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 24.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 24.01.2026
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Tabloid 24.01.2026
«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Tabloid Χτες
Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Eurovision 2026: «Καλπάζει» η Ελλάδα στα στοιχήματα – Η πρώτη γεύση από τη live ερμηνεία του Ακύλα

TV Buzz Χτες
11, 13 και 15 Φεβρουαρίου οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

TV Buzz Χτες
«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Η Αννα Λιβαθυνού έπαθε μεγάλο σοκ και έκλαιγε με λυγμούς»

Media Χτες
Η Αννα Λιβαθυνού έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Κιάρα Φεράνι μετά το σκάνδαλο με το Pandoro, ποζάρει τόπλeς

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες μετά την απαλλαγή της από τις κατηγορίες για απάτη