E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίγησε ο Βήμα FM, δεν κυκλοφορούν αύριο ΤΑ ΝΕΑ

Σε απεργία διαρκείας από σήμερα ο ΔΟΛ

Δημοσίευση 20/12/2016 | 10:55

Σίγησε ο Βήμα FM, δεν κυκλοφορούν αύριο ΤΑ ΝΕΑ

Σε απεργία διαρκείας κατεβαίνουν από σήμερα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ (Βήμα, Νέα, Βήμα FM, In.gr), καθώς το πρωί τους γνωστοποιήθηκε από τον διευθυντή του "Βήματος", Αντώνη Καρακούση ότι ο Όμιλος βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών και ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσει στην καταβολή ούτε του 15νθημέρου, αλλά ούτε και την πληρωμή του δώρου Χριστουγέννων.    

Ζήτησε επίσης από τους δημοσιογράφους να μην εγκαταλείψουν τα Μέσα του Ομίλου -αν και αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μη χάσουν τα δεδουλευμένα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβουν τη διαχείριση του Ομίλου οι τράπεζες, κάτι το οποίο σχεδιαζόταν για τον προσεχή Ιανουάριο και με την ελπίδα από την πλευρά της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ ότι θα αυτό θα συμβεί με τα Μέσα σε σχετικά εύρυθμη λειτουργία.  

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους αποφάσισαν την άμεση έναρξη κινητοποιήσεων, θεωρώντας ότι έχει αθετηθεί και η τελευταία υπόσχεση του Σταύρου Ψυχάρη σχετικά με την καταβολή ενός δεκαπενθημέρου του Αυγούστου. Όπως επίσης έγινε γνωστό, με το τέλος του έτους λήγει και η δόση ύψους 8 εκατ. ευρώ για το ομολογιακό δάνειο του ΔΟΛ και υπό τις παρούσες συνθήκες καθίσταται ανέφικτη η εξόφληση της.    

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σε ό,τι αφορά τους λογαριασμούς του ΔΟΛ, είναι μπλοκαρισμένοι, ωστόσο θα μπορούσαν να ανοίξουν βάσει νόμου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι μισθοδοσίες, η απόδοση φόρων και οι ασφαλιστικές εισφορές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη Παρασκευή είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα (σχεδόν μισό εκατομμύριο) για να καταβληθεί το 15νθήμερο, για το οποίο είχε δεσμευθεί η ιδιοκτησία.  

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Παρασκευής από την "Εθνική" δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί με ποσά ύψους 292.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αφορά φόρο επί των τόκων που είχαν καταβληθεί τον Ιούνιο και πρόκειται για ποσό που θα έπρεπε να καταβληθεί στην τράπεζα στις 2 Ιανουαρίου.  

Πριν από λίγο σταμάτησε το ζωντανό πρόγραμμα του ραδιοφώνου του ΔΟΛ ("Βήμα FM"), η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" δεν θα κυκλοφορήσει αύριο, τα sites σταματούν την ανανέωση της ειδησεογραφίας τους και ουδείς γνωρίζει ποια ακριβώς -και κυρίως υπό ποιους- θα είναι η επόμενη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social 01.04.2026
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid 01.04.2026
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social 01.04.2026
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid 01.04.2026
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Φοράει μονοκίνι και αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

Social 01.04.2026
Το εφαρμόζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της