E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Ράντου: Η αναπάντεχη δήλωση για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

«Είναι σαν να τα έχεις με έναν ναυτικό»

Δημοσίευση 10/12/2016 | 15:52

Ελένη Ράντου: Η αναπάντεχη δήλωση για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Ράντου φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μια ανάσα” στο θεατρικό της σπίτι, το θέατρο Διάνα. Με αφορμή το έργο, που έχει πάρει θετικές κριτικές, μιλά στην Σάσα Σταμάτη και στο Secret. Η σχολιάζει την κατάσταση στη χώρα, αποκαλύπτει τι της λείπει από την τηλεόραση και μιλά για το γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον οποίο είναι μαζί περίπου 30 χρόνια.
“Σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει αυτή την εποχή. Είναι πολύ πολιτικό το έργο. Φαίνεται ότι το έχει και ο κόσμος ανάγκη”, εξηγεί η ηθοποιός για το έργο στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Αντώνη Καρυστινό.

Για την πραγματικότητα στη χώρα μας σχολιάζει: “Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι μικρό μπροστά σε αυτό που συμβαίνει γενικά.”

Σου λείπει η τηλεόραση;
Επειδή το θέατρο μου απορροφάει όλη μου την ενέργεια, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει όμως ως θεατής. Μου λείπει να έχω πράγματα αγαπημένα, που να θέλω να γυρίσω σπίτι να τα δω. Μου λείπει ως θεατής να βλέπω πράγματα που δεν είναι αναμασήματα, δεν είναι μίζερα. Αυτό που βλέπω δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ό,τι διάλυση υπάρχει παντού, υπάρχει και στην τηλεόραση.
Η κόρη σου τι κάνει; Με τι ασχολείται;
Η κόρη σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι πολύ ευτυχισμένη εκεί που είναι, έχει βρει τον στόχο της και γενικά νομίζω ότι έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Με έχει λιγότερο ανάγκη, οπότε νιώθω πολύ υπερήφανη για αυτό.

Είναι δύσκολο για ένα παιδί το γεγονός ότι οι γονείς του είναι τόσο ταλαντούχοι και γνωστοί;
Ε, βέβαια είναι. Είναι προδιαγεγραμμένο ότι κάτι σημαντικό πρέπει να κάνει. Και αυτό είναι ψυχαναγκαστικό, αλλά νομίζω ότι εκείνη το έχει διαχειριστεί πολύ έξυπνα. Έχει βρει έναν έξυπνο τρόπο να διαφεύγει. Όταν βλέπει φωτογράφο, εξαφανίζεται. Δεν είναι πολύ της έκθεσης. Μπορεί να έχει ζήσει το αρνητικό της έκθεσης, το να μη σε αφήνουν σε ησυχία.

Με τον Βασίλη είστε περίπου 30 χρόνια μαζί. Πώς είναι αυτή η σχέση;
Επειδή ο Βασίλης λείπει μεγάλο διάστημα, όπως και εγώ, δεν υπάρχει φθορά στη σχέση μας. Αν υπολογίσεις πόσα χρόνια πραγματικά είμαστε μαζί, real time, είναι τα μισά. Οπότε δεν υπάρχει η φθορά των τόσων χρόνων. Είναι σαν να τα έχεις με έναν ναυτικό.

Κατά καιρούς σας… χωρίζουν. Δεν έχεις σκεφτεί ποτέ να κινηθείς νομικά;

Εάν μπερδευτείς και χάσεις την αλήθεια σου, μπορεί να ταραχτείς. Αλλά άμα την ξέρεις την αλήθεια σου, δεν ταράζεσαι.

Έχετε όμως ένα παιδί και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει.

Και το παιδί φρόντισε πολύ γρήγορα να ξέρει την αλήθεια. Ποτέ δεν μπήκα στη λογική του κουτσομπολιού, ούτε στο να δίνω σημασία τι λένε οι γύρω. Ποτέ δεν το έκανα αυτί, ούτε όταν τα πράγματα είχαν πραγματική δύναμη. Πόσω μάλλον τώρα, που δεν τα πιστεύει κανένας. Δεν ταράχτηκα ούτε τότε, ούτε τώρα με το «παράπλευρο» κομμάτι της σόουμπιζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Ξέρω πως δεν θα `ρθεις ξανά, άλλη φορά δεν θα σε δω

Social Χτες
Ο καλλιτέχνης αποχαιρέτισε τη σπουδαία ερμηνεύτρια με τους στίχους ενός κομματιού της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πιθανή κουμπαριά με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Ακούω κάποια fake news»

Tabloid Χτες
«Κάτσε να γεννηθεί πρώτα», πρόσθεσε για το μωράκι που περιμένει με την Αλεξάνδρα Νίκα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είχα προτείνει τον Ορφέα Αυγουστίδη στον `Σασμό` και τελικά έμεινα εγώ εκτός»

Tabloid Χτες
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ψυχαγωγία… Κυριακάτικα», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άνοιξε τα χαρτιά του για την πορεία του

Ζόζεφιν: Κατάθεση ψυχής για τον Νίνο – Αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χώρισαν και ποιος έφταιγε

Tabloid Χτες
H Ζόζεφιν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Έξαλλη η Έφη Θώδη με την Αντζελα: «Moυ την είπε! Με ενόχλησε»

TV Buzz Χτες
Πώς απαντά η Έφη Θώδη στην κόντρα της με την Αντζελα Δημητρίου

Μαρινέλλα: Τα 3 μοναδικά άτομα που την έβλεπαν

Tabloid Χτες
Ο λόγος που δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον

«Λύγισε» ο Γιώργος Θεοφάνους για την Μαρινέλλα

Tabloid Χτες
Αν ήταν εδώ θα μου έλεγε σήκωσε το κεφάλι και πάμε

Θυμάσαι την πιο απρόσμενη ανακάλυψη στο αρχείο του Μπιν Λάντεν; Μια ποπ εικόνα που κανείς δεν περίμενε

Tabloid Χτες
Ανάμεσα σε ταινίες, videogames και δυτική ποπ κουλτούρα, ένα αρχείο με εικόνες προκαλεί ακόμη ερωτήματα