E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτά τα παπούτσια κοστίζουν μια περιουσία, αλλά αν τα φορέσεις λιώνουν

Gentleman's Radiance

Δημοσίευση 23/12/2016 | 15:57

Αυτά τα παπούτσια κοστίζουν μια περιουσία, αλλά αν τα φορέσεις λιώνουν

Αυτά τα καφετιά παπούτσια μπορεί σίγουρα για τους περισσότερους να μοιάζουν φτιαγμένα από δέρμα, όμως στην πραγματικότητα αποτελούνται εξ ολοκλήρου από σοκολάτα! Η σοκολατένια σειρά Gentleman’s Radiance, είναι μια δημιουργία της σοκολατερί Motohiro Okai, του ξενοδοχείου Rihga Royal Hotel και της μπουτίκ με σοκολάτες που διαθέτει, L’éclat, στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Το κάθε παπούτσι φτάνει τα 26 εκατοστά σε μήκος και διαθέτει σόλα και κορδόνια, όλα φτιαγμένα από το λατρεμένο αυτό γλύκισμα. Τα ζευγάρια βγαίνουν σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, σκούρο καφέ, ανοιχτό και και κόκκινο και διαθέτουν λάμψη όμοια με του κανονικού γυαλισμένου δέρματος. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια προήλθε μετά από αρκετές δοκιμές και λάθη. Επιπλέον, με το κάθε ζευγάρι σοκολατένιων παπουτσιών ο πελάτης παίρνει μαζί και μερικά αξεσουάρ περιποίησης, μεταξύ των οποίων είναι ένα δοχείο με γυαλιστικό, προφανώς επίσης από σοκολάτα και ένα βαζάκι "κρέμας παπουτσιού", το οποίο περιέχει σοκολατένιους δίσκους.

Η λεπτομερής δουλειά σε αυτά τα γλυκά υποδήματα της Gentleman’s Radiance φαίνεται από το κόστους τους, το οποίο αγγίζει τα 258 δολάρια περίπου. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι, να ξέρετε ότι πρόκειται να παρασκευαστούν μόλις 9 αυτών και θα διατεθούν προς πώληση μόνο με κράτηση. Οι κρατήσεις θα γίνουν την περίοδο μεταξύ των ημερών 20 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου, ενώ οι παραδόσεις τους θα γίνουν 7-14 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός που δε θυμόσουν ότι ξεκίνησε από τα καλλιστεία

Celebrity Stories 06.11.2025
Συμμετείχε το 1975 στα πιο επεισοδιακά ελληνικά καλλιστεία

Πάτερ Ημών: Τι κάνουν σήμερα η Μαριάννα και η Κορίνα, οι κόρες του Κώστα Καρρά στη σειρά;

Tabloid 06.11.2025
Από την παιδική τηλεοπτική επιτυχία στα μονοπάτια της καθημερινής ζωής: Πώς έχουν εξελιχθεί οι δύο «κόρες» του Κώστα Καρρά μετά το τέλος του «Πάτερ Ημών»

Αντα Λιβιτσάνου: «Δε θα έκανα εξωσωματική, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πειραματιστώ με το σώμα μου»

Tabloid Χτες
«Το θέμα του παιδιού το έχουμε συζητήσει πολύ με τον σύζυγό μου»

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η δημοσιότητα είναι κατάρα, επηρεάζει τα πάντα στη ζωή»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη Νομική, τα μελλοντικά της σχέδια στην υποκριτική και τη σχέση της με τη δημοσιότητα

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ελλάδα σ` αγαπώ» ‑ Η αποθεωτική ανάρτηση του Σέρβου τενίστα

Tabloid Χτες
Δεν κρύβει την αγάπη του για την Ελλάδα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca‑Cola δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη

Social Χτες
Μήπως οι νοσταλγικές χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Coca-Cola ανήκουν πια στο παρελθόν;

Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για το επετειακό επεισόδιο του «Παρά Πέντε»

Tabloid Χτες
«Θα δείτε πράγματα που θέλαμε να πούμε και δεν είπαμε»

Νίκος Καρβέλας για Αννα Βίσση: «Μείναμε άφραγκοι, χωρίσαμε, μαλώσαμε»

Tabloid Χτες
Η γνωριμία, ο έρωτας και ο επεισοδιακός χωρισμός