E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από 6 χρόνια

Δημοσίευση 21/12/2016 | 12:03

Μεσσηνία: Πατριός και παππούς ασελγούσαν σε 9χρονο κοριτσάκι

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά σeξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ανθρώπους του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Μετά το τελευταίο περιστατικό που αποκαλύφθηκε χθες στα Λιόσια, ένα ακόμα βάρβαρο έρχεται από τη Μεσσηνία.

Πριν από δέκα μέρες ένας 41χρονος πατέρας προφυλακίσθηκε με την κατηγορία της κατάχρησης του ανηλίκου γιου του σε ασέλγεια και αποπλάνηση. Χθες προφυλακίσθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ένας 60χρονος, ενώ επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στον 85χρονο πατέρα του, καθώς και οι δύο κατηγορούνται για ασέλγεια στο ανήλικο κορίτσι της γυναίκας του πρώτου.

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μόλις χθες, διαδραματίστηκε στους σκοτεινούς τοίχους ενός σπιτιού στη Μεσσηνία το 2010. Χρειάσθηκαν, όμως, έξι χρόνια για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και οι κατηγορούμενοι, πατριός και παππούς, να οδηγηθούν ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν προκύψει και έχει επιβεβαιώσει το κορίτσι, που τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 10 έτη, πατριός και παππούς για περίπου ένα χρόνο το υπέβαλλαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις.

Στο ίδιο σπίτι το κοριτσάκι ζούσε και με τη μητέρα του, από την οποία το 2011 αφαιρέθηκε η επιμέλεια και πλέον μεγαλώνει με τη μεγαλύτερη αδελφή του, που είναι ενήλικη.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τις πράξεις τους στον ανακριτή, ενώ τόσο ο 60χρονος πατριός όσο και ο 85χρονος πατέρας του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Για τις πράξεις τους αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του 60χρονου και η επιβολή περιοριστικών όρων, προκειμένου να μείνει ελεύθερος, στον 85χρονο.

Πριν από 10 ημέρες είχε σημειωθεί άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σε βάρος ανήλικου παιδιού και, μάλιστα, από τον ίδιο του τον πατέρα. Και ο συγκεκριμένος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίσθηκε, ενώ αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2012.

Έπειτα από καταγγελία της πρώην συζύγου του 41χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος του τότε 6χρονου γιου τους, διατάχθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας προκαταρκτική εξέταση. Κατά τη διάρκεια αυτής το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχιάτρους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της μητέρας για τον ίδιο του τον πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβγάς Έλον Μασκ με τον CEO της Ryanair: «Είσαι εντελώς ηλίθιος»

Κόσμος Χτες
Aναρωτήθηκε μήπως να αγοράσει την εταιρεία

Πέθανε στα 94 του ο πατριάρχης της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος

Ελλάδα Χτες
«Το μεγάλο του έργο άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη σύγχρονη βιομηχανία της Ελλάδας»

Λάρισα: Έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρίχρονο κοριτσάκι– Νοσηλεύεται στο νοσοκομείo

Ελλάδα Χτες
To κοριτσάκι που διέμενε σε χωριό του δήμου Τυρνάβου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Οικονομία Χτες
Λόγω χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 18 και 25 Ιανουαρίου

Κωνσταντινούπολη: Ανήλικος μαχαίρωσε θανάσιμα 17χρονο – Σοκάρει η ομολογία του

Κόσμος Χτες
Αγρια δολοφονία μπροστά σε κάμερα ασφαλείας

Αγρίνιο: Ομολόγησε ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου – Στο μικροσκόπιο ερωτικό κίνητρο

Ελλάδα Χτες
Σοκ στη Μακρύνεια από τον θάνατο του Κώστα Αλεξανδρή

«Κόκκινος Συναγερμός» για την επιτραπέζια ελιά – Απειλείται από τη συμφωνία με τη Mercosur

Οικονομία Χτες
Η συμφωνία ΕΕ – Mercosur απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό

«Να μάθουμε τι συνέβη» – Πέντε οικογένειες μηνύουν το TikTok για τους θανάτους των παιδιών τους

Κόσμος Χτες
Βρετανοί γονείς οδηγούν το TikTok σε αμερικανικό δικαστήριο σε μια υπόθεση-ορόσημο για την ευθύνη των social media

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα Χτες
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη