E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από 6 χρόνια

Δημοσίευση 21/12/2016 | 12:03

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ανθρώπους του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μετά το τελευταίο περιστατικό που αποκαλύφθηκε χθες στα Λιόσια, ένα ακόμα βάρβαρο έρχεται από τη Μεσσηνία.

Πριν από δέκα μέρες ένας 41χρονος πατέρας προφυλακίσθηκε με την κατηγορία της κατάχρησης του ανηλίκου γιου του σε ασέλγεια και αποπλάνηση. Χθες προφυλακίσθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στο ανήλικο κορίτσι της γυναίκας του πρώτου.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μόλις χθες, διαδραματίστηκε στους σκοτεινούς τοίχους ενός σπιτιού στη Μεσσηνία το 2010. Χρειάσθηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς για περίπου ένα χρόνο το υπέβαλλαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις.

Στο ίδιο σπίτι το κοριτσάκι ζούσε και με τη μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Για τις πράξεις τους αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του 60χρονου και η επιβολή περιοριστικών όρων, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, στον 85χρονο.

Πριν από 10 ημέρες είχε σημειωθεί άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σε βάρος ανήλικου παιδιού και, μάλιστα, από τον ίδιο του τον πατέρα. Και ο συγκεκριμένος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε, ενώ αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2012.

Έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του 41χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του τότε 6χρονου γιου τους, διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας προκαταρκτική εξέταση. Κατά τη διάρκεια αυτής το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχιάτρους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της μητέρας για τον ίδιο του τον πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο στη Μέση Ανατολή

Κόσμος 13.02.2026
Ένα ακόμη αμερικάνικο αεροπλανοφόρο βρίσκεται ήδη στην Αραβική Θάλασσα

Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας: 2 νεκροί και 1 τραυματίας

Κόσμος 13.02.2026
Οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα σε κοιτώνα – Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα - Αγνωστο το αν συνελήφθη ο δράστης - Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου

Πώς το κύκλωμα των αχυράνθρωπων έβγαλε εκατομμύρια με το κόλπο με τα ΑΦΜ μιας χρήσης

Ελλάδα 13.02.2026
Πάνω από 43 εκατ. ευρώ τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: «Βαρύς» ο λογαριασμός από σήμερα – Πρόστιμο ίσο με 50% του ΦΠΑ

Οικονομία 13.02.2026
Τέλος χρόνου για τη δήλωση τρόπου έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων στην ΑΑΔΕ

Κούρεμα προστίμων έως 50% για όσους κλείνουν γρήγορα τις φορολογικές υποθέσεις

Οικονομία 13.02.2026
Τα στάδια του ελέγχου που καθορίζουν το ποσοστό έκπτωσης - Προκαταβολή 25% και δόσεις για το υπόλοιπο ποσό

Επίσημα απόφαση στο Ευρωκοινοβούλιο: «Οι τρανς γυναίκες, είναι γυναίκες»

Κόσμος 13.02.2026
Με 340 ψήφους υπέρ το Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την πλήρη αναγνώριση των τρανς γυναικών ως γυναίκες.

Καταιγίδες και ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα – Δείτε πού χτυπά η κακοκαιρία

Καιρός 13.02.2026
Ισχυρή επιδείνωση του καιρού έχει αρχίσει από χθες το απόγευμα

Σάλος στην Ιταλία: Πέταξε στα σκουπίδια ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Κόσμος Χτες
Ένας άνδρας στην Ιταλία πέταξε στα σκουπίδια, χωρίς να το καταλάβει, ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Αναμορφωτικά μέτρα σε 15χρονο για το revenge pοrn που οδήγησε συμμαθήτριά σε απόπειρες αυτοκτονίας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, τον Απρίλιο του 2024, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο Θεσσαλονίκη–Σέρρες και του Τρένου του Πηλίου

Ελλάδα Χτες
Ποια δρομολόγια αμαξοστοιχιών επηρεάζονται