Την έκαψαν ζωντανή γιατί αντιστάθηκε στον βιασμό
Το 10χρονο κορίτσι υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός της
Δημοσίευση 12/12/2016 | 11:37

«Μου έριξαν κηροζίνη και μετά με πέταξαν μέσα σε ένα αποξηραμένο πηγάδι» δήλωσε το ανήλικο θύμα, το οποίο υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 60% του σώματός της.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα χωριό της Ανατολικής Ινδίας και οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί για να βρουν τους δυο δράστες του φρικτού εγκλήματος.
Το 10χρονο κοριτσάκι έπαιζε έξω από το σπίτι του όταν οι δυο άνδρες την πλησίασαν και προσπάθησαν να την δελεάσουν με γλυκά. Η μικρή όμως δεν παρασύρθηκε από το κόλπο τους και έτσι την άρπαξαν και την έσυραν με τη βία μέσα στο βαν τους.
Επιχείρησαν να τη βιάσουν αλλά η μικρή πάλευε συνεχώς και προσπαθούσε να διαφύγει, καταφέρνοντας έτσι να γλιτώσει το βιασμό αλλά να προκαλέσει τη μήνη των δραστών.
Την ακινητοποίησαν, της έριξαν κηροζίνη και την έριξαν σε ένα κοντινό πηγάδι για να πεθάνει. Η μικρή ως εκ θαύματος επέζησε και τελικά άκουσε τις φωνές της μια περαστική, η οποία ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.
Αίγιο: 47χρονος πυροβόλησε ανήλικους επειδή έκαναν φασαρία
Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»
Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών
Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση
LIVE Ελλάδα 22.02.2026






