E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητσοτάκης: Εφόσον η κυβέρνηση είναι το πρόβλημα, οι εκλογές είναι η λύση

«Ο κ. Τσίπρας προσέφερε εύκολες και βολικές υποσχέσεις σε προβλήματα που απαιτούσαν δύσκολες λύσεις»

Δημοσίευση 12/12/2016 | 19:52

Μητσοτάκης: Εφόσον η κυβέρνηση είναι το πρόβλημα, οι εκλογές είναι η λύση

Την πεποίθησή του ότι εφόσον γίνουν εκλογές μέσα στο 2017, η ΝΔ θα τις κερδίσει, εκφράζει σε άρθρο του στο περιοδικό «Newsweek», ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και προσθέτει ότι «αφού αυτή η κυβέρνηση είναι το πρόβλημα, τότε οι εκλογές είναι η λύση».

Το πολιτικό μέλλον την χώρας είναι ξεκάθαρο και αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, αναφέρει ακόμη ο κ. Μητσοτάκης. Την ώρα που κεντρώες δυνάμεις στην Ευρώπη βρίσκονται σε οπισθοχώρηση, ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι η χώρα δοκίμασε το λαϊκισμό και τώρα στρέφεται προς το ρεαλισμό. «Το εκκρεμές έχει αλλάξει κατεύθυνση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 διότι υποσχέθηκε ότι θα διαπραγματευθεί με τους πιστωτές της χώρας τη διαγραφή μέρους του χρέους και την αύξηση των δημοσίων δαπανών. «Ο κ. Τσίπρας προσέφερε εύκολες και βολικές υποσχέσεις σε προβλήματα που απαιτούσαν δύσκολες λύσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την ιδιοκτησία του μεταρρυθμιστικού προγράμματος. «Ακόμα υπάρχει μεγάλη εσωτερική διαμάχη στους κόλπους της κυβέρνησης κάθε φορά που πρέπει να γίνει μια ιδιωτικοποίηση και κάθε φορά που καλούνται να υποστηρίξουν την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η απάντηση στο λαϊκισμό είναι να λέμε στον κόσμο την αλήθεια», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ. Σύμφωνα με το «Newsweek», σε μια περίοδο όπου το πολιτικό κέντρο βυθίζεται στην Ευρώπη και ο λαϊκιστής Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να αναλάβει την προεδρεία των ΗΠΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσορίζει τον χαρακτηρισμό που του αποδίδουν ως κεντρώου και μεταρρυθμιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Ελλάδα Χτες
752 κλήσεις για την Περιφέρεια Αττικής

Δεκτή η δήλωση αποχής της προέδρου στη δίκη για τα χαμένα βίντεο των Τεμπών, αναβάλλεται επ` αόριστον η εκδίκαση

Ελλάδα Χτες
H εξέλιξη αυτή αυτή έρχεται έπειτα από 19 συνεδριάσεις του και στο δικαστήριο είχαν καταθέσει οι πρώτοι τρεις μάρτυρες.

Κόρινθος: Χαροπαλεύει στο «Γεννηματάς» η 38χρονη που κακοποίησε ο πρώην της

Ελλάδα Χτες
Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πόλεμος Μέση Ανατολή: Ξεπέρασε τα 200 ευρώ το βαρέλι το ντίζελ στην Ευρώπη

Οικονομία Χτες
Για πρώτη φορά μετά το 2022 - Το διάγγελμα Τραμπ δεν αποκλιμάκωσε τις αγορές

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος παρενοχλούσε 10χρονες μαθήτριές του

Ελλάδα Χτες
«Είχα πιει, ποτέ δεν τις άγγιξα»

ΝΥΤ: Σκέψεις για «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ» στον απόηχο των απειλών Τραμπ

Κόσμος Χτες
Επιπλέον 300.000 στρατιώτες και έξτρα δαπάνη 290 δισ. ευρώ ετησίως

Μυτιλήνη: Ξέχασαν παιδιά δημοτικού μετά από εκκλησιασμό

Ελλάδα Χτες
Ορισμένα έβαλαν τα κλάματα και φοβήθηκαν - Ξεκίνησε διοικητική έρευνα

Το «ταξίδι» της αφρικανικής σκόνης μέσα από εντυπωσιακές δορυφορικές εικόνες – Το σχόλιο Κολυδά

Κόσμος Χτες
Οι δορυφόροι «αιχμαλώτισαν» λεπτό προς λεπτό την «εισβολή» της αφρικανικής σκόνης στη νότια Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα ‑ Η πρόγνωση για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Καιρός Χτες
Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι το Πάσχα

«Επτά εκατομμύρια Ιρανοί σας περιμένουμε έτοιμοι και οπλισμένοι» λέει η Τεχεράνη στις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
«Θα πας στα βάθη της Κόλασης» απειλεί ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ τον ηγέτη της Χεζμπολάχ

Ζάκυνθος: Ανοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» φορτηγό στον Αγιο Σώστη

Ελλάδα Χτες
Η καθίζηση προκλήθηκε από εργασίες της ΔΕΥΑΖ και τη συσσώρευση νερού σε φρεσκοσκαμμένο χαντάκι, σε συνδυασμό με διάβρωση και σπηλαίωση από τη θάλασσα

Βίντεο – «γροθιά» στο στομάχι: Παιδιά στη Γάζα παίζουν με κούκλα αναπαριστώντας σκηνές κηδείας

Ελλάδα Χτες
Τα παιδιά της Παλαιστίνης μεγαλώνουν μέσα στον εφιάλτη του πολέμου