E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από 6 χρόνια

Δημοσίευση 21/12/2016 | 12:03

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ανθρώπους του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μετά το τελευταίο περιστατικό που αποκαλύφθηκε χθες στα Λιόσια, ένα ακόμα βάρβαρο έρχεται από τη Μεσσηνία.

Πριν από δέκα μέρες ένας 41χρονος πατέρας προφυλακίσθηκε με την κατηγορία της κατάχρησης του ανηλίκου γιου του σε ασέλγεια και αποπλάνηση. Χθες προφυλακίσθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στο ανήλικο κορίτσι της γυναίκας του πρώτου.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μόλις χθες, διαδραματίστηκε στους σκοτεινούς τοίχους ενός σπιτιού στη Μεσσηνία το 2010. Χρειάσθηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς για περίπου ένα χρόνο το υπέβαλλαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις.

Στο ίδιο σπίτι το κοριτσάκι ζούσε και με τη μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Για τις πράξεις τους αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του 60χρονου και η επιβολή περιοριστικών όρων, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, στον 85χρονο.

Πριν από 10 ημέρες είχε σημειωθεί άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σε βάρος ανήλικου παιδιού και, μάλιστα, από τον ίδιο του τον πατέρα. Και ο συγκεκριμένος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε, ενώ αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2012.

Έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του 41χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του τότε 6χρονου γιου τους, διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας προκαταρκτική εξέταση. Κατά τη διάρκεια αυτής το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχιάτρους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της μητέρας για τον ίδιο του τον πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left Χτες
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left Χτες
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left Χτες
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

Πολιτική Χτες
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.