E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Instagram: Η βασίλισσα των followers, οι top φωτογραφίες και το hashtag της χρονιάς

Οι φωτογραφίες που σάρωσαν το 2016

Δημοσίευση 11/12/2016 | 21:41

Instagram: Η βασίλισσα των followers, οι top φωτογραφίες και το hashtag της χρονιάς

Η Selena Gomez είναι η βασίλισσα του Instagram, σύμφωνα στοιχεία που αποκάλυψε η δημοφιλής πλατφόρμα στο πλαίσιο του «απολογισμού» της χρονιάς λιγότερα από ένα μήνα πριν το τέλος του 2016.  

Η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ διαθέτει επισήμως τους περισσότερες followers από κάθε άλλον celebrity (103 εκατομμύρια) και πρακτικά κρύβεται πίσω από όλες σχεδόν τις δημοφιλέστερες -από άποψης αριθμού likes- φωτογραφίες του φετινού Top 10.

H 24χρονη Selena κατέκτησε φέτος την κορυφή, αφήνοντας πίσω της την προκάτοχό της, Taylor Swift (93.6 εκατομμύρια ακόλουθοι), την Beyonce (88.9 εκατομμύρια), την Κim Kardashian (88,3 εκατομμύρια) αλλά και τις Kylie και Kendall Jenner (79.5 και 68.9 εκατομμύρια αντίστοιχα). Οι μόνοι άντρες στην δεκάδα με τους δημοφιλέστερους celebrities είναι ο ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo (82.3 εκατομμύρια) και ο Dwayne Johnson (71 εκατομμύρια).  

Εκτός από την συγκεκριμένη πρωτιά, η Gomez σπάει κι άλλο ένα ρεκόρ, αφού ανάμεσα στις 10 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes οι οκτώ είναι δικές της, με τις υπόλοιπες θέσεις. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει δε και με τα 10 δημοφιλέστερα βίντεο διασήμων, όπου εδώ δικά της είναι συνολικά επτά.  

Η πιο δημοφιλής φωτογραφία της, η οποία και μετρά 5.2 εκατομμύρια likes, είναι μία που κρατά ένα μπουκάλι αναψυκτικού. Άλλες δημοφιλείς φωτογραφίες της περιλαμβάνουν την ίδια να φορά μαγιό, να τραγουδά επί σκηνής ή να ποζάρει με θαυμαστές.

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Selena Gomez (@selenagomez) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί