E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της από τους εφιάλτες»

Ξεσπά ο πατέρας της φοιτήτριας που πέταξε σε γκρεμό ο Αφγανός

Δημοσίευση 18/12/2016 | 09:46

«Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της από τους εφιάλτες»

«Πώς θα πω στο κορίτσι μου ότι αυτό το κάθαρμα που της κατέστρεψε τη ζωή και την πέταξε στον γκρεμό ήταν ελεύθερο και σκότωσε μία άλλη κοπέλα;» ξεσπά οργισμένος ο πατέρας της 23χρονης Σπυριδούλας, Παντελής Χάιδος, μιλώντας στην κυριακάτικη Real, την οποία ο Αφγανός Χουσεΐν Καβάρι αποπειράθηκε να σκοτώσει στις 26 Μαΐου 2013 στην Κέρκυρα. Την είχε ακινητοποιήσει και την είχε ρίξει στον γκρεμό, απ΄΄ο ύψος 8 μέτρων, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η οικογένεια κυριεύτηκε με οργή όταν πληροφοήθηκε ότι ο Αφγανός αποφυλακίστηκε πρόωρα, βίασε και σκότωσε την 19χρονη κόρη του Κλέμενς Λαντεμπέργκερ, νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Πώς να πιστέψω ότι τονάφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε; Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη είχε και λίγα ήταν για το κακό που έκανε. Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες που βλέπει» λέει ο κ. Χάιδος.

Η οικογένεια έφυγα από την Κέρκυρα και πήγε στο Αγρίνιο. «Φύγαμε για να μη θυμόμαστε. Άφησα τα πάντα για το παιδί μου. Πνίγηκα στα χρέη και καταστράφηκα οικονομικά. Και τώρα πάλι αυτός ο εφιάλτης» μονολογεί. «Ακόμα και σήμερα η κόρη μου, που τελείωσε το πανεπιστήμιο, υποφέρει από πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνουμε ακόμα ένα. Νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι» λέει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» από τη Βουλή μετά από θυελλώδη συζήτηση

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση, η ψήφιση του προϋπολογισμού εκλαμβάνεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Koυπόνι 200 ευρώ για Gigabit Voucher – Όλα τα βήματα για να προλάβετε την επιδότηση

Tech + Science Χτες
Λίγες ημέρες έμειναν για την αίτηση για τις οπτικές ίνες – Πότε εκπνέει η προθεσμία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «παγίδα» με τα παρατσούκλια και ο μύθος του άλλου «Φραπέ»

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για μια αφήγηση που παρουσιάστηκε ως «αποκάλυψη», αλλά στην πραγματικότητα συνιστά μια βολική κατασκευή, η οποία -παρά το αρχικό της θόρυβο- καταρρέει πλήρως.

Θεσσαλονίκη: Αγρότες από το μπλόκο Μαλγάρων μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς

Ελλάδα Χτες
Αγρότες στα Μάλγαρα μοίρασαν αδιάθετο ρύζι σε οδηγούς - Πρόκειται για μια δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου αλλά και την ευαισθητοποίησή του

Στεγαστική κρίση: Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο της Κομισιόν για την αντιμετώπισή της

Κόσμος Χτες
Αυξήσεις 60% στις τιμές κατοικιών, 30% στα ενοίκια και 1,3 εκατ. άστεγοι - Το ευρωπαϊκό σχέδιο για 650.000 νέες κατοικίες ετησίως και μέτρα για τον περιορισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Μυστήριο με τον θάνατο αντιπροσώπου σερβικής εταιρείας όπλων στη Μόσχα

Κόσμος Χτες
Τον Ιούνιο η συγκεκριμένη εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα που δημοσίευσε η υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας με τις σερβικές εταιρείες που προμηθεύουν το Κίεβο με πυρομαχικά

Ανατροπή στη δολοφονία της 22χρονης τραγουδίστριας Delarosa στο Λος Αντζελες

Κόσμος Χτες
Παιδικοί φίλοι πίσω από την παγίδα θανάτου

Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Ελλάδα Χτες
Δεν έχει πολλές ημέρες ξεκούρασης η νέα χρονιά

Κουτσούμπας σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Αυτή είστε!

Ελλάδα Χτες
Η αντιπαράθεση έγινε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, όταν ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε όλα τα κόμματα για φιλονατοϊκή στάση – Αντίδραση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου