E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτά τα παπούτσια κοστίζουν μια περιουσία, αλλά αν τα φορέσεις λιώνουν

Gentleman's Radiance

Δημοσίευση 23/12/2016 | 15:57

Αυτά τα παπούτσια κοστίζουν μια περιουσία, αλλά αν τα φορέσεις λιώνουν

Αυτά τα καφετιά παπούτσια μπορεί σίγουρα για τους περισσότερους να μοιάζουν φτιαγμένα από δέρμα, όμως στην πραγματικότητα αποτελούνται εξ ολοκλήρου από σοκολάτα! Η σοκολατένια σειρά Gentleman’s Radiance, είναι μια δημιουργία της σοκολατερί Motohiro Okai, του ξενοδοχείου Rihga Royal Hotel και της μπουτίκ με σοκολάτες που διαθέτει, L’éclat, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Το κάθε παπούτσι φτάνει τα 26 εκατοστά σε μήκος και διαθέτει σόλα και κορδόνια, όλα φτιαγμένα από το λατρεμένο αυτό γλύκισμα. Τα ζευγάρια βγαίνουν σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, σκούρο καφέ, ανοιχτό και και κόκκινο και διαθέτουν λάμψη όμοια με του κανονικού γυαλισμένου δέρματος. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια προήλθε μετά από αρκετές δοκιμές και λάθη. Επιπλέον, με το κάθε ζευγάρι σοκολατένιων παπουτσιών ο πελάτης παίρνει μαζί και μερικά αξεσουάρ περιποίησης, μεταξύ των οποίων είναι ένα δοχείο με γυαλιστικό, προφανώς επίσης από σοκολάτα και ένα βαζάκι "κρέμας παπουτσιού", το οποίο περιέχει σοκολατένιους δίσκους.

Η λεπτομερής δουλειά σε αυτά τα γλυκά υποδήματα της Gentleman’s Radiance φαίνεται από το κόστους τους, το οποίο αγγίζει τα 258 δολάρια περίπου. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι, να ξέρετε ότι πρόκειται να παρασκευαστούν μόλις 9 αυτών και θα διατεθούν προς πώληση μόνο με κράτηση. Οι κρατήσεις θα γίνουν την περίοδο μεταξύ των ημερών 20 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου, ενώ οι παραδόσεις τους θα γίνουν 7-14 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης