E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Σε ποιον τα χώνει η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς οίκτο;

Η ανάρτηση στο Instagram που θα συζητηθεί

Δημοσίευση 18/12/2016 | 14:51

Σε ποιον τα χώνει η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς οίκτο;

Είναι γνωστό πως η Ελεονώρα Μελέτη δε «μασάει» τα λόγια της και τις περισσότερες φορές λέει δημόσια την άποψη της με κάθε κόστος.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μέσω αυτών στέλνει συχνά τα δικά της μηνύματα. Η Ελεονώρα χθες βράδυ, ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία που δημιούργησε ερωτήματα! Ποζάροντας στον φακό αμακιγιάριστη και σε χαλαρή διάθεση, δείχνει πιο ήρεμη από ποτέ και ότι έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στη ζωή της. Εξάλλου το λέει και η ίδια!

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της, ξεσπά εναντίον ανθρώπων που υπήρξαν στη ζωή της, γράφοντας: «Κάνοντας ανασκόπηση λίγο πριν τη λήξη του έτους, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα σιχαμερό ερπετό, σε έναν άρρωστο μυθομανή φουκαρά, και σε μια …φίλη (;) που μου διδάξαν τα πιο σπουδαία μαθήματα ζωής που έχω πάρει ποτέ: α) όταν μπλέκεις με σκατά λερώνεσαι. ( κανόνας). Β) το ερπετό δεν θα σταθεί (ούτε και θα ποζάρει σαφώς) ποτέ στα πόδια του γιατί έχει γεννηθεί για να σέρνεται γ) η χειρότερη φάρα ανθρώπων είναι οι χειριστές του οίκτου που ζουν λαθροβίωτα εις βάρος τρίτων, σε οικονομικό επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο έχοντας ως όπλο τα δια βίου ψέματα, χοντρά ψέματα, από ανύπαρκτες ιστορίες δύσκολων παιδικών χρόνων μέχρι και φανταστικές αρρώστιες, δ) τα αρνητικά αισθήματα ακόμα και για όσους θεωρείς αδελφικούς φίλους είναι ανθρώπινα. Το απάνθρωπο είναι ενώ μέσα σου τα γνωρίζεις, να προσπαθείς να τα καμουφλάρεις κ να τα αναβαπτίσεις ξέροντας πως αν τα παραδεχτείς στον άλλον θα είναι ντροπιαστικό. Η φιλία όμως θέλει κότσια. Όλα τα άλλα είναι για αναλώσιμες εφήμερες κ επιφανειακές δημόσιες σχέσεις επιπέδου σοσιαλ μιντια … αφιερώνω σε αυτούς αυτό το ζεν χαμόγελο κ το ήρεμο βλέμμα που πλέον όντως, έχω αφού πρώτα πέρασα έναν, από τους πιο απαιτητικούς σε ψυχολογικό επίπεδο χρόνο… κοινώς ΑΓΓΟΥΡΙ. Το έφαγα. Στην αρχή ζορίστηκα αλλά τώρα έχω αρχίσει κ δροσίζομαι. Και βεβαία το “ευχαριστώ” σαφώς και ΔΕΝ θα είναι η τελευταία μου κουβέντα».

Σε ποιον να αναφέρεται άραγε η παρουσιάστρια;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ συγκινημένες στον γάμο της αδελφής τους, Αλάνα

Tabloid 22.10.2025
Οι αδελφές Χαντίντ στηρίζουν πάντα η μία την άλλη

Η Ειρήνη Μερκούρη περιέγραψε τη γνωριμία με τον σύζυγό της: Του είπα να βγούμε απόγευμα για να μην πάει στο πονηρό

Tabloid 22.10.2025
Υπάρχει μια παράδοση στη φυλή μας, είμαι χριστιανή ορθόδοξη, Ελληνίδα, τσιγγάνα κι είναι σημαία μας ο Χριστός, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η αμήχανη γκάφα βασίλισσας της ομορφιάς στη σκηνή έγινε viral: «Οδυνηρό να το βλέπω, καημένο κορίτσι»

Tabloid 22.10.2025
«Παναμάς, Καναδάς, Παραγουάη ακούγονται παρόμοια, μην την καταδικάζετε»

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Ήμουν εξαρτημένος, πήγα οικειοθελώς στο ΚΕΘΕΑ»

Media 22.10.2025
«Ήθελα να πάρω κάτι για να με κατευνάσει και να με ρίξει το βράδυ για να μπορέσω να κοιμηθώ και να γίνω κανονικός άνθρωπος», είπε για τον λόγο που οδηγήθηκε στα ναρκωτικά

Πορτοκάλογλου: «Σήμερα μένω για τρίτη φορά ορφανός»

Tabloid 22.10.2025
Tι έγραψε για τον Διονύση Σαββόπουλο

Δεληβοριάς για Σαββόπουλο: «Θα σου χρωστώ για πάντα όλο τον εαυτό μου»

Tabloid 22.10.2025
Με ένα μακροσκελές κείμενο αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο

Sugababes: Θυμάσαι το λατρεμένο girl band; Δες πώς είναι και πού βρίσκονται σήμερα!

Celebrity Stories 22.10.2025
Ανανεωμένη, ανεξάρτητη και με νέο αλλά και παλιό υλικό, το θρυλικό girl band κατακτά ξανά τις σκηνές

Η εξομολόγηση της Keira Knightley: «Έφτασα στα όρια της τρέλας – αλλά κανείς δεν το κατάλαβε»

Celebrity Stories 22.10.2025
Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς η πίεση της φήμης και οι παπαράτσι την οδήγησαν σε ψυχική κατάρρευση στα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Δωροθέα Μερκούρη: Έχω φύγει από τη χώρα γιατί δεν άντεχα άλλο το πρόβλημα με τα αδέσποτα

Tabloid Χτες
`Οπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ευαίσθητη με το θέμα των αδέσποτων ζώων και δραστηριοποιείται ενεργά με τη φροντίδα τους.