E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από 6 χρόνια

Δημοσίευση 21/12/2016 | 12:03

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ανθρώπους του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μετά το τελευταίο περιστατικό που αποκαλύφθηκε χθες στα Λιόσια, ένα ακόμα βάρβαρο έρχεται από τη Μεσσηνία.

Πριν από δέκα μέρες ένας 41χρονος πατέρας προφυλακίσθηκε με την κατηγορία της κατάχρησης του ανηλίκου γιου του σε ασέλγεια και αποπλάνηση. Χθες προφυλακίσθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στο ανήλικο κορίτσι της γυναίκας του πρώτου.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μόλις χθες, διαδραματίστηκε στους σκοτεινούς τοίχους ενός σπιτιού στη Μεσσηνία το 2010. Χρειάσθηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς για περίπου ένα χρόνο το υπέβαλλαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις.

Στο ίδιο σπίτι το κοριτσάκι ζούσε και με τη μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Για τις πράξεις τους αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του 60χρονου και η επιβολή περιοριστικών όρων, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, στον 85χρονο.

Πριν από 10 ημέρες είχε σημειωθεί άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σε βάρος ανήλικου παιδιού και, μάλιστα, από τον ίδιο του τον πατέρα. Και ο συγκεκριμένος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε, ενώ αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2012.

Έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του 41χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του τότε 6χρονου γιου τους, διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας προκαταρκτική εξέταση. Κατά τη διάρκεια αυτής το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχιάτρους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της μητέρας για τον ίδιο του τον πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου

Ελλάδα 13.03.2026
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού ύποπτου για τη δολοφονία του 20χρονου

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 38χρονος που κατηγορείται για βiασμό 14χρονης

Ελλάδα 13.03.2026
Η 14χρονη είχε δημοσιεύσει ανάρτηση για υιοθεσία γάτας, μέσω της οποίας ήρθε σε επαφή με τον κατηγορούμενο

«Ποτέ δεν έχω δει το Ντουμπάι έτσι» – Προσφορές από τα 827 ξενοδοχεία της πόλης

Κόσμος 13.03.2026
H βιομηχανία ελπίζει στον γρήγορο τερματισμό του πολέμου

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ξεκινά ο υποχρεωτικός καθαρισμός‑ Οι προθεσμίες και τα πρόστιμα

Ελλάδα 13.03.2026
Οι υπόχρεοι, έως τη 15η Ιουνίου, οφείλουν να προβούν στην υποβολή υπεύθυνης δήλωσης στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών

Αρχισαν τα όργανα στην Τουρκία για τους S‑400 μετά τις νατοϊκές αναχαιτίσεις ιρανικών πυραύλων

Κόσμος 13.03.2026
Σφοδρή κριτική από την τουρκική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Ερντογάν

Οδοντωτός: Τεράστιοι βράχοι πέφτουν στις ράγες – Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του

Ελλάδα 13.03.2026
Στα ίδια ακριβώς σημεία από όπου περνούν καθημερινά τα τρένα

Μαθητής έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στον Πύργο, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 13.03.2026
Ο 18χρονος έγινε αντιληπτός από περίοικους που έσπευσαν στο σημείο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες

ΕΟΔΥ: Κρούσματα ιλαράς σε 30 χώρες της Ευρώπης – Κρίσιμος ο εμβολιασμός

Ελλάδα 13.03.2026
Η ιλαρά συνεχίζει να προκαλεί σοβαρές επιπλοκές και θανάτους

Κηδεία Γιώργου Μαρίνου: Το τελευταίο αντίο στον πρώτο σόουμαν της Ελλάδας

Ελλάδα 13.03.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα